reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Cześć Marcóweczki!

Podczytuje Was czasem, ale zeby napisac juz nie starcza mi czasu:zawstydzona/y:

U nas- tj u mnie i Fasolinki wszystko ok. Czekam z niecierpliwościa na usg, ale jeszcze se troche zaczekam bo dopiero 27go mam.

Mdłości nadal męczą, ale jakby ciut mniej. Za to czuje sie straaaasznie zmęczona od rana do wieczora i nic mi sie nie chce. Ale okazało sie, ze mam dośc niskie ciśnienie i to by sporo tłumaczyło.

Całuje Was wszystkie bardzo mocniasto i życzę miłego dzionka bez mdłości:tak:.

reklama
wiecie co, tak sie zastanawialam nad nowym tematem. mam tak duzo fajnych linkow ktorymi chce sie podzielic z Wami, ale one zwyczajnie gina w postach... I tak na przyklad ten:
Poppy seed to pumpkin: How big is your baby? - Photo Gallery | BabyCenter
Zdjecia z tego linka (linku?) pokazuja jak duze jest dziecko w roznych tygodniach ciazy...ale porownujac je do cytryny, ziarenka slonecznika itd...

No i myslalam sobie, ze moze byloby dobrze zalozyc taki temat jedynie z linkami... najlepiej z osoba, ktora by sie tym opiekowala i sortowala...
No ale moze zbedna rzecz.

Fajna stronka,wrzuciłam sobie do ulubionych:-)
futrzakowa zazdroszcze,też musze ogarnąć mieszkanie,a chęci jakoś brak:baffled:

Mam nadzieje,że moje omdlenie sie juz nie powtórzy:crazy:,najadłam się wstydu nie mało,a komentarze ludzi tez były denerwujące:wściekła/y:

Aneta a jak u Ciebie z ciśnieniem? Moze tez za niskie jak u mnie? Mnie sie omdlenie co prawda nie zdarzyło, ale mroczki i owszem- zwłaszcza, gyd stoje nieruchomo, np w kościele.

Kasieńko, ja już jestem. W pracy :-) Chociaż najchętniej wyniosłabym się na zewnątrz, tak przyjemnie się zrobiło.

Anetko
, uważaj na siebie! Ja w ciąży co prawda nie mdlałam, ale zdarzało mi się wielokrotnie kiedyś i mało fajne uczucie.

Futrzakowa
, o jakim wstydzie Ty mówisz? Ja w ciąży nie byłam, a miałam regularnie panią do sprzątania i prasowania. Za dużo pracy, za mało czasu, a ten czas, który już miałam wolny wolałam poświęcić mężowi. Teraz oboje cierpimy, bo po przeprowadzce straciliśmy panią Swietę, za daleko już jej dojeżdżać. No i właśnie poszukujemy nowej sprzątaczki, co wcale nie jest łatwe. Ale szkoda mi Małża, bo ja do sprzątania nie nadaję się zupełnie: raz, że nie mam siły, dwa, że mi wszystkie środki do czyszczenia śmierdzą maksymalnie. A tak chłopak zasuwa sam ze ścierą, a tego wszystkiego już za dużo na jedną osobę.

Witam :-)

Ja dziś obudziłam się ze strasznymi mdłościami :baffled: które męczą mnie już od dłuższego czasu. Nawet herbatka imbirowa nie pomaga. No i też zdarza mi się, że mam mroczki i słabo mi:-(

Zaopatrzyłam się w taką dużą poduszkę i dziś przespałam z nią pierwszą noc ;-)to nie pomaga na zabieranie kołdry mojemu m :happy: ogólnie poduszka jest fajna żeby np podłożyć sobie pod głowę lub nogi. Jest twarda, bo wypełniona granulatem styropianowym. Może bardziej się przyda jak brzuszek urośnie :-)

pozdrawiam serdecznie :happy:

Witam po dłuugim weekendzie:-)

tyle naskrobałyscie, że nie dam rady nadrobic juz tego chyba:szok: tymbardziej, ze w pracy jestem tylko dzis, bo od jutra siedze w domciu z Hubertem - rodzice wyjeżdzaja i nie mam go z kim zostawic, więc biorę wolne:-) wyspie sie przynajmniej, mam nadzieje;-):-)

mdłości juz mniejsze, ale jeszcze męcza calymi dniami:baffled:

zmyakm do pracy, bo mam tylko dzisiejszy dzien na narobienie zaległosci

miłego dnia!!!

ooo ja dziś wyjątkowo dobrze spałam, usnęłam już na pierwszym Housie i wstawałam sikać tylko 2 razy!! obudziłam się z wieklim guzikiem od jaśka odbitym na policzku i jakaś taka cała pomięta ;)) co do naszej kołdry to desperacką walkę widać zawsze rano - ja zawinięta w kokon z kołdry a mąż pod wyciągniętą resztką samej poszewki ;))) miłego dnia!

hej :)

wlasnie wcinam sniadanko, i przeczytalam sklad pasty do kanapek jaka jem, zawiera jajko (wiec pewnie surowe?). zwariowac mozna, gdybym miala tak wszystkiego unikac to zostaje mi chyba chleb z maslem ;-)

ja mam jeszcze 2-3 tygodnie do nastepnej wizyty... juz sie doczekac nie moge :)

cześć :)

ja juz jak zwykle w pracy. ale dzisiaj idę do lekarza z wynikami i może dostanę kolejne skierowanie. a juz za dwa tygodnie usg :) tez się doczekac nie mogę.

miłego dnia

reklama
Witam w ten jakze miły chłodny dzionek :-)
Noc mineła w połowie super,gdyby nie burza od godz2 z piorunami i błyskami,tak trzaskało ze musiałam pozamykac okna.Naszczescie teraz jest milo za oknem ,pchmurno ale nie pada,orzezwiajacy wiaterek i 20stopni,zyc nie umierac.
Własnie wciagnełam sniadanko z lekkimi mdłosciami i czas nakarmic i wyprowadzic psa.
Miłego dnia marcoweczki:-)

Do góry