Pinka, ja to mam teraz ciążowe lęki związane ze zmywarką - a konkretnie z jej zapachem. Ze zmywarki zawsze odrobinę jedzie (mimo, że mam w niej zawieszkę zapachową i razem z naczyniami piorę w niej cytryny), ale teraz w ciąży - masakra!!! Nie mogę być w tym samym pomieszczeniu co otwarta zmywarka, bo inaczej bleeee.
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
;-);-)ale piła nie jest na wschód od lublina. zerknęłam na mapkę, czyzby chełm?
Potwierdzam.Fryty najlepsze sa z lidla
Młode śpią jeszcze, M jeszcze nie wrócił z pracy i nie wiem czy do drugiej nie poleci. Dorsz pyszny wyszedł że nie mogłam sobie odmówić drugiego kawałka.
U mnie to ja zmywarkę ładuję bo nie po mojemu będzie przecież. Kupiłam nowy płyn do płukania ubrań i tak cudnie w całym mieszkaniu pachnie:-).
H
Harsharani
Gość
No
Mapa zrobiona.
Agatatje, znam ból. Niby polskie sklepy tu sa popularne, ale najblizszy mam dosc daleko (musze dojechac). Kupilam sobie ostatnio kapuste kiszona w sloiku i w ogole nie jest kwasna...
Marzylo mi sie leczo i tak, mozna kupic tutaj warzywa, ale jakos nie smakuja mi tak samo.. A ziemniaki.. jak w Polsce po ugotowaniu sa takie fajne, zoltawe... to tutaj jakby z koloru wyplukane.
No nie moge scierpiec tego jedzenia tutaj. A chleba to juz w ogole.
Mozna go tak zgniesc, ze z normalnego kawalka robi sie mala kulka.. A niby taki naturalny
w ogole... wyjdzie na to, ze bede sama piekla, bo mnie mdli bardzo po tym wszystkim...
Mapa zrobiona.
Agatatje, znam ból. Niby polskie sklepy tu sa popularne, ale najblizszy mam dosc daleko (musze dojechac). Kupilam sobie ostatnio kapuste kiszona w sloiku i w ogole nie jest kwasna...
Marzylo mi sie leczo i tak, mozna kupic tutaj warzywa, ale jakos nie smakuja mi tak samo.. A ziemniaki.. jak w Polsce po ugotowaniu sa takie fajne, zoltawe... to tutaj jakby z koloru wyplukane.
No nie moge scierpiec tego jedzenia tutaj. A chleba to juz w ogole.
Mozna go tak zgniesc, ze z normalnego kawalka robi sie mala kulka.. A niby taki naturalny
w ogole... wyjdzie na to, ze bede sama piekla, bo mnie mdli bardzo po tym wszystkim...
cliford
Fanka BB :)
Pinka, Ola...co do zmywarki mam ten sam problem ,że jak jest jeszcze nie w pełni załadowana to nie podchodzę bo mogłoby się to kiepsko skończyć
Co do jedzenia...to niestety mam ostatnio jakiś brak apetytu i wręcz jem bo wiem ,że maleństwu trzeba...zazdroszczę ,że wcinacie frytki i tego typu inne dania póki co gotuję sama dla się i czasem dla rodziców bo małż byczy się na Majorce u drugich rodziców...dacie wiarę, że gad mnie tu samą zostawił na dwa tygodnie?;D ..no ale w sumie za moim przyzwoleniem, gdyż mi lekarz kazał siedzieć na tyłku a nie latać...no ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma pozdrawiam wszystkie!!
Co do jedzenia...to niestety mam ostatnio jakiś brak apetytu i wręcz jem bo wiem ,że maleństwu trzeba...zazdroszczę ,że wcinacie frytki i tego typu inne dania póki co gotuję sama dla się i czasem dla rodziców bo małż byczy się na Majorce u drugich rodziców...dacie wiarę, że gad mnie tu samą zostawił na dwa tygodnie?;D ..no ale w sumie za moim przyzwoleniem, gdyż mi lekarz kazał siedzieć na tyłku a nie latać...no ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma pozdrawiam wszystkie!!
Cliford- majorka powiadasz hmmmmmmmmmmmm mnie ez by sie wakacje przydaly,a co do apetytu to i tobie wroci............
a mnie sie wlasnie zachciało Uwaga!!!!!!!!11
Maslesników z jagodami i bitą smietaną;-)))))))))))))))))))))
a mnie sie wlasnie zachciało Uwaga!!!!!!!!11
Maslesników z jagodami i bitą smietaną;-)))))))))))))))))))))
cliford
Takkk...Majorka...co prawda byłam tam już dwa razy ale kurcze pojechałoby się i trzeci ..a to zonk...no ale może za rok,dwa z maleństwem się już wybierzemy...
Hm...jaka porządna zachcianka...,że też ja takich nie mam...też tak chce!!!!!;D
Czyli co...kto robi tego nalesnika?? Małż?
Hm...jaka porządna zachcianka...,że też ja takich nie mam...też tak chce!!!!!;D
Czyli co...kto robi tego nalesnika?? Małż?
chyba ja bo zanim on wroci to sie zaslinie na amen haahahahha
ja jeszcze na majorce nie bylam ale planujemy latem nastepnego roku jechac tylko zastanawiam sie czy z około 6 miesieczny dzieckiem mozna?????? jak to nie jest tajemnica to ile taka przyjemnosc mniej wiecej kosztuje???
ja jeszcze na majorce nie bylam ale planujemy latem nastepnego roku jechac tylko zastanawiam sie czy z około 6 miesieczny dzieckiem mozna?????? jak to nie jest tajemnica to ile taka przyjemnosc mniej wiecej kosztuje???
ona1986
Ulaalaa mapka rewelka to wygląda... Zaraz wyruszam odwiedzic wszystkie po kolei Moge wpadaććć ?? :-) mam nadzieje ze do marca się wyrobie
szkoda ze nie ma nikogo z opolskiego ....
a tak wogole to dzisiaj zjadłam TYLKO!! rano 2 kanapki pozniej 2 malagi, i ziemniaczki schabowy i ogóreczki kiszone, i normalnie sama nie wierze ))))
A teraz ogromna prośbaaaaa... wczoraj pisałam ale nie dostałam odpowiedzi :-(
Czy kojarzycie starą Polską Komedie lata chyba 80te... wiem tylko tyle ze jest ona o kobicie w ciąży i na koncu jakoś filmu Mąż wiezie żone do Porodu , wszystko spakował a żony zapomniał tyle mi mama powiedziała a nie pamieta tytuły, a ja chce go sciągnąć ... HeLp ;-);-)
szkoda ze nie ma nikogo z opolskiego ....
a tak wogole to dzisiaj zjadłam TYLKO!! rano 2 kanapki pozniej 2 malagi, i ziemniaczki schabowy i ogóreczki kiszone, i normalnie sama nie wierze ))))
A teraz ogromna prośbaaaaa... wczoraj pisałam ale nie dostałam odpowiedzi :-(
Czy kojarzycie starą Polską Komedie lata chyba 80te... wiem tylko tyle ze jest ona o kobicie w ciąży i na koncu jakoś filmu Mąż wiezie żone do Porodu , wszystko spakował a żony zapomniał tyle mi mama powiedziała a nie pamieta tytuły, a ja chce go sciągnąć ... HeLp ;-);-)
reklama
Bosa mi właśnie ta zawieszka najbardziej śmierdzi w zmywarce hahaha Dzisiaj juz kupilam inna, jakis morski zapach czy cos w ten deseń, bo ta cytrynowa ochyyyyyyyyyyyyyyyyda ppp
Harsha moj małż sie smieje, ze ten angielski bret to mozna "złożyć, wcisnąć w kieszeń i w domu rozłożyć" hahaha ale jak ktos juz wczesniej pisal - tosty z niego pychowe Kurde chyba toster musze mamie zakosic na pare dni mmmm..
Mozecie byc ze mnie dumne - bylam w miesnym, kupilam wedliny i udka (caly czas zulam cukierka nimka), w domu je oplukalam i wrzucilam do piekarnika Moj małż byl wniebowziety, ze nareszcie mieso na obiad Generalnie stwierdzilam, ze musze mu troche przyjemnosci dzisiaj zrobic, skoro on musi znosic moje humory i zachcianki Wypozyczylam sensacje, mamy popcorn, zelki, ciacha i kupilam mu piwko Dobra zona ze mnie, co??
Ona ja nie kojarzę :/
Harsha moj małż sie smieje, ze ten angielski bret to mozna "złożyć, wcisnąć w kieszeń i w domu rozłożyć" hahaha ale jak ktos juz wczesniej pisal - tosty z niego pychowe Kurde chyba toster musze mamie zakosic na pare dni mmmm..
Mozecie byc ze mnie dumne - bylam w miesnym, kupilam wedliny i udka (caly czas zulam cukierka nimka), w domu je oplukalam i wrzucilam do piekarnika Moj małż byl wniebowziety, ze nareszcie mieso na obiad Generalnie stwierdzilam, ze musze mu troche przyjemnosci dzisiaj zrobic, skoro on musi znosic moje humory i zachcianki Wypozyczylam sensacje, mamy popcorn, zelki, ciacha i kupilam mu piwko Dobra zona ze mnie, co??
Ona ja nie kojarzę :/