reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Wpadam tylko na chwilkę życzyć Wam dobrej nocy Marcówkeczki i się pochwalić że moje dziecko zaczęło wreszcie pełzać , czołga się jak żołnierz śmiesznie to wygląda :) Dźwiganie dupci do góry też mu co raz lepiej idzie więc tylko patrzeć jak zacznie raczkować :)

Dobranoc :)

reklama
Hej dziewczyny:)
wstaję rano, patrzę przez okno a tam śnieg. Pewnie do południa stopnieje.
My dzisiaj wszyscy nie wyspani. Budziłam wszystkich w nocy moim kaszlem, jak ja zasnęłam to Jasiek się budził. Idą mu dwie 4 na górze i strasznie marudny jest chociaż spodziewałam się że gorzej będzie.
Myślę co by tu małemu dać nowego do jedzenia. Wczoraj zjadł 2 pieczone jabłka z cynamonem i mu zasmakowało. Muszę przeszukać dział z przepisami.

Miłego dnia Wam życzę kobietki:)

i dzień dobry...
u nas też spadł śnieg i myślę,że tym razem tak szybko nie stopnieje,bo temperatura ujemna. Za mną też noc z pobudkami:najpierw Jaś przywędrował do mnie w nocy do łóżka,a potem idąc po poduszkę obudził Anię:baffled: Ta z kolei rozryczała się jakby ją kto ze skóry obdzierał. Nie wiem czy przypadkiem nie bierze ją jakie przeziębienie,bo od kilku dni kicha,a w nocy miała jakiś podejrzany katar. Z rana zrobiła 3 kupki (!),a teraz próbuję ją uśpić. Mnie też coś gardło zaczęło boleć,a po południu mam iść na aerobik. Nawet nie wiem,czy zdążę na zajęcia,bo eMek jest w pracy i już rano oświadczył mi,że pewnie nie zdąży wrócić.
Z przyjemniejszych rzeczy : na obiadek placek meksykański (oczywiście z "dietowych" przepisów) :)

Witam dzis i ja co prawda bez śniegu za oknem ale za to z mrozikiem.....

Planów na obiad na dziś nie mam bo dopiero sniadanie jemy dzieci karmią sie na wzajem młod jak zwylke Wiktorii wyjada,ten jest udany jak taki sęp dosłownie stoi i nie odejdzie dopóki ta sie nie podzieli....:-D:-D u was też tak jest???? pytam mamy które maja dzieci w tym samym wieku co ja:-)

Spring- no obiadek smaczny mniam mniam u nas też coś chyba wisi w powietrzu ale kolejny ząb idzie wiec jak zawsze tradycyjnie czeka nas kaszel i smary....

Patris - Gratki dla Dominisia!!!!!!!!!!!!! dzielny chłopak...

dzis mamy gosci a ja musze poprac poprasowac (posprzatac i ugotować choć tu większość mąż wczoraj zrobił)!!! i okiełznać moją brygade bo szaleją a ja już ledwo własne mysli szłyszę

Hey, cos pusto tu dzisiaj weekendowo. U nas noc tez taka sobie, maly poplakiwal i budzil sie co chwilka dopoki nie wzielismy go do lozka:sorry:Mam nadzieje ze to nie skonczy sie jak u moich rodzicow ktorzy spali z moja siostra do 5 roku zycia, a i teraz potrafi sie w nocy do nich przyplatac.

Spring wspolczuje nocy z pobudkami, niestety chyba nie jest nam dane sie wyspac
:-(

Marcia zdrowka

Pinka ja nie mam dwojki, ale mlodsza siostre(7lat) to ona nawet nie zaczyna przy Gabrysiu jesc bo on chce to co ona a ze duzo rzeczy jeszcze nie moze to jest niesamowity ryk

Milego weekendu dziewczyny:-)

witajcie - i u nas biało, dzieciaki zaraz z rana przybiegły do ogródka lepić bałwana - pewnie się bały, że za parę godzin nie będzie już z czego ;-)
w domu nadal szpital, w dodatku Natalia dostała nowej inwazji kataru i cieknie jej w takim tempie, że nie nadążam z wycieraniem więc połowę zjada :eek:
nie wiem, czy w związku z tym pójdzie w poniedziałek do żłobka, a zdecydowanie powinna, bo w domu już wariuje, wyraźnie uzależniła się od innych dzieci ;-) Mnie też przydałaby się chwila wytchnienia, bo przy moich mdłościach to już ledwo zipię a Natka maruda i absorbująca, jakby co najniej wyczuwała zagrożenie jakąś konkurencją - nic tylko mama, mama i mama! :baffled: nawet za tatą łazi na kolanach i woła mama! :szok::-D

Katjusza to Ci wspolczuje, i zycze zdrowka dla calej rodzinki. Rozbawilo mnie to ze Natalka chodzi za tata i wola mama:-D. U mnie to jest tak ze jak sie krzywda dzieje np. sie uderzy to wtedy szuka ratunku u mamy a tata jest beee

Izabela - dzięki. Dzisiaj już mi lepiej.
Katjusza - zdrówka dla Natalki.

Widzę cichutko tutaj w sobotni wieczór:-) ja dzisiaj jestem po prostu wykończona. Jasiek ani na chwilę nie chciał siedzieć w łóżeczku tylko szalał po całym mieszkaniu. Musiałam za nim biegać krok w krok bo oczywiście najbardziej go interesuje to co nie powinno czyli piekarnik, szuflady z pokrywkami, gazety i pies:-D pies od niego uciekał a on za nim gonił. I tak cały dzień!

Dobranoc!:-) życzę wszystkim przespanej nocy.

reklama
Dziś skończyliśmy 10 miesięcy! :szok::-D
Futrzak, Scarletka wszystkiego naj dla chłopaków!

Dziś za oknem śnieg i nawet mrozik się pojawił. Jak nie było tego i tego to ciągle słyszałam buu jak ponuro, i ciepło mogłoby trochę przymrozić. I co? Dziś słyszę ale zimno bryy, a śnieg już mógłby nie padać. I jak tu dogodzić:-)

Jaśko coraz mniej raczkuje, przede wszystkim porusza się sam na swoich dwóch kończynach co jakiś czas dając samodzielne kroczki. Głównie to oblatuje dom krokiem bocznym-ustalonym-podtrzymującym hehe :-). Na dupsko ciężko go posadzić bo nóżki pręży do chodzenia.

Dziś nie było przerwy w spaniu, nawet się wyspałam! Co prawda pobudka 0 6.50 ale problemów ze wstaniem nie było. No i chyba pozbyliśmy się choróbska - nie wracaj ZGAGO!

Wszystkim mamom i ich dzieciom życzę miłego wieczoru i przespanej nocy:-)

Do góry