reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
co do leczenia obżarstwa to jakaś terapia szokowa by mi się przydała nic tylko coś słodkiego bym jadła taką mam chęć na czekoladę itp. a waga hihihihhhihhih i w górę
eh kiedyś się za siebie wezmę

hello

u nas deszcz dzis za oknem młody całą noc wojował wiec teraz odsypia chociaz sniadanie zjem w spokoju...........:-D

Wczoraj robiłam kurczaka w marchewce i mojejmu dziecku tak zasmakowało ze na dziś chce to samo;-):szok:no wiec trzeba bedzie przygotować....

Moja kolezanka od wczoraj w szpitalu rodzi- cos ciezko jej idzie ma wywoływany o 8:00 pisałą mi ze bóle ma przez całą noc kąpie sie skacze ćwiczy i nic nie daje ciągle tak samo boli....tak mi jej żal i strasznie jej współczuje:eek: ja juz bym kolejny raz nie chciała tego przechodzić.....:confused2:

czekam na @ brzuchol mnie cos pobolewa wiec lada dzien nadejdzie:-D:-D

madiu- ja amm ciasto ptasie mleczko mogę sie z Tobą podzielic jak chcesz..... czekoladę tez mam ;DD

Hej Marcoweczki kochane :-)
Dawno tutaj nie zagladalam,brak czasu na cokolwiek syncio pochlania caly moj czas :-) Zdrowka zycze dla wszystkich marcowych pociech ;-)
Zawsze bede miec sentyment do tego watku :zawstydzona/y::-p

Pinka kciuki trzymam za kolezanke ;-) &&&&&&&&&& wiem co czuje kolezanka bo u mnie od odejscia wod minelo 25h(caly ten czass bylam w szpitalu) zanim zobaczylam synka a i tak zakonczylo sie u mnie na CC.

Pozdrowionka dla wszystkich ;-)

oooooo Sabrinka miło cię czytać synek uroczy!!!!!!!!!!

no ona biedna jest jak do 15:00 dalej bedzie miała skórcze co 5-7 min są nieregularne to dadzą jej czopek bo od wczoraj ma załozony jakis sznurek ze sterydami ,ale najwidoczniej za słabo to działa....

biedna juz nie ma siły bo 15h juz walczy z bólem..

pinka oj też mam ciarki jak myślę o koleżance, w ogóle nie wiem czy będę kiedyś gotowa na 3 ciążę:zawstydzona/y: kurczak skomplikowany? czy na szybciora da się zrobić?

sabrina i Ty sie doczekałaś Maleństwa - gratulacje:tak:

Ile mamy małych chodziaczków wśród Marcowiątek? Helenka zrobiła już 23 kroczki
:-)

reklama
Madzikm -kurczak na szybciora da sie zrobić;-))

oooo to brawa dla Helenki mistrzynią chyba jest u nas młody zrobił 2-3 kroki dziennie z przerwami to wszystko:-D:-D

ide młodej obiad nałozyc bo własnie wróciłymy ze szkoły i już sie podgrzał...

Do góry