Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
harsharani, dokladnie takie same mam przemyślenia, że teraz ciąża nie jest taka abstrakcyjna tylko wiem co jest potem
że po kilku miesiącach to już będzie całkiem kumaty człowiek, a za parę lat to nawet sobie pogadamy
za pierwszym razem ciężko było sobie to uzmysłowić i w ogóle ciąża się tak wlokła i wlokła, a teraz chyba szybciej leci.
Olaf właśnie rozmawia z dzidziusiem, dzidziuś mówi, że nie jest głową na dół
a potem standardowy zestaw pytań: Mama, a dzidziuś jest w takim swoim bąbelku? (Teraz karmi dzidziusia chipsami
)
a wczoraj wieczorem jak mi się cofnęła kolacja i prawie się poryczałam tak mi się chciało rzygać, i już wisiałam nad kiblem
ale przeszło.....a już myślałam, że mdłości se poszły ugh.
obcasy KOCHAM i teraz trochę po biurze noszę, ale po ulicy to na razie przerwa, nie będę się katować...ale 158cm wzrostu to trochę mało, a jak do tego dochodzi gigantyczny brzuch to człowiek wygląda jak yyyy duży pączek na krótkich nóżkach?
Olaf właśnie rozmawia z dzidziusiem, dzidziuś mówi, że nie jest głową na dół
a wczoraj wieczorem jak mi się cofnęła kolacja i prawie się poryczałam tak mi się chciało rzygać, i już wisiałam nad kiblem
obcasy KOCHAM i teraz trochę po biurze noszę, ale po ulicy to na razie przerwa, nie będę się katować...ale 158cm wzrostu to trochę mało, a jak do tego dochodzi gigantyczny brzuch to człowiek wygląda jak yyyy duży pączek na krótkich nóżkach?