reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Fusia - witaj :-)

Fifronka - nie stresuj się ... wszystko będzie dobrze...widzę że ty cała spanikowana jesteś :-) a przecież trzeba troszkę się uspokoić... stresy w naszym stanie nie są wskazane! tym bardziej że same nic nie wymyślimy i jedyne co to zebrać wszystkie pytania i ginka nimi zasypać żeby się uspokoić!

wiecie co dziewczyny ... ja myślałam że mnie biust bolał... to było chyba jak łaskotanie...bo dziś w nocy taaaaaaaaaaaaaaaaaak mnie bolał że spać nie mogłam... :-( a prócz tego lewa strona gardła spuchnięta jakby na angine się zapowiadało i nie wiem co mam z tym fantem zrobić...

no i jaka ja niewychowana :-) dzień dobry laseczki :-D

reklama
U nas tez byla to wpadka. Ja jak narazie jeszcze nie dowierzam natomiast moj juz imiona wybiera:) Moi rodzice tez sie ciesza ze w koncu beda dziadkami a siostra, ze cicia:)ale jego rodzice jeszcze nie wiedza(powiemy jak okaze sie ze wszystko jest w porzadku)

Witam dziewczeta:) Ja odziwo czuje sie jakbym w ciazy w ogole nie byla. Procz bolu piersi i zaniku smaku czuje sie ok az mnie to przeraza troszeczke jak czytam o Waszych objawach...

a u mnie tylko m wie :-) w sumie to jakoś specjalnie nie okazywał radości gdy wyszły dwie kreski bo jak się spóźniał okres to raczej było wiadomo co się święci:-) jedyne co to zaskoczenie że w pierwszym cyklu starań się udało :-) a że lekarz powiedział że to dopiero kropeczka i żeby raczej nie rozpowiadać o ciąży to siedzimy cicho:-) i chyba w przyszłym tyg powiemy:-)
fifronka - super że mimo wpadki się cieszysz i że rodzice się cieszą:-) to bardzo ważne:-) tylko nie panikuj kochana :-) teraz jest wyjątkowy czas, że możesz się cieszyć życiem ze swoim m jeszcze bardziej:-) i chyba tak należy do tego podejść :-) NIE WOLNO ZAMARTWIAĆ SIĘ NA ZAPAS :-D będziemy się martwic w 8/9 miesiącu jako że to nasza pierwsza ciąża :-D przynajmniej ja na bank będę się stresować chyba wszystkim :-D od porodu po pierwsze dni z niemowlakiem :-)

Witam dziewczeta:) Ja odziwo czuje sie jakbym w ciazy w ogole nie byla. Procz bolu piersi i zaniku smaku czuje sie ok az mnie to przeraza troszeczke jak czytam o Waszych objawach...

spoko mnie też tylko biust doskwiera :-D brak innych objawów może być wynikiem większej tolerancji na zmiany hormonalne i tyle :-)

U mnie to troche zabawna historia bo wszyscy, ktorzy wiedza zadaja tylko jedno pytanie...Jak to sie stalo jak masz cala noge pozszywana:)Widac dla chcacego nic trudnego:)

reklama
Do góry