reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Ewe - ale wiadomość!:-) super gratulacje:tak: Kiedy zamierzasz iść do lekarza? Oby Emilka jak najszybciej przyzwyczaiła się do przedszkola &&& Najważniejsze że jej się podoba:)

reklama
O kurcze ale się ciąż posypało, SUPER!

Patik- Zoś da radę, i jeszcze CIę zaskoczy z siusianiem na nocnik albo na kibelek :-)
Ewe- gratulacje!!! I spokojnej ciązy!
Malina- coś dziś dobrego na obiad?
Vetka - jak miło, że sie pojawiłaś!
Ola- Gasia dzielna dziewczynka i będzie jeszcze chętnie zostawać w przedszkolu :tak:

A mnie właśnie strasznie gardło boli, Janko od piątku się smarka. Dzis nie poszedł do przedszkola i jutro tez go nie puszczę. O 17.30 mam wizytę i USG. Matko jak się stresuję. Myslicie, że grochówka na obiad to dobry pomysł? :-D
Trzymajcie sie laski i piszcie częściej!

ojej, ale Was wzięło, strasznie się cieszę i bardzo Wam wszystkim gratuluję! No i trochę zazdroszczę, bo sama miałam chrapkę na trzecie dzieciątko ale z powodów finansowych musimy te plany odłożyć do nowego roku, niestety.

Natala też dostała się do przedszkola, bardzo szybko się zaklimatyzowała, panie mówią że radzi sobie świetnie i od razu wiadomo, że dziecko po żłobku. Codziennie żegna mnie wołając na pół przedszkola: "mamo ja nie będę płakać!" :-) odpieluchowana jest już od stycznia (za wyj. nocy) ale i jej od czasu do czasu zdarzy się "zapomnieć":-)

Wiki to kawał chłopa, chodzi do żłobka jest niesamowicie wesołym chłopcem i od 3 tygodni sam chodzi. Tylko trochę gryzie ;-)

Ogólnie Wiki i Natalka bardzo są za sobą i się uwielbiają choć w rzeczywistości na codzień oczywiście się gryzą, szturchają i wyrywają sobie zabawki :-D Ale generalnie jest bardzo wesoło! :-)

Ostatnia edycja:
Ewe meeeeeeeeega gratulacje i spokojnej ciąży :* To majówka czy czerwcówka teraz?

Kat te Twoje dzieciaki są niesamowite, takie samodzielne :tak:

Olka a Gośka już babcię wykończyła czy się znudziła, że dałaś ją do przedszkola? ;-)

U nas niestety małe nerwy na początku, czekamy jeszcze na serduszko, plamiłam i bolał mnie brzuch, ale nadal mamy nadzieję!! Za 2 tyg kolejne usg i wtedy mam nadzieję, że wszystko już będzie jasne..

malinkaa - tulę mocno i wspieram w pozytywnym myśleniu &&&&&&
katjusza - brawa dla Natalki i Wiktora!!!! pocieszasz mnie z tym, że oprócz sielanki i walki się zdarzają:tak: Bo u nas to jak sinusoida - tulą się i miłość wyznawają, a minutę później krzyk i hałas:sorry2: Ale jak inne dzieci są w pobliżu, i w czasie zabawy, ktoś chce którejś krzywdę zrobić, albo zabawkę Jaśkowi zabrać, to widać że są za sobą, bronią od razu swoich interesów:tak:

ojej, ale Was wzięło, strasznie się cieszę i bardzo Wam wszystkim gratuluję! No i trochę zazdroszczę, bo sama miałam chrapkę na trzecie dzieciątko ale z powodów finansowych musimy te plany odłożyć do nowego roku, niestety.

Natala też dostała się do żłobka, bardzo szybko się zaklimatyzowała, panie mówią że radzi sobie świetnie i od razu wiadomo, że dziecko po żłobku. Codziennie żegna mnie wołając na pół przedszkola: "mamo ja nie będę płakać!" :-) odpieluchowana jest już od stycznia (za wyj. nocy) ale i jej od czasu do czasu zdarzy się "zapomnieć":-)

Wiki to kawał chłopa, chodzi do żłobka jest niesamowicie wesołym chłopcem i od 3 tygodni sam chodzi. Tylko trochę gryzie ;-)

Ogólnie Wiki i Natalka bardzo są za sobą i się uwielbiają choć w rzeczywistości na codzień oczywiście się gryzą, szturchają i wyrywają sobie zabawki :-D Ale generalnie jest bardzo wesoło! :-)

my z tych samych powodów również czekamy z decyzją o trzecim :-(

Futro czy mi się wydaje, czy Ty masz już suwaczek świąteczny wariatko? ;-)

Co macie na obiad?? Bo szukam inspiracji hehe U nas dzisiaj botwinka :sorry2: Jak się gotowała to miałam chęć zjeść ją razem z garnkiem, a teraz nie mogę patrzeć bleeeeee

Futrzak, Katjusza- Wy to dla mnie wzorem jesteście normalnie :-):tak:

Malina- botwinka, mówisz blleee. U mnie wszystko jest bleeeeeeeeeee
Patik- ta Twoją Zoś to super wygląda w okularkach :-). Jaką ma wadę?

Matka chora, dzieć chory równa się mieszanka sklapciała.

reklama
Do góry