reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Mimozami jesień się zaczyna... takimi słowami witam się Marcjanki!:-) Za oknem szaro,buro,zimno i deszczowo,ale dzięki WOŚP w sercu radość,że istnieją jeszcze społeczne akcje,dzięki którym możemy ratować najmłodszych:-)
Jak patrzę na swoje dzieci to cieszę się,że są zdrowe i nic im nie dolega. Nie każdy ma w życiu tyle szczęścia...

My już po obiadku,Anulka śpi,a ja popijam kawkę i jem...czekoladę:eek: Trudno,coś mi się też od życia należy,a co!:-):-)

Katka lepiej już ze zdrówkiem?

reklama
Witam sie poznym popoludniem,

My dzis caly dzien w domku, m zaliczyl spacer z juniorem i zwierzakiem, przy takiej pogodzie to i nie ma chceci na zadne wypady.

Katjusza mam nadzieje ze sie nie rozchorujecie, zdrowka:tak:

Spring taka pogoda bez czekolady to niemozliwe. Ja popijam goraca czekolade na rozgrzanie:-)

Witam. My dzisiaj przesiedzieliśmy cały dzień w domu. Przez ta pogodę nie ma chęci na spacery i jeszcze ten Jaśkowy katar! Nawet WOŚP nie zachęciła nas do wyjścia.
Za to całe popołudnie wojowaliśmy z Jankiem bo znalazł sobie nową zabawę a mianowicie bicie się rękami po głowie. I to naprawdę mocno. Gdy mówiliśmy 'nie wolno' to płacz wniebogłosy i tak cały wieczór:)

U nas drugi dzień bolesnego ząbkowania i 38 stopni gorączki, Zuzka marudziła strasznie, cały czas płakała. Tego się właśnie bałam ,że jak zaczną wychodzić zęby, to wszystkie na raz i tak w ciągu prawie dwóch tygodni mamy 4. Jutro odpuszczamy sobie rehabilitację, bo nie chce jej męczyć dodatkowa, a i mi kręgosłup odmówił posłuszeństwa. Jestem padnięta, mam nadzieję, że ta noc będzie lepsza :)

Dzień doberek

Taka straszna pogoda za oknem ze nie mogę sie obudzić a tu trzeba chalupke ogarnąć pranie i coś dla małego na obiad wymyslec. Mi brakuje śniegu a tu ciagle deszcz i wieje.

Zuza my tez mieliśmy tak z zabkami, jak mały nie miał to potem w ciagu 1,5 miesiąca wyszło 6, masakra żadnej nocy nie spalismy przez prawie 2 miesiące. Mam nadzieje ze u was nie będzie tak zle.

Marcia gratulacje z okazji 10 miesiąca

Dziś noc jeszcze gorsza, Zuzia budziła się ze strasznym płaczem, nic nie pomagało. Nie chce nic jeść, dobrze,że chociaż pije. Martwi mnie tylko ta gorączka, nie wiem ile ona może potrwać? i czy czasami nie ma infekcji gardła przy tym albo jeszcze coś innego? Właśnie zasnęła, oby troszkę pospała....

Dziś noc jeszcze gorsza, Zuzia budziła się ze strasznym płaczem, nic nie pomagało. Nie chce nic jeść, dobrze,że chociaż pije. Martwi mnie tylko ta gorączka, nie wiem ile ona może potrwać? i czy czasami nie ma infekcji gardła przy tym albo jeszcze coś innego? Właśnie zasnęła, oby troszkę pospała....

Może jednak powinnaś iść z małą do pediatry sprawdzić czy wszystko jest OK? Przynajmniej uspokoisz się:tak:

hejo

ja tez witam z kawką i kanapkami z nutellą:-D:-D trzeba energii od rana doładować:tak::-D
muszę sie wam pochwalic ze u nas od 3 dni pięknie ptaszki rano śpiewają aż chce się zyć:-D:-D uwielbiam spiew ptaków :-D wiosna wielkimi krokami się zbliża:tak::tak:( a już wam pisałam he he he)

Spring- a co sobie źałować będziesz;-) ja tez lubię pomagać maluszkom i rpbię to tylko jak mam okazje.....

Zuza- uuuu bidulka malusia;-((( zdrówka dla nie ja tez bym dla pewnosci poszła sprawdzić cy to tylko przez zabki takie zachowanie....

izka- przesyłam troszke słońca i wiosennego zapachu.... co prawda u na słonce za chmurami ale ten zapach wiosny mimo tego czuje!!!!!!

wczoraj z M przestawialismy graty bo młody wchodzi dosłownie wszędzie i na wszystko upilnowac go nie mogę,Wikunia taka nie była:no::no:

dziewczyny znacie jakieś środki dobre na odciski??????? kurcze zrobił mi się na palcu od nogi i za piernika nie chce zniknąć a boli jak nie wiem.........

reklama
Do góry