reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Koncia, gdzie dokladnie w Poznaniu mieszkasz? Sory, ze sie wypytuje :) Jestem tylko ciekawa....
Moze w internecie cos znajdziesz? Bo z tego co pamietam to w Poznaniu taaaaakie ceny. Bylam tylko raz w Pl, na poczatku poprzedniej ciazy i w sklepach nie bylo nic ciekawego.... Chyba w browarze albo plazie (mothercare) znalazlam fajna sukienke...

Bosonozka, ciasto zrobilam,ale jeszcze nie probowalam...poniewaz tak mnie ciezko dzisiaj mdli, ze lazienke zaliczylam juz 2 razy...
No i bardzo fajna ta sukienka, widzialam podobne ostatnio w top shop :)

Świetne ubranka :)
Ja nie mam siły dzisiaj na nic.
Jest taakie popularne powiedzenie: jak nie urok, to sraczka.
Od dziś je zmieniam: jak nie zaparcia, to sraczka!
Kiedy w końcu wszystko się unormuje?????

Biedulki teraz wszystkie jesteśmy, każda ma jakieś małe dolegliwości. Mnie dzisiaj brzuch trochę bolał i mdliło do bólu, A bioderka też już zaczynają pobolewać - rozchodzą się pomału wiązadła.
A ja dzisiaj wieczór mam dołka, nie chcę tutaj smucić, bo smutków nam nie trzeba.

Dziewczyny, zostawiłam coś :ninja2:.

Miłego wieczorku Dziewczyny no i Dobrej Nocki bez wędrówek do kibelka, bez pawików i innych uciążliwości!
ja wróciłam niedawno od znajomej, moja Hania zaliczyła pierwsze strzyżenie:-), a że jest już późno to szybko muszę ją ułożyć do snu... potem jeszcze chwila i mój M. będzie w domku! papatki

Świetne ubranka :)
Ja nie mam siły dzisiaj na nic.
Jest taakie popularne powiedzenie: jak nie urok, to sraczka.
Od dziś je zmieniam: jak nie zaparcia, to sraczka!
Kiedy w końcu wszystko się unormuje?????

obawiam się kochana, że dopiero po ciąży. Z synkiem też miewałam takie sensacje, raz sraczka, a nie raz nawet wymioty w 38 tyg:/

I kolejny dzień zleciał. Ja na koniec kicham i mam nadzieję że przez noc mi przejdzie...

Bosonóżka, bardzo fajne ciuszki:) ja muszę kupić spodnie bo się w stare nie mieszczę sprzed wakacji i ślubu na który się ostro odchudzałam. A na wakacjach tylko w rybaczkach chodziłam i teraz za zimno...

reklama
Oj nowe spodnie,marze o nich,w zadnych juz sie nie mieszcze,tylko lniane ale to za zimno juz.Czekam na wypłate i chyba cos na alegro kupie bo taniej,nie moge wydac 150 zl na jadne spodnie:( Najgorsze jest ze w sobote mam wyjscie (jestem modelem na egzaminie czeladniczym u kolezanki) i nie mam pojecia co ubrac,przeciez nie pojde w spodniach zawiazanych na ''gumke''
Musze sie pochwalic ze dzisiaj mam mniejsze objawy ciazy,czyzby przepowiednie co do 2trymestru sie sprawdzały?

Do góry