reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Futrzaczku jestem online, bo bb jest baaaardzo uzależniające. Poza tym nawet jak nie mam za bardzo czasu, żeby pisac, to sobie czytam wasze wypociny :)
To Ty tak jak ja czasem, jak nie mam czasu to i tak wejde tylko zobaczyc co u Was słychac ;) hehe

Dmuchawiec, Bosonóżnka i Scarletka czekamy na wiesci ... jeszcze ktoś do gina ;)??

reklama
martuś - ja dziś niestety sama jestem bo mój R wyjechał na 2 dni z pracy :-( więc jeszcze nie wiem co zjem na obiad ale na pewno zrobię sałatkę jarzynową :-D

fifronka
- to tak jak ja tylko że ja często nie moge sie powstrzymać i muszę cos odpiisać/napisać :-D

ona/ana - to teraz trzeba kupić wózeczki pod kolor fur:-D hehe...:-D

Pinka - buuuziaczki :*

Dmuchawiec, Bosonóżnka, Kasiulka i Scarletka - trzymam kciuki!!!!!!!!!

Bosonóżka
- hehe...zajmij się czymś bo te godziny do 18.30 będą trwały wieczność:-)

cliford
- mam nadzieję że po urodzeniu też bedzie się tak słuchało :-D

Futrzakowa juz *nie długo* hehe, a co do obiadku to ja zaraz ide gotować moje danie główne ..... czyli .... ???? pomidorowa , ale tym razem z ryżem, mojemu M się zachciało z ryżem ;) mi wszystko jedno wazne ze pomidorowa :-):-):-) więc jak nie bedzie Ci sie chcialo gotować to zapraszam :happy2:

Ostatnia edycja:
Futrzakowa juz *nie długo* hehe, a co do obiadku to ja zaraz ide gotować moje danie główne ..... czyli .... ???? pomidorowa , ale tym razem z ryżem, mojemu M się zachciało z ryżem ;) mi wszystko jedno wazne ze pomidorowa :-):-):-) więc jak nie bedzie Ci sie chcialo gotować to zapraszam :happy2:

nie kuś bo skorzystam :-D

Starczy dla wszystkich ;) Po łyżeczce :p:p hehe , tak sobie myśle ciekawe czy moja dzidzia bedzie uwielbiać przeze mnie pomidorową czy znienawidzi .... :/ hehe

Ah ... pomidorowa. Ja bym non stop mogła pomidorową wcinać teraz. Zwłaszcza z makaronem. Ale dziewczyny mialam wczoraj ciężką noc i wieczór. Tak mnie głowa bolała i tak się źle czułam, że tragedia. Eh i jeszcze się bałam wziąć jakąkolwiek tabletkę, bo nie wiem czy mogę ...

milenka - mam nadzieję że już przeszło ... ja jeszcze nie musiałam nic przeciwbólowego brać ale zaraz pewnie dziewczyny wypiszą co można w czasie ciąży:-D mi coś świta że no-spę można ale lepiej niech któraś potwierdzi:-)

No-spe mozna doraznie tylko nie wiem czy działa na ból głowy...wiem ze na brzusio duzo pomaga...

mowią ze zimne oklady duzo dają na głowke, pod warunkiem ze zacznie się je robic jak głowka zaczyna bolec , a nie jak juz jest zawaansowany ból... bo pozniej nawet tabletki

ne pomogą... przekichane te bóle :(

reklama
Właśnie ja robiłam sobie zimne okłady, ale już tak bolało, że nic nie pomagały. Co do no-spy, to słyszałam, że można, ale to chyba na ból głowy nie działa ...

Do góry