reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Witam się z samego rana:-)

Wczoraj pół dnia sprzątałam,a dziś znów jest masa rzeczy do zrobienia.....moje dziecko nazbierało wczoraj kamieni i zapowiedziała ,że będzie robić biedronki :baffled:wszystko będzie umaziane farbą:baffled:
Uff,marudna dziś jestem:crazy:

Scarletka - kochana 3 mam kciuki zeby u gina było wszystko wporządeczku, i czekam na wiesci jak dzidzia ;)));-)

PINKA25 witaj słonce, jak najmniej Ci zycze tych cięzkich dni :rofl2:

Marta1981 mój też widze czasem zerka, hehe szpiegi małe :happy:

cliford Hmmm ja tez stoje z wagą w miejscu, a nawet na wizycie u gina

wyzszło ze schudłam 700g, ale to chyba jeszcze nie powód do zmartwień, a

radość hehe, a co do cięzkich dni też Ci życze jak najmniej!! ;) wiem co to

znaczy ...:-(

I tak wogóle to.... DZIĘŃŃŃŃ DOBRYYYY BARDZOOOO :))) 4 razy wstawałam

siusiu... az mi się sniło ze siusiam w parku ze znajomymi i nie przestawałam.... 10

minut juz siusiałam i wogole sie nie wysiusiałam, bo tak musiało mi sie chciec

chyba :-D I tak samo byłam w nocy na śpiocha głoda bo sniło mi się ze szłam po

festynie i zabierałam kabanosy i bułeczki z rusztu hahah jakie snyyy :-D Wow ale się rozpisałam :p

Ide na sniadanko :))))) Smacznego :D

Dzieńdoberek laseczki :-D
Jak tam dzisiaj humory?:-)

Trzymam kciuki za wszystkie które dziś idą do ginków....naliczyłam aż trzy sztuki:-)

cliford
- porozmawiałam z moim obcym no i dziś nie wstałam ani razu do kibelka! to jakiś sukces ;-D

Dzieńdoberek laseczki :-D
Jak tam dzisiaj humory?:-)

Trzymam kciuki za wszystkie które dziś idą do ginków....naliczyłam aż trzy sztuki:-)

cliford
- porozmawiałam z moim obcym no i dziś nie wstałam ani razu do kibelka! to jakiś sukces ;-D

yyyy chiiiba poki co gra gitarka z humorkiem ;) wyspałam sie jak Katjusza :D

reklama
ksiulka - trzymam kciuki:-)

a ja dziś mam mnóstwo pracy więc dopiero wieczorkiem/popołudniu się pewnie odezwę... choć hehe...jestem juz chyba uzależniona od bb:-D więc zobaczymy jak wyjdzie:-D

Ostatnia edycja:
Do góry