reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

hej dziewczyny! Wróciłam z prenatalnego i nie wiem czemu nazwali to prenatalnym, bo to było zwykłe USG:laugh2: dzidzia jest zdrowa, pomachała nam rączką, wierzgała jak szalona. Ma już 8.1 cm i wiek ciąży jest 13+4/14+1, więc różnica niewielka. Puls 174. Mam zdjątko, ale skaner stoi daleko odłączony, więc na razie nie wrzucę :-p znowu mam banana na mordce, taka jestem szczęśliwa, no i mój M też oglądał dzidzie i był taki zapatrzony i wsłuchany w serduszko, że aż się rozczuliłam.

no ja nie myślałam że mówisz o swoim mężczyźnie:-D tylko o jakimś "obcym" współlokatorze:-D hehe:-D zastanawiałabym się właśnie czy twój mężczyzna nie jest zazdrosny o niego:-D

Mój M zna go od bardzo bardzo dawna i mu ufa, nie ma powodu, żeby być zazdrosnym, choć często go podpuszczamy :-p jest dla nas jak brat i nie umiem na niego patrzeć inaczej :laugh2:

milenka, ta suknia jest na prawdę prześliczna! Podkreśla talię i uwydatnia biust, do tego można pokazać zgrabne ramiona i łabędzią szyję :tak: jest fantastyczna.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć kochane
Wpadam na chwilke bo od wczoraj nie mam chwili żeby spokojnie przysiąść.
Zrobiłam dzisiaj betke i hcg 122 a bhcg 7,95 więc 2-3 tydz:))))
Całuję Was mocno

poziomki to teraz chuchac dmuchac na siebie zeby betka ladnie rosla!:-)

Wlasnie jestem po junky'owym obiadku: kebab do tego suroweczka z pomidorkow i na deser truskawy ( ktore teraz sa chyba pyszniejsze niz w sezonie)

heh chociaz chodzi za mna torcik czekoladowy- wspominany kilka postow wstecz

Znów plamie :( byłam w niedziele w szpitalu, lekarka mnie obejrzała, zrobiła USG i powiedziała że wszystko wporzadku i że to przez sex, bo sperma zawiera prostaglandyny rozwierające szyjkę macicy (mimo że nie kochałam sie od 3 dni) Martwie się bo to już 14 tydzień :(( Czy któraś z was słyszała podobne opinie od lekarza?? dajcie znać bo mierwam ze strachu....W dodatku nie moge iść na zwolnienie w pracy...lipa ale nie pytajcie czemu...koniec miesiąca...
Plamienia moga sie pojawiać nawet do 20 tyg - wg mojej lekarki. Dużo odpoczywaj i raczej wybierajcie z mężem inne formy przytulanek - bez penetracji

Oj naprodukowałyście się laski, jak zwykle.
vioreczka- witaj nowa marcowko z Wawki- bosonozka sie napewno ucieszy ;-)
Witaj vioreczka! Bardzo się cieszę - raz, że też jesteś z Wawy, a dwa - że wetka, a ja jakoś bardzo weterynarzy lubię (nie licząc jednego, który jest na mojej czarnej liście za zrobienie kuku mojej kocie :-(). Ale ogólnie weterynarze to dla mnie fajna nacja, tacy pozytywnie zakręceni ludzie. Z jakiej dzielnicy jesteś, jeśli można zapytać?

milenka
- suknia śliczna i z klasą. A jeśli będzie troszkę brzuszek widać? No to co! W ciąży jesteś, brzuszek ma prawo być lekko widoczny i nikomu nic do tego.

A ja leżę w łóżeczku i lekko zdycham. Nabiegałam się dzisiaj, zmarzłam i mnie teraz trzęsie. Od wczoraj coś mnie rozkłada, tak strasznie mnie rozbolały stawy w lewej ręce, że chce mi się płakać. Obłożyłam się termoforami, małż robi napój z imbirem, miodem i cytryną i może do jutra będzie lepiej. Tym bardziej, że nie mam czasu na zwolnienia teraz, zap...dol straszny :-(

poziomki to teraz chuchac dmuchac na siebie zeby betka ladnie rosla!:-)

Wlasnie jestem po junky'owym obiadku: kebab do tego suroweczka z pomidorkow i na deser truskawy ( ktore teraz sa chyba pyszniejsze niz w sezonie)

heh chociaz chodzi za mna torcik czekoladowy- wspominany kilka postow wstecz

Ja mam jeszcze tort czekoladowy więc zapraszam:)))
8 mam wizyte u gina i już nie bede robić bety.

Vetka!!! wieki Cie nie widziałam!!

kupiłam tą sukienkę na allegro i tak do mnie dotarło, że będzie mi sięgać za kolana. Mam nadzieję, że nie będę wyglądać jak w worku.:huh:
NIEWATPLIWY HIT SEZONU SWETERKOWA SUKIENKA M/L (1196670354) - Aukcje internetowe Allegro

ok, może pomyślicie, że jestem nienormalna, ale przy moim wzroście powinnam w niej wyglądać tak:-p
ja.jpg
zamiast tak
janie.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
biłam dziś u mojej lekarki i wszystko ok, mogę nawet po urlopie wracać do pracy! Tylko niestety nadal garść leków: luteina zmniejszona, ale dołożyła duphaston. No i troche kręciała nosem na mój lot do Barcelony pod koniec wrzesnia, ale mam nadzieję że 21.09 wyrazi zgodę
z tej radości zaszalałam w H&M i mam 2 pary nowych jensów i 2 bluzeczki:)
pozdrawiam wszystkie dziewczyny!
teraz juz tu będę codzienne choć nadrobić dzień waszej aktywności to sztuka
dlatego
Ola nie nakręcaj się, to szkodzi
Milutek -leż i dbaj o siebie

reklama
Cześć dziewczyny niedawno się dowiedziałam że zamiast do kwietnióweczek dołączę do marcóweczek 2011. Jeszcze nie znam dokładnego terminu, ale chyba połowa marca :)
Jestem mamą rocznego brzdąca i szczęśliwą żoną od 3 lat. Zawodowo jestem weterynarzem, ale obecnie jestem na zwolnieniu chorobowym. Z objawów ciążowych narazie dopadły mnie: mdłości, ból bioder, senność ( o tak to szczególnie) zachcianki raczej nie jedzeniowe, mam straszną ochotę wszystko zmieniać , odnawiać, remontować...;)
Próbuję troszkę zorientować się u was na forum, więc więcej będę pisać po lekturze;)
to witam drugigo lek.wet na tym forum:)

Do góry