reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Fifronie - przynajmniej mu nogi elegancko w nocy pachniały :-D nie mówiąc już o waszej łazience ;-);-)

Czytam sobie Wasze perypetie i musiałam się odezwać, jak to przeczytałam - Fifronka nocki nie zazdroszczę i martwienia się o mężusia, ale Kaśka pojechała po cąłości buahahahahaha Zaproponuję mojemu takie spa na stopy :DDDD

A Papciarkowa pisała, że czuła serduszko Maluszka, więc się przyznam, że mi też się już kilka razu zdawało, że czuję moją Kruszynkę (;) Takie bąbelki jakby mi się robiły w brzuchu, ale to nie gazy, bo są centralnie na środku na dole tam, gdzie leży Ufol a nie w jelitach :D

Witaj Ewi z mojego rocznika ;)

W ogóle to chciałam Wam powiedzieć, że nie można tu z Wami wytrzymać!!!! Ciągle o jedzeniu, ale ciągle.. No przyszłam, najedzona, zaczęłam czytać, no i teraz już tylko myślę o tym, co by tu wszamać hahahahahaha

Ostatnia edycja:
reklama
tetno dziecka zalezy od plci???nie wiem,czy dobrze zrozumialam :confused: moj okruszek jak bylam w szpitalu mial tetno 170.czy to nie za duzo????
Szafirek83 czytałam gdzies na forum połoznych i od wielku dziewczyn w ciązy że tetno też zależy od płci czyli u Ciebie też dziewusia:)
Moje dziecko dostanie odemnie nobla jak sie urodzi za punktualnośc codziennie równiuteńko o18 mam mega mdłosc a miedzy18,30a19 zawsze jest mega paw i tak codzień a dzisiajt to jak mnie wzieło po pawiku na jedzenie to myślaąłm że tapete że sciany zerwie normalnie trzesło mną jak pijokiem na detosie na szybcika wszamałam brzoskwinie i zaraz potem bułke z dynia bo bym nie dała rady a teraz mi smaka narobiłyście na lody mam w zamrażalniku bakaliowe wezme kapiel i zjem je wszystkie

Ostatnia edycja:
Nawet ty ona mnie z kg opuściłaś:):):) no nic, biorę się z jedzenie, a nie zjazdy z wagi;)
Papciarkowa jak czytam twoje przygody, to wypisz wymaluj ja:/ po mdłościach aż mnie trzęsie za jedzeniem, dopiero po tym ciut mi lepiej i można żyć:)
malina na zdrowie z tym jedzonkiem, my tu mamy od rana do nocy wspólny piknik;)

W 10tygodniu na usg też miałam tętno 170 i jem ciągle słodycze... A teraz zrobiłam sobie malinki z jogurtem i cukrem:)Pycha.
Ciekawe czy na następnym usg zobaczę czy to Fasoleczka czy może Groszek;) ciągle gadamy z mężem że to będzie chłopczyk hehe
Papciorkowa współczuję tych wymiotów i nudności. Mi nic nie jest, tylko piersi mam jak balony chyba już do D mi urosły i mnie bolą. Kilka razy miałam nudności w przeszłości i tylko z 3 razy wymioty jak się mięsa najadłam. Ale już go unikam:)
Waga mi podskoczyła 0,5kilo, a brzuch dalej taki jak był! Może przez to że nigdy nie był najchudszy to nie widzę róźnicy hehe

Aleście dziewczęta napłodziły postów! ;) już jestem, wizyta psiapsiół owocna - kolejna w ciąży :-) się cieszę, że aż mi się uszy trzęsą :-)

reklama
a powiedźcie mi kochane jak jest z waszymi badaniami? bo mój ginek na każdej wizycie zleca mi całą masę badań do wykonania:/ ja rouzmiem ob, morfologię i mocz kontrolować, bo i w poprzedniej ciąży raz w miesiącu robiłam, ale on co wizyta zleca mi np. robienie żółtaczki, wszystkich możliwych hormonów tarczycy mimo, że wcześniejsze wyniki były w porządku. wy też tak to wszystko powtarzacie? na toxo i cytomegalie tez mnie chciał posłać mimo, że robiłam początkiem lipca..

Do góry