reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

witam Mim jest taj jak mówisz, musimy się oszczędzać, a będzie dobrze. cieszę się, że plamienia już prawie ustały:-) to dobra oznaka. odpoczywaj więc razem ze mną;-)ile się tylko da

reklama
Witam z samego rana !!!:-)Męża odprawiłam do pracy a mała jeszcze śpi to mam chwilę wolnego.U mnie dalej zaczyna się okropny war :wściekła/y: ,ale też staram się wychodzić późnym popołudniem bo masakra.Gorzej z moją małą bo chce na rolki i na rowerek a ja mówię że mamusi teraz nie wolno się szarpać i ganiać z nią :-((bo to są początki jej nauki i trzeba jej pomagać jak i na rolkach tak i na rowerku bo chce bez kółek i wciąż trzeba być w asyście żeby się biedactwo nie porozbijało)Wczoraj wykorzystała trochę tatusia ,ale gorzej będzie jak tatuś będzie musiał zostać dłużej w pracy:no:
ola4 piszesz że ostatnią miesiączkę miałaś 27.05 a ja miałam 28.05 i powiedziała mi że powinien być 6 tydzień a jest 5-nie wiem czemu,być może że dlatego że byłam na hormonach i do bara bara doszło dopiero w dniach płodnych :-) (bo męża i tak nie było szybciej).Mi termin wyznaczyła z usg na 8 marca :-D

ja też witam z upalnego rana! szykuje się kolejny masakryczny dzień, mieszkanie już takie nagrzane, że człowiek czuje się jak sardynka w puszce:wściekła/y: szkoda mi tylko synka, bo dzisiaj cały dzień spędzimy w domku. m pojechał w delegacje, będzie późno, a ja na słońce i na szarpanie się z nim nie mogę sobie pozwolić.
jak już nie wydolę, to pojadę z nim do galerii się ochłodzić:nerd:
samopoczucie u mnie w porządku, tylko troszkę zmęczona od samego rana. Mdłości na szczęście nie ma i mam nadzieję, że już nie będzie

ana4: U mnie z moich obliczen jest dopiero 4 tc od tego bara bara w ktorym mogl sie zrodzic bobas:) natomiast wg lekarza 7 tc. Mialam owu bardzo pozno bo 23 dc cos ostro sie poprzesuwalo u mnie.

Futrzakowa w pełni cię rozumiem. Ja też siedzę w pracy. Dzisiaj to jeszcze nie jest najgorzej w Szczecinie, ale np. w poniedziałek musiałam się zwolnić. Bez klimatyzacji nie dało się wytrzymać.

ja w ogóle nie jestem sobie w stanie wyobrazić jak dajecie radę w pracy bez klimy, przecież to mózg paruje.ja w domu z zasuniętymi żaluzjami siedzę i czuję się jak wędzona rybka. Dzielne dziewczynki.
mam nadzieje, że w końcu spadnie deszcz, bo u nas ani kropelki od 2 tyg nie było
aaa i dzisiaj znowu zaczyna mnie męczyć alergia, nie chcę tych środków nadużywać, to biorę co 2 dzień i nie działają jak należy:-(

Ostatnia edycja:
Witam Was serdecznie.
U nas też upał się zapowiada, ale ja mam od dziś dużo łatwiej, bo Mężulek jest na urlopie. :-)
Właśnie chłopaki pojechali do fryzjera - Maksymilian po raz pierwszy, bo wcześniej zawsze ja go obcinałam.

Jutro wybieramy się na mini wczasy - trochę razem wypocząć, nabrać dystansu do pewnych spraw, pobyć razem, nacieszyć się sobą. Jedziemy niedaleko, bo w poniedziałek wraca nosz ginekolog z urlopu i koniecznie kazał mi przyjść od razu na usg, więc wypoczynek będzie przerywany.

Dziewczyny, bardzo Wam współczuję, że musicie pracować. Ja jestem na urlopie wychowawczym. Wszystkim pracującym życzę spokojnego dnia w pracy i szybkiego weekendu...

Spokojnego dnia życzę wszystkim
- mim z Iskierką pod serduszkiem i chłopakami u boku :)

reklama
Tak naprawdę, to ledwo daję radę. W najgorsze dni mamy skracany czas pracy.
Niestety praca jest bardzo terminowa (księgowość), więc nasza szefowa nie ma możliwości zwolnienia nas z pracy na dłużej :(

Do góry