reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

futrzakowa hurrra:-D

spring kurcze ale te choróbska Was męczą:( zdrówka dla Anulki i dla Was!!!!! nie mów mi o bankach i kredytach:( załamać się idzie, za wszystko opłaty:(

Ostatnia edycja:
reklama
ja zgadłam Mili, Malinę i wahałam się między Ewi a Koncią :-D Podobają mi się takie quizy :tak:
Tylko dalej się zastanawiam kto sie remontował razem z katjuszą????

patik, Hania agentka, wie co powiedzieć, żeby dostać to co chce ;-)
spring, zdrówka, zdrówka, zdrówka

W weekend byliśmy w moim rodzinnym domu. Gabrysia pierwszy raz świadomie funkcjonowała obok 2 psów. Wcześniej nie zwracała na nie większej uwagi a teraz oczu oderwać od nich nie mogła! szczególnie od bernardyna :-D A jeszcze jak kot postanowił się pokazać, to już w ogóle dziecko nie wiedziało gdzie patrzeć :-D

ja zgadłam Mili, Malinę i wahałam się między Ewi a Koncią :-D Podobają mi się takie quizy :tak:
Tylko dalej się zastanawiam kto sie remontował razem z katjuszą????

patik, Hania agentka, wie co powiedzieć, żeby dostać to co chce ;-)
spring, zdrówka, zdrówka, zdrówka

W weekend byliśmy w moim rodzinnym domu. Gabrysia pierwszy raz świadomie funkcjonowała obok 2 psów. Wcześniej nie zwracała na nie większej uwagi a teraz oczu oderwać od nich nie mogła! szczególnie od bernardyna :-D A jeszcze jak kot postanowił się pokazać, to już w ogóle dziecko nie wiedziało gdzie patrzeć :-D

stawiam że remontowała Milutek oraz Malina:-) Malina nie ukończyła do porodu bo mieli problemy chyba z wilgocią od źle zainstalowanego prysznica? ale kto jeszcze to nie wiem... :-D

a jutro będzie trudniejsza zagadka :-D bo dziś za łatwo poszło:-D

Futrzaczku - super pomysl z quizem, no ja szans nie mam, bo za pozno wstaje;)

Spring - zdrowka dla Was

Pabellka - dobrze, ze Gabi sie nie bala, bo moj Jasko jak zostal przywitamy z radoscia przez wyzla, to caly wieczor siedzial na mnie i nawet myslal sie ruszyc

Bosa - wlacz Stellce Gummy Bear'a, przy tym kawalku Jasiek jest jak zauroczony, nawet nic nie musze dospiewywac
:-D:-D

The Gummy Bear Song - Long English Version - YouTube

barney tez OK, ale tu juz musze spiewac;-)

Barney - I Love You - YouTube

Milego dzionka Kobietki

Ostatnia edycja:
Spring współczuję kolejnych choróbsk u Was :/
Julia odkąd Maja staje na nogach jest jak skaranie boskie! Nie mogę jej już na chwilę spuścić z oczu samej w pokoju na podłodze, bo od razu wstaje oparta o jakiś przedmiot, po czym genialnie odrywa jedną rękę odchyla się do tyłu i upadek gotowy. W ten sposób nabiła już chyba trzy wielkie guzy na głowie :(
Asco piosenka Gummi Bear jest genialna, Maja świetnie się przy niej bawi :) Dzięki!

Futrzaczku - to tak jak u nas, Gummy Bear musi byc!

Barbara - to super, ze Majeczce sie podoba, ale musze Ci napisac, ze Gummy Bear uzaleznia:-D:-D i co wieczor musi byc na dobranocke!

U nas tez gramy Gummy bear:tak: to przez Futrzaczka ja znamy:tak: ostatnio pomogła mi (ta piosenka) nakarmic Małgoske;-)
Pabella super jest taki dzieciecy zachwyt psiakami,prawda;-)

dzis sama kapałam mała,potem ubierałam i karmiłam i zaliczyłam maga pawia:baffled: wszystko obhaftane,ja,ona,podłoga ,dobrze ze nie posciel bo dopiero co zmieniłam,nie wiem od czego to było:eek:

reklama
witam się zagadką :-)

-mamo ja mam mała psitkę prawda?
-ja na to tak mała bo jestes malutka
-a ty masz dużą tak ?? bo jestes duża...
-tak ja mam dużą bo jestem dużą
a dlaczego tata ma taka długą???( i tu włozyła reke miedzy nogi i pokazała długość)

tatuś, a powiedz mi, co ty masz w dupie???

a ja kurcze ostatnio wpierniczyłam całą puszkę tuńczyka po czym przeczytałam że w ciąży nie można jeść tuńczyka

Apropos rano mam plan iść do piekarni po świeże bułeczki i pączka na śniadanie lalalalalalala :D

Do góry