reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Futrzaku haha dobra jestes:-D oczywiscie fisielek to tylko Milutek:tak: a te scrabelki to tak przemkneło mi ze to chyba ja:-D
Katjusza pewnie Malina tez cos chciała remontowac i pewnie do dzis nie skonczyła;-)

no nic,ide zrobic rosołek na jutro i spac,spokojnej nocki marcjaneczki:-)

reklama
uffff
poprasowane,posprzątane i naszykowane bo jutro wielki dzień.Wyjazd do Londynu:happy: w sumie sama podróż nie powinna zająć nam dłużej niż godzinkę ale biorąc pod uwagę fakt ze jedzie z nami Jamie to już jest wyprawa.Musimy w końcu złożyć wniosek na jego paszport a ze spotkanie mamy umówione do południa toteż jedziemy pociągiem by uniknąć korków.Także zmykam do wyrka,bo jutro pobudka o świcie obowiązkowa:tak:
dobranoc Marcówki,miłych snów

p.s.spring nie śniło Ci się przypadkiem coś ciekawego ostatnio??

witam:-)

zadanie na dziś:-)

dodam ze księzyc w okno napitala

Mam zamiar wreszcie wyjaśnić tą moją datę porodu :pppp

Rozdział I Charakterystyka zjawisk rozwojowych dziecka
1.1. Terminologia
1.1.1. Auksologia
1.1.2. Akceleracja
1.1.3. Trend sekularny
1.2. Składowe procesu rozwoju
1.2.1. Wzrastania
1.2.2. Różnicowanie
1.2.3.Dojrzewanie
1.3. Okresy rozwoju i ich krótka charakterystyka
1.3.1. Okres prenatalny
1.3.2. Okres postnatalny

On mi mówi:
- mam dla Pani pozytywne wiesci!
Co to znaczy pozytywne wieści- chce konkrety!!!!!!!!!!!!
- będzie woda!!

Witajcie w piekny poranek:-)
Dzis tylko dwie pobudki ale obylo sie bez mleka:tak: no i zaraz lece do pracy:-(
Futrzaku data porodu to Malina,woda to Milutek,ksiezyc to chyba Papcia a rozwoj dziecka to Koncia;-)

miłego dnia :-)

dzień dobry:)
przyłączam się do zabawy, moje strzały - księżyc - PINKA, rozwój dziecka - Ewi ?????

nocka minęła pt. dwie pobudki Zosi na jedzonko, a Hania słowami "kocham Cię mamo, jestem baaardzo głodna" wyrwała mnie z łóżka o 7.30, wypiłam kawę i chcę spać!!!!

wierka udanej wyprawy, no i szybkiego załatwienia spraw! niech Wam dużo czasu zostanie na zwiedzanie:-)
madzikm od razu wiedziałam że te scrabelki to nie ja - pora dnia się nie zgadzała;-) ja wieczorami i nocami walczyłam z emkiem:-D dzisiaj zdjęcie gipsu? trzymaj sie kochana!!!! w końcu uwolnisz rękę:tak:

reklama
A nas dopadło znów choróbsko:-( Ania kicha, kaszle, spać nie może,bo katar...Szkoda słów:no: EMek to samo, mnie boli gardło,a Jaś-standardowo-katar. Po południu idę do lekarza. Znowu... Powinnam chyba dostać jakąś kartę stałego klienta w tej naszej przychodni:eek:
Na domiar złego bank pobrał nam 1140zł. na jakieś chore ubezpieczenie kredytu hipotecznego:wściekła/y::wściekła/y: To jest skandal jak banki nas oskubują z pieniędzy!!! Czasami mam takie myśli żeby zostawić to mieszkanie i wracać do rodziców...

Wierka ostatnio raczej nic mi się nie śni,bo po prostu nie śpię:baffled: Dziś na przykład mało co spałam,bo Ania ciągle się budziła ze względu na katar:-(

Do góry