reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Witam niedzielnie;-):-)

Przede wszytskim najlepszego dla wszystkich dziesięciomiesięcznych marcjątek!!!!:happy: jak ten czas leci...

Korzystam z okazji że eMek jest w domu bo to nalezy do rzadkości.

Wczoraj pół dnia na uczelni, ale powiem Wam szczerze ze tak naprawde lubie tam jezdzic bo jest to jedna z niewielu okazji kiedy mam kontakt z ludzmi powyżej pierwszego roku zycia heheh:-D mam tam naprawde cudownych znajomych...i choć narzekam wiecznie to będzie mi brakowac tych ludzi bo pewnie wielu znajomości nie uda sie utzymac po obronie mgr a to juz w lipcu...

Maciuś obudził się dzisiaj o 5 gotowy do zabawy, ale ja twardo udawałam ze spie i choc wziełam go do łóżka to znudził sie ciemnościa i brakiem zainteresowania i zasnął, posapł jeszcze do 8 :-)

Później byliśmy na spacerze. mam nadzieje ze w koncu wymrozi te wszystkie paskudztwa co przynoszą choroby...było super, choć Maciek jakoś tak się dziwnie rozglądał bo wszędzie biało i coś tam nawet jęczał...myslałam że sie rozpłacze:-)

Poza tym to widzę pierwsze postępy dzięki rehabilitacji...umie z pozycji na brzuchu przejsc do pozycji do raczkowania a później usiąść:-D mała rzecz a cieszy!! czekam na następne postepy...

Gratuluje wszytskim chodzącym dzieciaczkom i ich mamom!!!

marcia, spring, katja zdrówka dla dzieciaczków i dla Was!
patris gratuluje postępów! ja tez czekam az maciek bedzie bardziej mobilny!
pinka a Tobie więcej spokoju życzę!

uciekam do moich chłopaków!

Miłej niedzieli!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej:-)
Zima do nas przyszła,w koncu:tak:pieknie jest,nie za zimno,bialutko i pieknie słonce swieciło:-) w zwiazku z tak pieknym dniem,jak tylko wrociłam ze szkolenia i zjadłam obiad,ubrałysmy z babcia Małgonie i poszłysmy na sanki:-)superowo było,nawet mała zaliczyła trzy samodzielne zjazdy z małej gorki:-D

Buziaki dla wszystkich 10cio miesieczniakow:-)

Cześć dziewczyny. Co prawda zarejestrowałam się już dawno i jakiś czs się udzielałam w innych tematach- później zabrakło czasu. Więc czuję się tu nowa :) Witam Was wszystkie :* Buziaczki od mojego Maciusia (1 marca) :)

czesc kochane
podczytuje Was codziennie ale jestem tak wykonczona ze nie mam sily pisac
moje samopoczucie nadal zle do tego niesamowicie jestem spiaca ciagle to mnie dobija!!
u nas z nowosci to przedewszystkim to ze Dominik raczkuje chodzi przy meblach wsdzedzie go pelno no i wkoncu mamy zabki (2)
witam wszytskie nowe mamy
bede starac sie pisac jak najczesciej:)
buziaki dla wszytskich a szczegolnie dla dzieci ktore juz skonczyly 10 miesiecy;p

I ja się witam,
siedzę w domku z dzieciaczkami. Jaś od wczoraj ma gorączkę, marudzi i narzeka:baffled: Rano byłam u lekarza i dalej nic nie wiem,lekarka też nie wie:dry: Stwierdziła tylko,że może się coś dopiero kluje,a może to wirus. Przynajmniej antybiotyku nie zapisała. Szkoda,bo miałam iść do naszego pediatry,ale dziś akurat go nie ma:blink: No więc siedzimy w domu, a ja modlę się żeby mały wydobrzał do środy,bo ma przedstawienie jasełkowe,do którego przygotowywał się 2 m-ce i nie wyobrażam sobie,żeby nie wystąpił.
Z weselszych rzeczy: w sobotę zdążyłam na aerobik i od wczoraj ledwo się ruszam:-D:oo2: Nawet nie sądziłam,że mam tyle mięśni iże tak mogą boleć:sorry2: Dziś idę na BPU, w środę na yogę. Muszę te zakwasy potraktować kolejną dawką ćwiczeń:-):-):-)
A na obiad:wiosenne leczo ( w związku z zimą,która do nas zawitała na całego:-))

krysiaczek
witaj, moja Ania też urodziła się 1 marca :)

DSC01316.jpgWitam się z Wami takim widokiem zza okna:-) U nas choroby Jasia ciąg dalszy:gorączka,zawalone gardło itp. Ania na razie dzielnie się trzyma (poza wczorajszym upadkiem na buzię:eek:). Jak mała jeszcze trochę dorośnie to czuję,że nasze mieszkanie zamieni się w plac boju:sorry: Jaś walczy o swoje zabawki,a Ania nie daje za wygraną.
Wczoraj byłam na aerobiku-było super i nawet tak mięśnie już nie nawalają;-) Zakwasy najlepiej zwalczać dalszym wysiłkiem fizycznym.
Kurcze-wyszłabym na sanki,ale Jan chory,więc kolejny dzień jestem uziemiona. Ciekawe czy jutro da radę wystąpić na Jasełkach...:hmm:

Spring- trzymamy kciuki o szybki powrót do zdrowia Jasia i o jutrzejszy występ!:-)
A tak swoją drogą, to te choróbska powinny Wam już odpuścić, no!

Hey,
U nas troche przymrozilo ale sniegu brak, troche szkoda.

Spring zdrowka dla Jasia, i trzymam kciuki zeby jednak dal rade wysapic w jaselkach:tak:

A u nas mega nieprzespane noce sa nadal, i jestem prawie pewna ze to zebiska kolejne ida

Hej dziewczyny:)
dzisiaj mój Jasiek zaczął pokasływać :-( niech ta zima wstrętna już mija.
Dzisiaj zdawałam egzamin teoretyczny na prawko i zdałam:-) gorzej będzie z praktyką. Zobaczymy!

Spring - zdrówka dla Jana. Trzymam kciuki za występ w jasełkach.

Wszystkim życzę przespanej nocy i kolorowych snów:-)

reklama
hello

u nas deszcz za oknem za długo było słonecznie:rofl2::rofl2: mój młodzieniec ząbkuje na całego:-D:tak:i marua przy tym niemiłosiernie,w sobotę maujemy z mężem salon,jak dzieci pojdą spać bo ten kolor co mamy to juz mi sie znudził.....i tak szaro jest;-)

Spring- jasna kosa ty to masz zdrowie na te wszyskie ćwiczenia ja bym sie rozleciała na kawałki;-)) zdrówka dla Jaska
Marcia-gratuluje zdanego egzaminu i trzymam kciuki za praktyczny....

Do góry