reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Hey,

Pinka u nas tez zeby daja czadu:crazy:Mi tez szybko nudza sie kolory scian w domu, przemalowywuje wszystko bardzo czesto. Mina mojego m bezcenna, jak wrocil w nocy z Angli i zobaczyl rozowy korytarz. Tylko uslyszalam k.... co tu sie stalo?:-D

A mi tak dokucza samotnosc, ze to az straszne, Po co ja sie na te niemcy rwalam:no::no:

Marcia gratuluje zdalas teorie, to zdasz i praktyke:tak:

hejka mamuśki melduje się po urlopie.
mały podróż zniósł rewelacyjnie z adaptacją też żadnych problemów... w ogóle grzeczny jak nie wiem ( no czasem troszkę pomarudził ale to i w domku mu się zdarza)... nie przeszkadzało mu nie ... heh oprócz zwierzaków a konkretnie psów, owszem mamy psa ale na podwórku i mały jak się mu przyglądał to nic dziwnego nie zauważyliśmy a tu tylko podszedł piesek i wtulał się we mnie az wpinał troszkę jakby trzasł i minka i oczka do płaczu, na szczęście pieski tylko u babci męża a u niego w domku nie było więc spokojnie brykał nasz szkrabek:-)
a wróciliśmy już w sobotę czytam Was ale nie miałam czasu na pisanie mężuś w końcu wykorzystuje tacierzyński czy tatusiowy więc ma dwa tygodnie wolnego:-D:-):-D
a Wojtala po powrocie szalał z radości w każdy kąt domu musiał zajrzeć czy wszystko jest:-)

Spring - zdrówka dla Jana
Marcia-gratuluje zdanego egzaminu i teraz trzymam kciuki żeby przeczytać ZDAŁAM PRAKTYCZNY :-)
Izabella dasz rade a potem będzie lepiej
witam wszystkie mamusie które się ujawniają :)

Witam wszystkie mamusie, mam prośbę do mam z Warszawy,czy znacie jakieś fajne cukiernie bo szukam tortu dla Zuzi na roczek, duzo tych cukierni niewiadomo ktore wybrac zeby ten tort byl fajny,nie za drogi i zeby nie mial tej tłustej smietany:-) moze znacie jakies fajne?bo te co ja znam to albo nei robia tortow albo za drogie;] pozdrawiamy

Cześć,
wpadam tylko na chwilkę. Jaś wystąpił wczoraj na Jasełkach:-) Było pięknie,nastrojowo i świątecznie. Pomimo tego dalej nie jest jeszcze zdrowy,dziś doszedł do tego suchy kaszel i katar,więc dalej siedzimy w domku. Na dodatek wczoraj na jodze nabawiłam się kontuzji łokcia:eek: Miałam całą rękę zdrętwiałą. I to jeszcze lewą... Dziś też mi drętwieje dłoń. Ech...szkoda słów. Widocznie joga mi nie służy. Na pocieszenie wieczorem mam wizytę u kosmetyczki:-) Liczę na pełen relaks :-)

Pinka ja już od kilku tygodni zabieram się za malowanie,ale pędzla to jeszcze w ręce nie miałam:-D Ściana w jadalni woła "pomaluj mnie wreszcie"!:-D:-):-)

Dzien dobry, ale tu ostatnio pusciutko.

Spring i jak tam zrelaksowalas sie u kosmetyczki?Joga to ma cos w sobie ze potem wszystko czlowieka boli, niby taki spokojny sport a jednak. Wspolczuje kontuzji, teraz przydalby Ci sie masazyk. Ja moze pojde pobiegac chociaz za oknem straszna pogoda:crazy:deszcz, snieg i wichura a w nocy mielismy burze tak grzmialo i blyskalo ze az sie obudzilam:szok:widocznie wszystkiego mozna sie juz spodziewac, burzy w styczniu tez.

Milego dnia babeczki

Iza wczoraj przeżyłam pełny relaks u kosmetyczki:-) gdyby trwało to dłużej to chyba zasnęłabym z maseczką na twarzy:-):-) Już zapisałam się na kolejną wizytę w lutym :) Do tego zostałam obdarowana wieloma próbkami,więc dziś dalej będę oklepywać się kosmetycznymi specyfikami:-D;-)

Spring to super ze sie zrelaksowalas. Muszę pomyśleć tez o jakimś mini spa dla siebie. Za mną zwariowany weekend. Babcie i dziadkowie zostali obdarowani książka ze zdjęciami Gabrysia, kubkami i laurkami z odciskiem lapki juniora. Było miło i chyba byli tez zadowoleni. A ja teraz odpoczywam, mały już w łóżeczku.

Miłego wieczoru dziewczyny, ja biorę gazetkę z herbata i idę odpoczywać.
Dobranoc

reklama
Witam i ściskam gorąco wszystkie Marcóweczki po meeega długiej przerwie - ale jakoś tak nie mogę się od synka oderwać. BUZIAKI!!!! :-)

Ostatnia edycja:
Do góry