reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Mim, tak strasznie mi przykro... Trzymajcie sie prosze i ktos kiedys napisal, ze ten dzidzius zwyczajnie zmienia date przyjscia na swiat,ale w koncu do Was zawita!

reklama
Wiecie co.. Jakie to wszystko niesprawiedliwe - tym mamom, które bardzo się starają i tak pragną swoich Maluszków się nie udaje, a inne oddają w adopcję, albo rodzą po 15, co roku następne.. Nie mógłby tam u góry ktoś tym sensownie zarządzać, co?? Halo!!!!
Ech.... Smutno....

Czekam na małża, ma przywieźć mleko, to zrobimy kakao i sandłicze no i jakieś jajco, bo dawno nie jadłam na miękko..
Acha mam pytanko do lasek z Trójmiasta - który dzień i pora najlepsze na zoo oliwskie?? W niedzielę pewnie tłumy, co?

MIM - bardzo smutno:-( trzymaj się cieplutko a ja trzymam za ciebie kciuki!

Malinaa - ja byłam jakiś czas temu w sobotę i nie było źle ... tylko jeśli chcecie zwiedzić całe to wybierzcie się na kilka godzin:-) żeby móc spokojnie przejść ... niektórym już nie starcza sił by dojść do niedzwiedzia:-) więc będzie duużo wędrówki:-)

A ja witam was wszystkie weekendowo i lecę dalej drzemać bo poszłam spać o 2 (grałam w planszówki ze znajomymi:-) )

Malinko, jajek na miekko nam nie wolno...

Spoko, spoko ja wiem - salmonella, ale ja nie jem takich rzadziuchów feeee
Lubię takie średniaki około 6-7min, że jeszcze trochę rzadkie, ale już można majonezem maznąć ;) Dla mnie to są miękkie :D
Zresztą jajca mamy wiejskie od gospodarza, tych marketowych bym nie tknęła - toż to smaku nie ma, a kolor ledwie blado-żółty :p
Nasze mają pikne pomarańczowe żółteczka i czasem się trafiają dwa w jednej skorupce ;)

Dzięki Futrzaku - założymy wygodne buty i jak tylko pogoda dopisze, to dotrzemy aż do niedźwiedzia :D

Ostatnia edycja:
Spoko, spoko ja wiem - salmonella, ale ja nie jem takich rzadziuchów feeee
Lubię takie średniaki około 6-7min, że jeszcze trochę rzadkie, ale już można majonezem maznąć ;) Dla mnie to są miękkie :D
Zresztą jajca mamy wiejskie od gospodarza, tych marketowych bym nie tknęła - toż to smaku nie ma, a kolor ledwie blado-żółty :p
Nasze mają pikne pomarańczowe żółteczka i czasem się trafiają dwa w jednej skorupce ;)

szalona kobieta :-) ...tez kocham jajka z majonezem ale wlasnie od majonezu moja znajoma zlapala salmonelle, wiec tego teraz nie dotykam.

Chyba sama z surowego jajca byś musiała ten majonez kręcić :szok:
Te sklepowe mają tyle konserwantów, że nawet najdziksza salmonella się nie utrzyma :-p

Witam was dziewczyny :-)
U mnie wszystko ok,pogoda dopisuję więc może jakiś wypad nad morze się zrobi :-) żeby się choć troszkę oderwać od rzeczywistości :tak:
A co do tego majonezu no to też słyszałam od własnej położnej mówiła mi że domowego majonezu broń boże nie jeść a kupny oczywiście w granicach rozsądku :tak:
Mnie czeka sprzątanie,pranie i potem gotowanie oczywiście pomysłu na obiad brak hmm no ale mój na pewno coś wymyśli,zwłaszcza że teraz mam szwagra na chacie :-)
mim bardzo mi przykro,rozumiem cię doskonale sama straciłam moją fasolkę tydzień temu,trzymaj się kochana :-(
Miłej soboty dziewczyny wam życzę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry