reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Mam nadzieję, że kiedyś dane mi będzie wystąpić w takiej niebiańskiej kreacji, bo my z eM na razie tylko po cywilu..

Witaj Vioreczka - muszę Cię przestrzec, że wpadłaś w bardzo kocie i psie towarzystwo i jako weterynarz pewnie nie raz będziemy Cię zamęczać jakimiś pytaniami o naszych pupilków ;))))

Dobra Futrzak, ja mam 50km, ale na słowo "zakupy" jakoś odległość traci na znaczeniu hahahaha
Myślę sobie, że może jak poznamy płeć naszych Maluchów, to wtedy zaszajemy, co?? Bo u mnie w mieście tylko 5-10-15 :/

Znikam, do jutra :*********** Przyjemności na resztę wtorku i spokojnej nocy paaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
reklama
Tak tak Vioreczka:) teraz to musisz nam doradzić jaki gryzoń najlepszy na nie dobrego szefa i podłego szewca;) Witam wśród Marcówek:)

Marta tylko dwa sklepy ciążowe w Lublinie??? Ja muszę przymierzyć spodnie bo inaczej nie kupię. A gdzie są te dwa??? Z tego co wiem to na allegro jakaś laska ze Świdnika sprzedaje to może da sie gdzieś u niej pomierzyć... Ja też mam szczypki z odpustu w Kazimierzówce od mamy hehe

Milena suknia jest piękna i będzie mało widoczny brzuszek:)

Ostatnia edycja:
milenka - suknia jest przecudowna... a ci co mówią inaczej zazdroszczą! proste!

malina
- daj znać kiedy będziesz gotowa:-) dobrze by trafić w jakieś przeceny...więc pewnie będzie to za jakiś miesiąc - dwa:-) wtedy może płcie będą znane:-) możemy pojechac wtedy jeszcze do takiej hurtowni dla rodziców - jeszcze tam nie byłam ale moi znajomi kupują tam WSZYSTKO - :-) ja póki tam nie pojade nie będę robić żadnych konkretnych zakupów:-)

zmykam do domku:-D wreszcie koniec pracy:-D

futrzakowa a ta hurtownia to gdzieś w trójmieście ? Jeśli jest warta polecenia to i ja bym się tam wybrała ze swoim menem chętnie jeśli tylko się dowiem gdzie się dokładnie znajduje :)

OMG caly rane czytalam wasze posty, zaczelam od stronki 480 i myslalam ze za moment skoncze a tu...45 stron..i co ja mam wam teraz napisac?
Jestem po weekendziku u mamy- wrocilam najedzona jak nigdy- w dodatku z waloweczka :)
Do tego u mnie nawal newsow odnosnie nowych ciaz...juz 3 znajome sie okazalo tez zafasolkowaly..ciekawe ile z nich ukrywa nowinki-czekajac chociazby do 2 trymestru
Koncia pisz koniecznie jak twoje badania prenatalne- pisalas ze na drugie sie niezgodzisz- czy robisz przypadkiem test pappa?( a te drugie to aminopunkcja/biopsja?) Ja tez pod presja partnera sie na to zapisalam ( ale mam za darmo- wiec nie bylo zadnej wymowiki)
Szafirek nie jestes jedyna w 1 trymestrze. Ja cholercia mam termin na 30 marca- wiec jestem ostatnia z ostatnich...Patrze na suwaczki innych i zazdroszcze. Cornellki dzidzia ma juz 9 cm- a moja dopiero 2cm
papciarkowa- a propos suwaczkow- moze sie skusisz na jakis?
Harsharani- z tym domem to normalnie mi zyla zaczela mocno pulsowac. Jak juz wiesz gdzie beda mieszkali- to wyprowadz sie najdalej od nich!
vioreczka- witaj nowa marcowko z Wawki- bosonozka sie napewno ucieszy ;-)

Witam Vioreczke nowa marcoweczke:-)
Ja tez wczoraj dowiedziałam ze jedna znajoma tez zafasolkowana i to tydzien dalej niz ja, a nic mi sie wczesniej nie chwaliła jak ja jej powiedziałam o sobie.Najsmieszniejsze jest ze zaskoczyła mnie bardzio bo ona jest po czterdziestce,ma szesnastoletnia core i dopiero co miała rozwod w planach.;-)
Własnie wrociłam z prawie godzinnego spaceru z psem i teraz boli mnie podbrzusze:baffled:

tulip suwaczki to ja uwielbiam tylko tutaj niestety nie umiem wkleić
co do nospy to nie pomogła tak jak i leżenie niech juz bedzie jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mój mąz robi z tata łazienke cały dzień gipsowali ściany a gips pięknie sie odparzył i spadł hlasło wszystko na podłoge a co za tym idzie pieniadze wydane na towar aaaaaaaaaa czy ten dzień sie dzisiaj skończy?'
Wychodze na korytarz a tam sąsiadka chora na schizofremie pomalowała wszystkie drzwi futryny i okna od korytarza na błekitno ręce opadaja dobrze że mam tylko 5 rodzin za sąsiadów bo wiecej debili bym nie zniosła
co do bólu gardła najtańszym i najbezpieczniejszym sposobem jest ssanie landrynek bo przy cyckaniu produkuje sie duzo śliny która oczyszcza gardło z bakteri sama używam tylko tego sposobu

Ostatnia edycja:
reklama
Napisałam posta i znikł!!!

Więc mój mąż dogadał się z nowym szefem i zaczyna nową pracę od 13. Ze starym niestety się nie dogadał:( Kazał mu iść od jutra do wtorku na urlop i od wtorku do piątku ma jeszcze pracować w starej pracy. Dla mnie głupota ale podoba mi się wizja urlopu hehe;) Gdzie teraz jest ładnie???

Papciorkowa jak chcesz to ja się zamienię na sąsiada. Ty weź dwóch facetów którzy mieszkają nademną i od rana do nocy słuchają disko polo a mi możesz dać schizofremiczkę. Niebieski lubię a ciszę jeszcze bardziej teraz!!!
Suwaczek możesz wstawić poprzez wejście w ustawienia w rogu strony a potem w sygnaturę;) i wstawiasz link i zatwierdzasz i już;) Mi też podpowiedziała kiedyś Katjusza hehe Więc czekamy na Twój suwaczek;)

Do góry