reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

hej dziwczyny, widze ze temacik sie bardzo rozwinal od mojej ostatniej rannej wizyty. Co do imion t jeszcze nie mam wybranych, moj M mowi ze bedzie dziewczynka i ze mysli o imieniu ale narazie nic nie zdradza:-)
co do kapieli w basenie to nic nie slyszalam zeby szkodzily w ciazy, a nospa hmmm ja nie biore i nie wezme ze wzgledu na dziecko, boje sie i tyle, moze dlatego ze to pierwsza ciaza.
jeszcze zadnych mdlosci i boli piersi nie mam ale zobaczymy jak bedzie dalej, narazie mam tylko czasami bol podbrzusza, tak jak by cos mnie ciagnelo, starsza siostra mowi ze to normalne.

reklama
Zuzia:)kiedys tak sobie rozmawialismy i je wybralismy ale teraz ostatnio sie cos krzywil ale ja i tak postawie na swoim jesli to bedzie dziewczynka:D

woj-nat ja tez biore progesteron i tez mam juz slad brzuszka chodz w poprzedniej ciazy nie miałam. W ogole jestem troszke zszokowana ze macie juz imiona dla dzieciaczka czy to nie za szybko??Ja na razie tak jak pisałam jestem ostrożna z załozeniami na przyszłosc moze dlatego ze ja straciłam dziecko w 22tc mojego ukochanego synka.mam niewydolnosc szyjki macicy i tak naprawde jak bedzie teraz to nie wiem.czeka mnie szew i pewnie nerwowa ciaza.Pozdrawiam

namia my już w pierwszej ciąży wybraliśmy imię dla dziewczynki i w tej kwestii się nic nie zmieniło, będzie Emilka, a jeżeli chłopczyk to mi się zawsze podobało Bartoszek, mam nadzieję, że przejdzie:-)

a imiona wybrane, bo staralismy się o to dzieciątko bardzo długo i o czymś trzeba było rozmawiać żeby nie zwariować, a rozmowa o imionach zawsze przyjemna;-)
anka mocno trzymam za ciebie kciuki kochana, tym razem będzie wszystko dobrze

Lenaczka u nas przujmuje polozna a nie lakaz a co do tego to mam maly wglad bo pracuje w przychodni i wiem ze tu sa same osly ze tak sie brzydko na ich temat wypowiem!!! Juz jedna ciaze tu przeszlam i wiem jak to wyglada:)

A co do ogolu to widze ze forum sie rozkreca!!! bede wieczorkiem to doczytam to czego nie doczytalam teraz!!!!

pozdrowionka!!!!!!!

Ola4 my juz Julka mamy i to sa super dziewczynki:):):) a ja bedzie droga dziewczynka to bedzie Victoria a co do chlopaka to pomyslow narazie brak:)

Wiecie z tą No-spą jest różnie. Ogólnie to lekarze zalecają i wypisują w czasie ciąży, ale jak wszędzie jest druga strona medalu, o której warto wiedzieć - ja jestem pedagogiem specjalnym i bardzo wiele mam dzieci z niepełnosprawnością intelektualną czy porażeniami brało No-spę w pierwszym trymestrze i przez całą ciążę. Owszem dochodzą tu i inne czynnik, ale ostrożność jest ważna.

Dobrego wieczoru Dziewczyny...
- mim z Iskierką pod serduszkiem i Maksymilianem u boku

reklama
Do góry