reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

hej dziwczyny, widze ze temacik sie bardzo rozwinal od mojej ostatniej rannej wizyty. Co do imion t jeszcze nie mam wybranych, moj M mowi ze bedzie dziewczynka i ze mysli o imieniu ale narazie nic nie zdradza:-)
co do kapieli w basenie to nic nie slyszalam zeby szkodzily w ciazy, a nospa hmmm ja nie biore i nie wezme ze wzgledu na dziecko, boje sie i tyle, moze dlatego ze to pierwsza ciaza.
jeszcze zadnych mdlosci i boli piersi nie mam ale zobaczymy jak bedzie dalej, narazie mam tylko czasami bol podbrzusza, tak jak by cos mnie ciagnelo, starsza siostra mowi ze to normalne.

reklama
Zuzia:)kiedys tak sobie rozmawialismy i je wybralismy ale teraz ostatnio sie cos krzywil ale ja i tak postawie na swoim jesli to bedzie dziewczynka:D

woj-nat ja tez biore progesteron i tez mam juz slad brzuszka chodz w poprzedniej ciazy nie miałam. W ogole jestem troszke zszokowana ze macie juz imiona dla dzieciaczka czy to nie za szybko??Ja na razie tak jak pisałam jestem ostrożna z załozeniami na przyszłosc moze dlatego ze ja straciłam dziecko w 22tc mojego ukochanego synka.mam niewydolnosc szyjki macicy i tak naprawde jak bedzie teraz to nie wiem.czeka mnie szew i pewnie nerwowa ciaza.Pozdrawiam

namia my już w pierwszej ciąży wybraliśmy imię dla dziewczynki i w tej kwestii się nic nie zmieniło, będzie Emilka, a jeżeli chłopczyk to mi się zawsze podobało Bartoszek, mam nadzieję, że przejdzie:-)

a imiona wybrane, bo staralismy się o to dzieciątko bardzo długo i o czymś trzeba było rozmawiać żeby nie zwariować, a rozmowa o imionach zawsze przyjemna;-)
anka mocno trzymam za ciebie kciuki kochana, tym razem będzie wszystko dobrze

Lenaczka u nas przujmuje polozna a nie lakaz a co do tego to mam maly wglad bo pracuje w przychodni i wiem ze tu sa same osly ze tak sie brzydko na ich temat wypowiem!!! Juz jedna ciaze tu przeszlam i wiem jak to wyglada:)

A co do ogolu to widze ze forum sie rozkreca!!! bede wieczorkiem to doczytam to czego nie doczytalam teraz!!!!

pozdrowionka!!!!!!!

Ola4 my juz Julka mamy i to sa super dziewczynki:):):) a ja bedzie droga dziewczynka to bedzie Victoria a co do chlopaka to pomyslow narazie brak:)

Wiecie z tą No-spą jest różnie. Ogólnie to lekarze zalecają i wypisują w czasie ciąży, ale jak wszędzie jest druga strona medalu, o której warto wiedzieć - ja jestem pedagogiem specjalnym i bardzo wiele mam dzieci z niepełnosprawnością intelektualną czy porażeniami brało No-spę w pierwszym trymestrze i przez całą ciążę. Owszem dochodzą tu i inne czynnik, ale ostrożność jest ważna.

Dobrego wieczoru Dziewczyny...
- mim z Iskierką pod serduszkiem i Maksymilianem u boku

reklama
Do góry