futrzakowa
yea! to ja!
to jak trzymasz te kciuki aż do ich powrotu to jak zrobisz sobie to sniadanko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Corilla - to leż i uważaj na siebie...no i oczywiście wpadaj tutaj jak najczęściej!
tulip - heh...normalnie odpowiedziałabym że wszelkie wątpliwości co do łykania tabletek powinien rozwiać twój ginekolog...ale jak zabronił ci smarować się kremem...to ja tego nie skomentuję... może jeszcze zabronił w ogień patrzeć? przepraszam że ja taka oschła ale kurcze...mógł powiedzieć jakich składników w kremie unikać... bo niesmarowanie się wydaje mi się śmieszne... mi mój ginek pozwolił się farbować i malować paznokcie ... nie chcę wiedzieć co by powiedział twój...
no i ja się smaruje kremem- Mustela - jest napisane że mozna już od początku się smarować... no i tak już patrząc krytycznie ... to czemu by nie używać kremów dla niemowlaków czy oliwek dla niemowlaków? no co jak co ale one nie powinny zaszkodzić? czy się mylę?
no i dobranoc laseczki!
A ja właśnie jadłam 2 kanapki z pasztetem i ogórem i jabłko bo nockę w kuchni miałam.dobranoc niewiasty!!!!!!!1
tylko nie jesc po nocach haahhaaha