reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

a ja wlasnie jem fasolke.... z puszki :-D posprzatalam troche i nie mam juz sily na robienie czegos do jedzenia, tym bardziej,ze od rana kiepsko sie czuje :(
zrobilam tylko zupe synkowi i wiecej dzis nie gotuje :no:
w sumie to od wczoraj dosc kiepsko sie czuje, zawroty glowy, potworne mdlosci i jakas taka slaba jestem.

sukienka slubna nie ma sie co martwic, napewno zrobia ostatnia przymiarke jakis tydzien -dwa przed slubem i wszystko dopasuja :tak:

ja swoja mierzylam w 5 mc ciazy, a slub mialam 2,5 mc po urodzeniu,i tak mialam przymiarke tydzien przed i wszystko ladnie pozmniejszali tam gdzie bylo trzeba :)

ja narazie w szpilki wchodze, chociaz zostawiam je zazwyczaj na weekend itd. bo raczej w tygodniu na plac zabaw z Bartusiem ,albo do sklepu z buntujacym sie dwulatkiem wole chodzic w czyms na plaskim :)
choc w poprzedniej ciazy, mimo,ze koncowka latem nogi mi w ogole nie puchly.Zobaczymy czy i tym razem uda sie bez tego :)

reklama
no nie mów że już teraz ci tak stópki podpuchnęły że szpil nie włożysz?! OMG... szok... dziś sprawdzę jak moje obcasiki włażą na stopy:-)

No właśnie stópki w ogóle nie wyglądały na spuchnięte! Ale to naprawdę dopasowane wąskie butki i na dodatek było to w upały- więc pewnie to dodatkowo spowodowało.
Ale ryk był i tak. Ale ja mam mega hopla butowego i to był bardzo bolesny dla mnie moment.

Szafy mi zamontowali, jupi! Ale nie mogło obyć się bez problemów, a jakże. Panowie zapomnieli zabrać półek do jednego segmentu szafy (wrrrr :angry:) i uszkodzili jedno skrzydło podczas montażu. Nie ma problemu - skrzydło wymienią, ale dopiero w przyszłym tygodniu.
A teraz dojrzewam do myśli o zwleczeniu się z kanapy i zabraniu za porządkowanie tego bałaganu. Poproszę o kopa na rozruch!

Poczytam jak wrócimy, jedziemy do chrześniaka zawieźć mu kubek niekapek ze słomką, bo ma szał na picie ze słomki ;)
Doszedł też adapter do pasa w aucie - bombowy wynalazek!! Naprawdę polecam!! W ogóle nie przeszkadza mi już ten dolny pas, wygoda taka, że później chyba też będę w nim jeździć hehe a zaraz mężuś wypróbuje na sobie ;))
Na temacie o usg wkleiłam fotki naszego siedmiocentymetrowego Szczęścia :D

Hello mamusie :D;-) ja dzissss lezeee placuszkiem, jem pączki i nic wiecej hehe, czytam gazety, tak poczytałam to widze ze czujecie się podobnie jak ja, wszystko boli do tego jakiś dzien ze tylko bym spała :crazy::rofl2:

Ostatnia edycja:
a ja nie mam sily posprzatalam umylam podlogi zajmowalam sie rozrabiaka sasiadow zalatwilam sprawy na miescie i umieram:(

znikam na caly weekend w koncu z Tz bedziemy mogli spedzic troche czasu a wiec dozobaczenia w poniedzialek i milego weekendu:)

kochane, to widzę że czujemy się tak samo. ja jak stary kapeć. przespałam się trochę, poszłam na spacer z Piotrusiem, ale ledwo włóczyłam nogami:/ kupiłam po drodze fryty, bo na jak na Plantach zobaczyłam babeczkę wcinającą z Mc donalda, to mało jej nie zabrałam hehehehe:) coś mnie boli głowa..
a teraz objadam się malinami, tata mi dzisiaj przywiózł wiaderko ogromnych borodwych, słodkich pyszności

witam wieczornie

mala mi spi az chrapie pewnie do pozniej nocy bedzie szlała hehehh........a ja troszke poprasowalam ale tylko 30 min i przerwa na prysznic bo plecy za bardzo bola jak za dlugo w jednej pozycji jestem

reszte poprasuje jak malz przyjdzie;-0

ja tez nie mam pojecia co ja taka połamana jestem czuje sie jak babcia normalnie kompletnie brak sil na cokolwiek brrrrrrrr

reklama
Teraz zaczęłam od końca, bo organizuję spotkanie na AM i mam trochę ustaleń. A i proszę o głosiki na Lubelską grupę bo spadamy:-( - link w sygnaturze;-):tak:.
Marta1981 moze slimak postanowił sie wyprowadzic?
To i ja oficjalnie pochwale sie swoim potworkiem
to jest Guliwer

Uploaded with ImageShack.us
Boski :tak::-) a ślimak to chyba na weselu zabalował:-p:-D bo chyba od naszego powrotu go już nie ma:dry:.
Milenka
zrob sobie suwaczek bo tak pusto u Ciebie:)
Miałam to samo pisać.
Ok teraz post testowy sprawdzający czy udało mi się wkleić suwaczek :)
Od razu lepiej się czyta :tak::-)- tak samo z buźkami - posty są czytelniejsze;-):tak:.

Wy wcinacie chipsy a ja krówki:-p:-p:rofl2:.

Do góry