reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Dzień dobrrrrrrry

zimnoooo dziś w Anglii.Wczoraj super nam się podróż udała i papiery w konsulacie złożone a po odbiór paszportu zgłosić się po 20-tym grudnia także kto wie gdzie jeszcze Święta spędzimy:happy::happy: Zabawne ale mieliśmy problem z określeniem koloru oczu Jamiego:huh:,utknęliśmy miedzy ''czarny'' a ''piwne'':-) W ostateczności wybraliśmy piwne.

futrzak poddaje się na starcie... dwa pierwsze hasła pamiętam bo z nich wtedy przelewałam i z ta psitka tez bym na pinke postawiła :tak:
patik
fajna pobudkę wczoraj miałaś :-) Hania to Cie chyba codziennie jakimś tekstem rozśmiesza
spring ech te choroby,wirusy...masz racje ze jakby może mróz przycisnął to by te zarazy wybiło trochę
pabella fajne Gabi miała towarzystwo:happy:
asco Gummy Bear yeah yeah yeah moi chłopcy szaleją w jego rytmie:-D i tez znamy ja z naszego marcowego bb:tak:

Ostatnia edycja:
Dobra jestem,nie?:-) Nie pisałam z Wami,a coś tam jeszcze pamiętam:-D:-D:-D Może w nagrodę przyjmiecie mnie na zamknięty?:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Futro, rzeczywiście wysoko zawiesiłaś poprzeczkę :-) ale pogrzebałam, pogrzebałam i mam! ;-)
Tuńczyka najadła się... futrzakowa :-D
A "co ma w dupie tatuś" sprawdzał Piotruś Scarletki :tak:

helloo

futrzak fajna zabawa z tymi zagadkami :-D

siebie odgadłam odrazu ha ha ha

tunczyk -to ty
a dupa- to scarlet chyba???

a mnie zimno wyszło buuuuuuu jak ja tego nie lubie znów będę wygądać jak zombie :szok::cool2: młody daje czadu bo 6-sty ząbek nam idzie i wyje znów zastrzelić sie mozna teraz dostał Ibum i padł a ja mam chwilkę ,pogoda do bani ze nic oprócz spania sie nie chce :cool:

dzień dobry:-)
futrzakowa ale nam rozrywki dostarczasz:-D
dziewczyny szukam gummy bear i będę sprawdzać reakcję Zosi:tak:
wierka super że sprawnie załatwiliście:-) może zawczasu szukaj na święta noclegu w Londynie hi hi

czy ten tuńczyk to nie tekst buziaczka? a tekst z tata i jego dupą:-D to może Pastelka?

edit

no i nie zgadłam:cool: cale widzę że do rozgrywek się ostro przykładacie i trzeba będzie zacząć szperać:-D futrzakowa czy Ty przewidujesz jakieś nagrody dla nas:-D motywacja będzie większa:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry