reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Oj tak ten odor ze zmywarki potrafi zabic:szok:
U nas na kolacje były dzis .... lody :-) i melon(fuuuj) a oczywiscie wczesniej zjadłam dwa obiady tzn zupke pomidorowa a potem makaron z szyneczka,serem,cebulka,przyprawami i sosikiem ketchupowomusztardowym,podsmazone na patelni.Po tym obrzarstwie wyciagnełam psa na godzinny spacer;-)

reklama
Widzę że sporo psiar mamy na wątku :tak::-)- ja mam tylko rybki w akwarium i co zrobię im zdjęcie to zaraz jakieś padają wiec się nie pochwalę:no::sorry:.
Ja kolacji nie jem :no: bo mi wątrobę znowu wywaliło i męczę się okropnie:-(.

Widzę że sporo psiar mamy na wątku :tak::-)- ja mam tylko rybki w akwarium i co zrobię im zdjęcie to zaraz jakieś padają wiec się nie pochwalę:no::sorry:.
Ja kolacji nie jem :no: bo mi wątrobę znowu wywaliło i męczę się okropnie:-(.
Marta moze flesz je zabija;-)
Ja nie umiem nie jesc kolacji bo głodna bym nie zasneła albo w nocy by mnie obudził duuuzy głood,mnie tez na noc wywala ale przynajmniej wtedy mam jakis brzuszek:-D

ona1986 znalazłam ten film o którym mówił mi M. tytuł "Cesarskie cięcie" rok produkcji 1987, może to o tym mówiła Twoja mama???

Marta moi znajomi maja takie wypasione akwarium i opowiadali ze mysleli ze te ich ryby znikaja :baffled: a potem okazało sie ze sa tak skoczne ze wpadaja prosto na lampe ktora jest w pokrywie awarium i tam sie smarza:szok:
Tez kiedys miałam rybke Gustawa,bojownika,zył prawie 3 lata co jest ponoc bardzo długo, oj jaki był płacz jak Gucio odszedł.

Olu, samców bojowników to w sumie miałam 3 - Kujonek (samice go zagryzły), Gwizduś(zachorował - płacz U O. niesamowity, nawet na desce od sedesu ołtarzyk zrobił:tak::-() i teraz Przytulak. Brat mnie uraczył 5 samicami mieczyka z czego została tylko 1:-( a szwagierka 5 gupików i zostały 3, 2 glonojady też spłukane w łazience:-( jak i 3 samice bojka a teraz mam białego glonojada i jakoś daje radę i jeszcze 2 ślimaki od brata, 2 samiczki bojownika jeszcze pływają. W sumie mam 8 rybek i 2 ślimaki.
Dobra zmykam spać bo znowu niedospana będę jutro:confused2::baffled:.
Miłej nocki i kolorowych rozczochranych;-):-p:tak::-D.

reklama
Do góry