reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ojjeejjj.... wy to macie tepo.... ja chyba bede u was przelotnym gosciem jak widze bo nie mam za bardzo czasu, dopiero z pracy wrocilam i mala mnie to chce zameczyc, obiad trzeba jakis zrobic....masakra:(:( nie mam ostatnio jakos humoru za dobroge ale to moze ze maluch we mnie rosnie:) w ogole to brzuch mam jak bym byla w 4 miesiacu juz ja nie wiem dlaczego..... :(:(:(:(

reklama
Dziewczyny to znowu Ja.
Pond tydzień temu pisałam po zrobieniu testu 10mlU/ml z dwoma kreskami.
Dziś zrobiłam test o czułości 25mlU/ml a na nim te kreski słabsze:-(sądziłam ,że poziom HCG powinien być już większy.
Martwi mnie ,że z fasolką jest coś nie tak.Zobacz załącznik 264880

Witam wszystkie marcóweczki.... ;) Poczytalam troszke postów i widze ze fajnie jest tak porozmawiac i podzielic sie samopoczuciem ;) Tylko z tego co widzę wiekszosc z Was ma juz maleństwa a z kolejnym jest w ciązy.. ja ze tak powiem jestem taki *świeżak* bo jestem w ciązy pierwszy raz miedzy 4tym a 5tym tygodniem wstepny termin mam na 18 marca.. , i tak strasznie sie ciesze, a za razem jestem nadal w szoku , przedwczoraj sie dowiedziałam oficjalnie od lekarza, fajnie ze jest takie forum... mam nadzieje ze mogę sie przyłączyć ?? Serdecznie pozdrawiam :)

Witamy ona rozgość się!
marcepanek kochana,a który masz dzień cyklu? bo może to jeszcze wcześnie. najlepiej zrobisz jak udasz się na betę hcg, ona pokaże twoje stężenie hormonów i będzie jasne, który to tydzień.
moja beta wyszła w 26dc, a test 25 wyszedł mi w 28dc

Ostatnia edycja:
Marcepanek tutaj moge sie wypowiedziec jako swiazak, poniewaz tez robiłam 2 testy na pierwszym mi wyszła słabiutenka kreska a na kolejnym jeszcze słabsza, ale idąc do ginekologa i mowiac mu o slabych kreskach zanim zrobił mi usg to odrazu powiedział ze to nic ze słabiutka ale jest i to jest na pewno ciąza tylko jeszcze wczesna ponizej 4tego tyg., poniewaz test sie moze pomylic w drugą strone czyli jakbys była w ciazy a on by nie pokazał kreski... wiec mysle ze mozesz sie cieszyc z wczesnej ciazy;)

Scarletka ,to 25dc. ale ja jestem po poronieniu i cykl mi zawirował bo chyba 20.06.2010r miałam owu ,a dostałam tak jakby okres 21.06.2010r który był skąpy i krótszy o dwa dni. Na betę idę jutro.

Marcepanek ja również jestem po poronieniu w tamtym cyklu, po poronieniu organizm wariuje. myślę, że jak to dopiero 25dc to nie masz się czym przejmować, mnie nie raz krechy nie wychodziły do 32dc.

ale lecicie z tymi stronami ;)

moj synus mial drzemke a ja razem z nim..... co prawda zawsze ten czas wykorzystuje na makijaz ubranie sie lub tez nastawienie obiadu ,ale dzis zmeczenie mnie pokonalo.

wiadomo,ze powinno sie wiedziec co w ciazy mozna a co nie ,ale tez nie przzesadzajmy i zachowajmy zdrowy rozsadek :-D ja w pirwszej ciazy mialam smaka na coca-cole i nie pozwalalam sobie sie jej napic, a jak wzielam czasem 2 lyi od meza to mialam wyrzuty sumienia :-Da teraz sobie mysle ze przeciez gdbym raz wypila pol szklaneczki coli to dzidziusiowi by nic nie bylo,a ja nie musialabym meczyc sie ze smakiem na cole ;-)

agnes nic sie nie martw napewno bedzie ok, ja w 1szej ciazy lecialam samolotem 2 razy,ale to w drugim trymestrze.
ona1986 witamy :tak: i oczywiscie ze mozesz sie przylaczyc

a mnie dalej mdli...... kurcze liczylam sie z tym ze bede miala mdlosci,ale nie ze beda trwaly non stop.... :baffled: oby przetrzymac te 2-3 mc z mdlosciami :szok:

Witam wszystkie marcóweczki.... ;) Poczytalam troszke postów i widze ze fajnie jest tak porozmawiac i podzielic sie samopoczuciem ;) Tylko z tego co widzę wiekszosc z Was ma juz maleństwa a z kolejnym jest w ciązy.. ja ze tak powiem jestem taki *świeżak* bo jestem w ciązy pierwszy raz miedzy 4tym a 5tym tygodniem wstepny termin mam na 18 marca.. , i tak strasznie sie ciesze, a za razem jestem nadal w szoku , przedwczoraj sie dowiedziałam oficjalnie od lekarza, fajnie ze jest takie forum... mam nadzieje ze mogę sie przyłączyć ?? Serdecznie pozdrawiam :)

Ona mi tez wg kalkulatora wychodzi 18 marzec, tylko ze u mnie Pani dr nic nie widziala na USG wiec jeszcze ciaze mam nie potwierdzona. Jak narazie beta z wczoraj 1678. i to tez moja pierwsza ciaza.

reklama
Do góry