reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Cześć kobitki, przesylam wam trochę słońca. U nas dziś zrobiło sie wiosennie. Byłam nawet już pobiegac, a Gabrys śpi jeszcze na podwórku.

Pinka u Ciebie karp a ja próbuje przepis koleżanki na karkowke z ketchupem i cola, ciekawe jak to będzie smakowac

reklama
Hej Laski
Dajcie trochę energi, bo ja chyba mam jaką deprechę, nic mi się nie chce(nie mowiac o szalenstwie w kuchni itp.)Jestem notorycznie niewyspana i zmeczona, ta pogoda jeszcze dodatkowo mnie dobija, sorry ,ze tak smęcę .

Witamy. U as pogoda masakra, rano śnieg teraz deszcz, nic się nie chce, lenia mam.... Dziś nocka juz spokojna, jedna pobudka o pierwszej i znów gorączka, podałam paracetamol i Zuzka spała smacznie do 8.30. Rano juz była całkiem inna i najważniejsze nie ma juz gorączki. Wizytę u lekarza jednak zaliczyłyśmy, żeby sprawdzić czy wszystko dobrze. Jak sie na szczęście okazało, to wszystko przez ząbki. Myślę, że dziś już będzie dobrze i na razie akcja ząbki, zakończona. Na razie!!! Dziś byłam zmuszona kupić mm Bebydream, nigdzie nie było u nas NAN2 a Bebiko mała nie toleruje. Troszkę się boje jej podać ale sprawdzimy jak na nie zareaguje.
Idę jakiś obiad zmontować a potem rozbieramy choinkę, bo już prawie wszystkie igły zgubiła.....
Miłego popołudnia!!!!!:-)

hej mamusie:)
ja tylko na chwilkę wpadam:-) właśnie jesteśmy po kolędzie - Hanka księdza olała, nawet się nie przywitała i uciekła do kuchni, gdzie po cichu mi wyznała, że jest " rozdrażniona, bo ksiądz głośno mówi":-D skąd ona te słowa wyszukuje to ja nie wiem;-) emek urlopuje, więc dużo czasu spędzamy razem stąd pozostaje mi szybkie zerkanie co u Was,a na pisanie czasu brak czasu. Zosia kończy dziś 10 miesięcy i nie umiem się nadziwić jak ten czas szybko minął - jeszcze 2 miesiące i będzie miała roczek:)

miłego dnia dziewczyny:-)

ja obiad juz skończyłam teraz usiłuje ululac młodego bo potem idziemy po Wiki do szkoły a juz tak marudzi ze szkoda gadac:wściekła/y: dziś juz ostatecznie pozegnalismy słoiczki jak po raz koleny nim pluł na kilometr od jutra zaczynamy gotowanie na całego bo moje jednak lepiej mu smakują...

izka to daj znac jak to danie smakuje.....:tak:

spring- to wpadaj na karpioka;-)

zuza- to dobrze ze u młodej lepiej nam się własnie przebił 7-dmy ząbek młody od 3 tygodni sie nadzierał i marudził.....

patik rozwaliła mnie ta twoja gwiazda tym tekstem ha ha ha a co na to ksiądz??? sto lat dla synowej;-))

no własnie niektóre mamy juz za miesiąc dwa miesiące pierwsze urodzinki ,macie juz jakies plany na imprezkę???

Ostatnia edycja:
Zuza super,że gorączka przeszła i masz na razie chwilę wytchnienia od ząbkowania;dobrze,że mała zdrowa:-):tak:

Patik ale ta Twoja córa ma teksty:szok::-D:-D Normalnie rozwaliła mnie:tak:;-) Naj dla Zosieńki,rzeczywiście czas pędzi jak szalony:tak:

Pinka jakbym miała do Ciebie bliżej to bądź pewna,że bym Cię nawiedziła:tak: Serio!!!:-):-)

Też powoli myślę o roczku Ani. W marcu zamówię mszę,a po mszy gości zaproszę do domu na kawkę i ciasto .Planuję też zrobić kolację. Ot,spotkanie rodzinne:-):-)

Pinka ksiądz nie słyszał:-p a na to że mu nie podała ręki stwierdził " nie to nie" i zaczął nadawać:-D a jak tam Eryczek po dzisiejszym "normalnym" obiedzie? co mu zaserwowałaś? buziaki od Zosi!
co do planów urodzinowych to podobnie jak spring zamówię mszę w intencji Zosi, zjedzie się rodzinka, pewnie msza będzie w godzinach popołudniowych więc będzie kawa z tortem, kościół a potem ciepła kolacja:tak:

Patik- młody dzis miał karpia zrobionego na parze ziemniaki puree i marchewkę startą na tarce nie miksowałam mu tylko wsio miał osobno i wcinał az mu sie uszy trzesły.... widze ze takie zmiksowane juz go nie kręci......

ja też jakas imprezkę zrobię ale niestety tylko w gronie znajomych bo rodzina daleko .......:eek: własnie spisuję szybkie a zarazem syte menu;-)

Normalnie mnie dziecko wykonczylo dzis, nie spal po poludniu ani minuty i teraz padl. A mnie plecy tak bola ze nie wiem co:-(

Patik z ta msza to dobry pomysl i to sciagne, ja robie troche wczesniej po w urodziny malego chrzesni leca na urlop. I tak myslalam o sobocie, ale jak msza to moze niedziela. A torta to zamowie bo szkoda gosci zeby sie potruli:tak:

Pinka moje danie dla mnie smakowalo tak sobie, za slodko i za suche mieso. Nie wiem pewnie zrobilam cos nie tak, ale zjedzone zostalo. Fajnie ze Eryk taki ma apetyt, zazdroszcze Wam strasznie ze Wasze dzieciaczki wcinaja takie roznosci,u mnie co mu nie podam to jest na to uczulony

reklama
heja, u nas też dziś rano spadł śnieg, ale zanim zdążyliśmy go pokazać Natalce, to już stopniał.. :eek: U nas choroby ciąg dalszy - dołączył do nas tata i teraz jesteśmy rodzina smarkaczy..

Do góry