reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

hej
u nas tez noc koszmar ale z powodu błachego tzn chec zabawy od 3-5 zamiast spania:/
za to po poł nocy deszczu rano odsłaniam okna a tam biało:)nie duzo ale zawsze cos;)
Pinia ponoc plastry działaja cuda,trzeba je nosic do 5dni,fajnie ze u Was juz czuc wiosne,mi by starczyła porzadna zima i tez by dobrze bylo;)

reklama
Witam! U nas za oknem szaro , buro i ponuro ani krzty śniegu eh :/U nas na szczęście chwilowy spokój z zębami więc noce spokojne.

Dziś rejestrowałam małego do Kardiologa dziecięcego i w pierwszej poradni przy szpitalnej usłyszałam że terminy mają już tylko na lipiec , ponad 6 miesięcy czekania szok po prostu :szok: ale na szczęście w drugiej udało mi się zarejestrować na 15 lutego , co za kraj że tyle trzeba czekać w kolejce do specjalistów :crazy:.

Marcia wszystkiego naj dla Jasia z okazji 10 miesiąca.
Ola współczuje nocki , oby szybko wróciło do normy .
Katjusza oby szybko przeszło to przeziębienie.
Zuza ja też bym poszła do lekarza na wszelki wypadek , spokojniejsza będziesz.

Witam

Pinka daj troche tego zapachu wiosny, bo u nas strasznie, nie wiadomo co to za oknem, zaliczylismy dwu godzinny spacer w deszczu

Patris ja tez tego nie rozumiem.Jak u malego stwierdzil lekarz AZS i szukalismy lekarza skornego albo alergologa to kazali nam czekac 4 miesiace:szok:Skonczylo sie na tym ze poszlismy prywatnie

Cześć,
u nas dziś w nocy spadł śnieg:szok: Nareszcie jakoś tak jasno zrobiło się za oknem,szkoda tylko,że na termometrze +4 st. C. Pewnie wieczorem po śniegu nie będzie śladu. A ja dziś z dziećmi będę sama do 23.00,bo eMek po pracy jedzie na spotkanie.
Na obiadek pichcę dziś spaghetti razowe z sosem pomidorowym i mozarellą;-)

hello

a ja dzis karpia robię....na świeta bylismy w polsce wiec karp grzecznie w zamrażalniku siedział a dziś wreszcie na niego kolej przyszła....

pogoda deszczowa ale coż zrobić takie uroki:-p:-pjeszcze kawa mi się skończyła:cool: muszę herbatę wypic....ehhh no cóz śmigam na śniadanie potem młodego nakarmię i spacer mały zaliczymy bo marchewki kupić musze;-)

reklama
Do góry