reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
czesc dziewczyny,

a mnie dzis od rana kluje prawa strona, ta na ktorej lekarka niby zauwazyla cyste z czego sie potem wycofala. martwie sie czy wszystko ok

hej laski,
Jua- nic sie nie martw napewno jest wszystko dobrze, trzymam kciuki za ciebie i twoja fasolke
a my z mezulkiem i rodzinka (przyjechali do nas na wakacje i przy okazji pomoga w przeprowadzce,kora nas jutro czeka) zaraz zmykamy na basen, obawiam sie troche tego sloneczka wiec bede na kocyku w cieniu.
milego dnia dziewczyny

DorisB-och to ty masz bardzo podobny termin jak ja? Na kiedy ci wyznaczyli, na 3 marca?:-) to jak bedziesz po swoim USG to koniecznie zrelacjonuj co widziałaś i zdjęcie daj jeśli możesz, bo ja pewnie bardzo podobnie będę miała:-)

magnoliaa termin mam jak na razie wyznaczony na 06 marca, jednak bardziej przybliżony i dokładniejszy termin gin wyznaczy około 12tc. Co do USG to na pierwszym to nic ciekawego nie widać (jak dla mnie).

Dzien dobry

Jak ja wam zazdroszcze upalow! U nas mzy caly czas :(

Maly terrorysta zawieziony do przedszkola, panie zostaly poinstruowane, zeby wysadzac go na nocnik. Zobaczymyjak pojdzie

reklama
dzien dobry :)

jua nic sie nie martw, bedzie ok, po nastepnej wizycie wszystko sie wyjasnij.

Wiekszosc z was ma jakos teraz wizyty a ja musze czekac 2,5 tygodnia..... a juz bym chciala zobaczyc czy wszystko jest w porzadku.Ostatnio bylo za wczesnie i byl sam pecherzyk.

A poza tym to u mnie sie chyba zaczyna.....mdli mnie :baffled: czuje rybe ktora wczoraj w piekarniku sie smazyla .... bleeee....
dzien zaczynam od herbatki imbirowej, chociaz ostatnio nic nie pomagalo wiec raczej nie licze na cud,ale probowac mozna ;-)

morrigan twoj synus chodzi do irl. przedszkola?jestescie zadowoleni??
moj pewnie dopiero za rok, bo poki co ja z nim siedze w domu. chociaz mysle coby go chociaz na 2-3 godzinki z 3 razy w tygodniu nie dac, bo strasznie ciagnie do dzieci.

A co do nocnika- zycze powodzenia :tak:
u nas srednio to szlo.jak juz wolal-to jak robil ,latalam z mopem jak glupia. pojechalismy do pl i tam w pieluszkach.No i po powrocie chwilowo odpuscilam.Stwierdzilam ze to moze nie czas na niego.A teraz sam z siebie zaczal wolac kupke.Moze z sikaniem tez poczekam az sam zacznie wolac?:-Doj ciezko bedzie sie znow za to zabrac.

Ostatnia edycja:
Do góry