reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Zamieściłam cię Anetko, a rocznik jak z nicku 81?
dobra ja zmykam kochana, myć gary, bo m zostawił po sobie i za jakiś obiad muszę się brać

Ostatnia edycja:
reklama
mim ja również jestem na wychowawczym:-) u mnie wychowawczy kończy się w grudniu, a rodzimy w marcu, właśnie się zastanawiam czy go nie przerwać i nie iść na zwolnienie od jesieni, bo tak bym się na macierzyński załapała i potem na wychowawczy. a jak u ciebie to wygląda?
inaczej mi braknie 3 miesiące, myślisz, że to wypada? dodam, że po wychowawczym, na pewno nie wrócę tam do pracy

Ja mój wychowawczy muszę przedłużyć (mam do końca sierpnie 2 latawychowawczego) i przedłużę go dokwietnia. Kadrowa mi mówiła, że jeśli jest się na wychowawczym i rodzi się kolejne dziecko, to automatycznie wchodzi się w macieżyński. W grudniu kończy się Tobie wychowawczy, ale wykorzystałaś już cały?
Jeśli masz już całe 3 lata wykorzystane to idz do pracy na tydzien i potem na zwolnienie.

Pozdrawiam
- mim z Iskierką pod serduszkiem i chłopakami u boku

tak, w grudniu wykorzystam już cały. Ja właśnie będę musiała chyba w grudniu od razu przynieść zwolnienie, bo powrotu do firmy nie mam

Dzień dobry :-) ja juz jestem na urlopie u mojej mamy, ale się cieszę, bo rodzinki to już rok nie widziałam :-( teraz mogę troszkę poleniuchować
Ale mnie wystraszyłyście z tym samolotem :szok: jak kupowałam bilety to jeszcze nie byłam w ciąży, a innego sposobu dostania się do Polski nie miałam. W pierwszej ciąży też latałam i to kilka razy i wszystko było dobrze, mam nadzieje, ze teraz też będzie ok :zawstydzona/y:

Pozdrawiam Was gorąco :happy2::happy2::happy2:

czesc dziewczyny mam pytanie wczoraj zrobiłam badanie beta hcg tak sprawdzic czy wszystko ok i dzis odebrałam wyniki wyszło mi 6869 moze wiecie czy to jest prawidłowy wynik to wychodzi gdzies miedzy 3 a 5 tyg Pozdrawiam serdecznie Milego dnia

Agnes - a już się pochwaliłaś rodzince fasolką? :-D

Anka
- ja się na tym nie znam ale pewnie jak pójdziesz do lekarza to ciebie ze wszystkim oświeci :-)

Futrzakowa no jeszcze nie do końca, moja mama już wie, a reszta rodzinki jeszcze nie :-)

Witam was wszystkie :-)
Witam nowe marcóweczki,spokojnych kolejnych miesięcy wam życzę :-)
U mnie dzisiaj pogoda w krate,wieje wiater zimno a za jakiś czas wychodzi słońce i tak cały czas :eek:
Ja to dzisiaj mało spałam coś nie mogłam spać a w dodatku ucho mnie trochę pobolewa:-(
Dzisiaj od rana walcze z papierkowymi pracami nalatałam się,nagadałam i czuje się śpiąca:no:
Agnes2606 no to miłego odpoczynku i leniuchowania :-D

reklama
Anka_24 wg. mnie jest to prawidłowy wynik. Ja robiłam betę około 5tc i też miała ponad 6tyś, tak więc nic się nie martw :)

Do góry