reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

hej!

pinka - tylko nie zapomnij podzielić się z nami pomysłami na menu urodzinowe:tak: twój przepis na nadziewany makaron muszle bardzo nam smakuje;-)

katka - zdrówka dla całej rodzinki!!! Rutinoscorbin można w ciąży, brałam nawet w 1 trymestrze.

izabela - myślisz, że aż tak źle by było z gośćmi po Twoim torcie:-D

patik - dobry pomysł z tą mszą:tak:
dla Zosi nie zamawialiśmy nigdy:sorry: na jej urodzinach zawsze robiłam jakieś frykasy i dziadkowie się przyzwyczaili do wyżerki;-)

reklama
Katka zdrówka smarkacze;-)

Madzikm- jak tylko będziecie chciały to menu przedstawię ...

a teraz idę pod shower bo pracowity dzień miałam:-D

Hejka dziewczyny ,ja tak zabieram sie ,cos napisze i przestaje ,mialam byc kwietniowka zostala wczesna marcowka .prawie lutowka.Chetnie sie z Wami poznam,Troszke rzadziej z pewnych wzgledow tu bywal ale jesli tylko ktoras bedzie miala ochate pogadac to zapraszam na maila emigrantka7@gmail.com a tam dalel komunikatory i telefony.Jestem mama cudownej Ninulenki ktora urodzila sie przed czasem i dalej walcze z wyrzutami sumienia dlaczego jej wlasnie zafundowalam taki los.Przyznam szczerzez ze troche dobrych slow i wsparcia bardzo by sie przydalao ,bo czasami sama biczuje siebie jak moglam...jakby to ode mnie zalezalo.A poza tym jestesmy fajnymi laskami i szukamy fajnych kumpel:))) buzki ,prosze na listy na maila najpierw za kazdy bede zniezmiernie wdzieczna ,a szczegolnie NINKA,buzki!!!! Nela!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć,
cichutko tu dziś:-)
Ania już po obiedzie. Słoiczki z zupką jarzynową się skończyły,więc zaniedługo wybieramy się na zakupy po składniki na kolejne dania. Zaplanowałam,że tym razem małej ugotuję zupkę pomidorową z ryżem,a na drugie danie kupię rybkę. Potem skoczę jeszcze do siostry po "części składowe" do stroju pasterza dla Jaśka (na Jasełka).

Miłego dnia dziewczyny!;-)

Witamy nowe mamusie. U nas po gorączce nie ma śladu, wczoraj po wizycie pani doktor stwierdziła,że to ząbki, ale wczoraj Zuzia na pleckach i brzuszku dostała czerwone plamki a dziś jeszcze na buźce. Dzwoniłam do lekarki, i powiedziała,że zatem była to "trzydniówka", bo właśnie po niej wychodzi wysypka. A rozpoznaje się właśnie jak się zakończy, niby po trzecim dniu. Tak więc "trzydniówka" za nami.... No i od dwóch Zuzia odmawia picia mleka, wypluwa butle. Nie wiem co się stało, bo zawsze piła ze smakiem. Dobrze że wcina kaszki... Chcieliśmy dziś zaliczyć spacer, ale paskudna pogoda. :-(

hejo hejo

ja nadaje z pracy ;-) mam chwilę spokoju to buszuje na bb i robię na drutach ;-DD moze dzis uda mi sie skończyć kokon do sesji zdjęciowej ,bo mam jeszcze do zrobienia czapkę( robie pierwszy raz) ciekawe czy wyjdzie i hamak musze udziergać... to sobie cel postawiłam no nie??? chciałam zamówic ale stwierdziłam ze najpierw zobaczę czy sama dam rade zrobić jak nie to wtedy kupie....

Spring- u nas dzis schab ,brokuła marchew i kasza u młodego na obiad;-) ciekawe jak mu podejdzie:confused:

on juz nawet kaszkami pluje:rofl2:

spadam do wełenki...

Pinka - zazdroszczę powera! Ty to masz pomysły:-D

Ja dziś z lekka wykończona. Jaśko postanowił się obudzić przed 4 rano i nie spać do 6. Później zrobił niespodziankę mamusi i zasnął, spał do 7.50. Od samego rana marudny i płaczliwy, nic mu nie pasowało. Również z płaczem zaliczył pierwszą i ostatnią prawie godzinną drzemkę o 13.30.
A ja przez cały tydzień chwaliłam się tatusiowi jaki to synio grzeczny, no i mam przechwaliłam.

Ale jestem dobrej myśli! Będzie lepiej:-)

Miłego wieczoru laseczki:-)

Witam kolejne marcowe i nie tylko mamusie w naszym gronie:-)

reklama
Pinia Ty to wszechstronna jesteś-robienie na drutach-wow!:szok: Przypomniały mi się czasy podstawówki jak babka na ZPT (zajęcia praktyczno-techniczne;-)) uczyła nas robić na drutach. Ja oczywiście dostałam dwóję,bo kobieta nie umiała mi pokazać jak leworęczna osoba ma nauczyć się robić na tych nieszczęsnych drutach:baffled: Dlatego do teraz mam uraz...:oo2:
Mam nadzieję,że wyniki tej sesji będziemy mogły podziwiać:-);-)

Zuza no to przynajmniej "trzydniówkę" macie z głowy:tak:

aleksandra
witaj:-)

krówka pewnie,że będzie lepiej!:-) Wytrwałości;-)

Do góry