reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Pinka...żebyś wiedziała ,że wakacje w Polsce kosztowały Nas dużo więcej niż tam, na Majorce...bez porównania i cenowo i efektowo:)
Harsharani...moi teście mieszkają na Santa Ponsa..i tam byliśmy , a zjechaliśmy całą wzdłuż i wszerz:) a czemu pytasz?

reklama
Kupiłabym udka i zrobiła w tym czardziejskim worku ;) tylko jak ja zniosę zapach w mięsnym a potem w domu mycie tych nóg łeeeeeeee
no mycie to jeszcze, ale zapach z piekarnika obrzydliwy - cale 60 minut tortur + wietrzenie kolejną godzinę, ale mąż zadowolony. No i byly FRYTKI i warzywa gotowane z maslem. Nie wiem co widzicie we frytach ;P

Na kolację smażyłam kabaczka, chlopaki się zajadali a mi wystarczył zapach spalonej patelni ;/

Zmywarka - zmywa codziennie wieczorem, ale wietrzę kuchnię caly dzień i zamykam drzwi, bo mi przeszkadza zapach. A i jeszcze lodowka jest cala zawalona produktami i nie mogę się przemóc, aby sprawdzić co w środku, tylko dokładam na wierch na kupę... a co dopiero posprzątać w niej blech. Chyba poproszę mamę o rewizję.
A wszelkie ulepszacze zapachowe powietrza są dla mnie nie do zniesienia ;( fuj

Scarletka - ta gra to jakaś fajna dla 3-latka? Czekam na relację.

Dziś znów obżarłam się mieszanką studencką i pistacjami, nic innego mi nie wchodzi. A i zamówiłam Colę i M. kupił mi, szok. Znów mam mdłości. Mąż od kilku dni męczy się z grypą, a ja spać nie mogę. Dziwne.

Dobra koniec marudzenia papa

Scarletka - ta gra to jakaś fajna dla 3-latka? Czekam na relację.

w grę zaczęliśmy grac już dziś na nocku przed kąpaniem. jutro powiem więcej. kupiłam, bo pomyślałam, że moje nadpobudliwe dziecko usiądzie chociaż na 10 minut na swojej pupinie:)Jest to zabawa edukacyjna, pisze, że uczy logicznego myślenia, rozwija kreatywność i poszerza wiedzę. 150 obrazkowych zadań i pytań dla malucha w wieku 3-4 lata ( są i 2-3,4-5,5-6). cena 20 zł więc warto zobaczyć co to:)
big-2.png

Scarletka- dzięki, jutro spróbuję poszukać u nas ;) Cena bardzo przystępna. Wiki przy ciekawej grze lub puzzlach potrafi siedzieć dłużej niż ja mogę wytrzymać. heh

dobranoc

Witam sie z samego rana!!!!

Ja mam najlepszą zmywarkę na świecie : mój małż zawsze zmywa po obiedzie:tak:ma to w genach ,po tatusiu:-)

Zwierząt nie posiadamy,choć Natalka chciałaby mieć żółwia wodno-lądowego.Moja koleżanka kupiła takiego córce,szkoda mi stradznie tego gada ,bo młoda naciąga go po całym mieszkaniu:baffled:,a jak już wezmą się za niego z moją Natalką to ma przechlapane:no:
Idę cos zjeść,smacznego śniadanka!!!!!!

U mnie dzis na obiad naleśniki z twarożkiem i musem truskawkowym,a Wy co serwujecie???

Widzę, że pierwsza jestem o poranku. Cześć marcóweczki!
Jaką fajną noc miałam! Tylko 2 razy na siusiu i bez problemu powrót do spania potem. Co prawda kot mi całą noc na głowie spał i trochę dziwną mam fryzurę teraz, ale co tam - nie można jej winić, że mnie kocha.
Idę się teraz kąpać i szykuję mieszkanie na wkroczenie ekipy z szafami. Mam nadzieję, że wyszły, jak chciałam. Lepiej, żebym nie zawiodła małża szafą ze szkłem w kolorze fuksji, bo następnym razem nie zgodzi się tak łatwo na moje odważne pomysły, hihi!

Edit: anetka, ubiegłaś mnie! U mnie dzisiaj na obiad wczorajsza "inna" pomidorowa i gołąbki od teściowej. Też w sosie pomidorowym. Może ziemniaka nawet ugotuję?
A ze zwierząt dla Natalki polecam kota rasy ragdoll. Piękne, przymilne, nieskaczące po meblach i nie mają genu agresji. No ciaptaki kompletne są - nie ma szans, żeby kiedykolwiek dziecko nawet drapnął (prędzej na odwrót :-)). A czy mówiłam już jakie piękne i słodkie? Taki mój Jaś np. Tylko, że dziwnie często się na plecy przewraca, co widać na załączonych obrazkach.
DSCF2197.jpgDSCF2185.jpgDSCF2190.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny.
Ja też miałam super noc, w końcu się wyspałam. Tylko raz siusiu i z powrotem do łóżeczka:-)
Bosonóżka kociak przesłodki. Mój mruczek od dwóch nocy śpi przy moim brzuchu, czyżby coś słyszał, czuł? Sama nie wiem. Może to zbieg okoliczności. Chociaż sąsiadka mówiła mi, że jej suczka od 4 miesiąca co noc spała przy jej brzuchu:szok:
A oto mój kocurek:-)

Załączniki

• 100_0794.jpg
    100_0794.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 21
  • 100_0783.jpg
    100_0783.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 25
  • 100_0750.jpg
    100_0750.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 25
Do góry