reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Patris- co za babsztyl!. Masakra normalnie!
U nas dzień minął przyzwoicie. Jaśko nadal nie ma apetytu i jeść za bardzo nie chce. Leki podawane na siłę, płacz wielki. Inhalacje wyglądają jakby się mu krzywda wielka działa - krzyk, pisk, lament i wywyijanie...

Dziś urodził się synek kuzynki. Miał być maluszkiem z wagą górną 3100. Wyciągnięty z brzuszka zważony i wymierzony okazał się wielkim małym mężczyzną 57cm i 4100 żywej wagi:-)
U nas w rodzinie jedno dziecko na kwartał się ostatnio rodzi:-D:-D Ja nie było to kilka lat posucha a teraz wysyp maleństw:laugh2:

Mąż dojechał, teraz tylko jeszcze kilka tygodni rozłąki i znów będziemy razem.
Miłego wieczoru!

reklama
Spring - właśnie od 10 lutego wchodzą nowe przepisy a ja mam egzamin w styczniu żeby właśnie jeszcze zdawać na starych zasadach. Może w końcu mi się uda:-)
dzis w radiu mowili ze te zmiany wejda za rok w lutym:tak: powodzenia;-)Patris masakra,co za lekarz,chyba pomyliła zawody:wściekła/y: obyscie wiecej jej nie musieli ogladac,a szmery w tym wieku czesto sa i wcale nie musza oznaczac nic złego:tak:Krowka u nas leczenie tez wygladało jakbym małej chciała krzywde zrobic a nie pomoc:no: coz trzeba przetrzymac:sorry:Pati super masz te cory:-D

Ostatnia edycja:
Zuza pójdę do tego kardiologa i się wszystko wyjaśni :)

Spring ja się staram nie przejmować tym bardziej że jak M zapytał jak to możliwe że inny lekarz ich nie usłyszał to się zaczęła wycofywać że nie jest pewna bo nie może go dobrze osłuchać bo mu za szybko serduszko bije ,że to mogą być jakieś nie winne szmery które są raz słyszalne raz nie itd.Jedno w tym dobre przynajmniej zrobię małemu komplet badań za free :)

Madiu mój mały miał 3,5 miesiąca jak się wybraliśmy do teściów na wakacje 9 godzin !! pociągiem i mały zniósł świetnie podróż , był bardzo grzeczny ( Starsi Państwo którzy z nami jechali w drodze powrotnej stwierdzili że to jest dziecko z którym tylko pociągiem jeździć :)). Aklimatyzacja w nowym miejscu też ogólnie przebiegła nie źle przez pierwsze dwa dni było trochę marudzenia i problemy z zaśnięciem a potem było bardzo dobrze tyle że my byliśmy 3 tygodnie.Tak że myślę że będzie dobrze :)

Marcia
trzymam kciuki za zdany egzamin na prawo jazdy &&&

A muszę się pochwalić że mój Skarbek już próbuje dupkę do góry dźwigać i na kolanka klękać czyli próbuje przyjmować pozycję do raczkowania :) , trochę ostatnio z nim ćwiczyłam tą pozycję i widzę ogromne postępy :).

Ostatnia edycja:
Patik zapraszam!:-) Wiesz,jak byłaś w okolicy to nawet pomyślałam sobie,że mogłabyś do mnie wpaść,ale potem stwierdziłam,że nie dałabyś rady czasowo;-) Ale my sobie to jeszcze odbijemy:-D:happy:

Patik zapraszam!:-) Wiesz,jak byłaś w okolicy to nawet pomyślałam sobie,że mogłabyś do mnie wpaść,ale potem stwierdziłam,że nie dałabyś rady czasowo;-) Ale my sobie to jeszcze odbijemy:-D:happy:

ja sobie też o Tobie myślałam, ale właśnie nie miałabym jak:-( w poniedziałek jeszcze emek miał urodziny, a we wtorek około południa jechaliśmy spowrotem...jasne, że odbijemy:-)

patris gratki za postępy! jak już załapię, to będziesz go gonić:)
krowkabordo Gratulacje dla kuzynki, niech się zdrowo chlopak chowa:) no i zdrówka dla Twojego Jasia! szkoda, że musicie żyć z emkiem w rozłące, ja sobie tego nie potrafię wyobrazić, ale wiem, że czasami rodziny nie mają innego wyjścia i podejmują takie decyzje! niech ten czas szybko zleci!

Patris - ja też gratuluję Kacperkowi! Natka jak dźwignęła dupkę przed Świętami tak teraz raczkuje już całkiem ładnie, także pójdzie mu teraz szybciutko! :-)

tadaaaaaaaaaaaam chyba wiosna nam się zbliża bo dziś rano tak pięknie ptaszki śpiewały ze aż zasnąć nie mogłam:-D a teraz takie pierwsze słońce świeci.......:-)

Krówka- ale klopski hihihi nie sobie rośnie i cieszy rodziców a dla Jaśka zdrówka oby szybko wszystko przeszło !!!
futro znów pobalowałaś???
Patris gratki dla młodego teraz zacznie raczkować bo będzie się działo oj będzie :-D:-D

Patik- fajnie że wyniki Zośki sa juz dobre oby tak zostało;-)

kiedy któraś sie odważy wpaść do mnie????

a mój młody raczku i owszem od 7 miesiąca wstaje przy meblach ale bardzo mało chodzi trzymając sie mebli za to włazi wszędzie na krzesła stoliki itp.... i stoi sam bez trzymanki ,i tak sie zastanawiam czy przedrepta roczek???

ja dojadam śniadanie i lece na szybki spacer z młodymi

Ostatnia edycja:
Witam kobitki, to i ja sie odezwę w nowym roku. Widzę ze marcjatka bardzo mobilne sie stały.
U nas Gabrys tez wstaje i chodzi przy meblach, trzeba mieć go na oku bo guzy gwarantowane.

Katjusza gratuluje fasolki, życzę Tobie spokojnej ciąży.

Patris jak sie spotyka takich lekarzy to ręce opadają

Idę poczytam co sie nowego wydarzyło

reklama
Do góry