reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Hihi to daj mu już lepiej spokój na dziś:-) co do szalika to ja sobie w weekend w bon prix zmówiłam bluzeczkę i szalik;-) czekam teraz na przesyłkę

hej dziewczynki wpadam na chwilke poczytac co u Was i biore ie za sprzatanie bo mamy malowanie sufitu bo przecieka buuuuuu
maly od trzech dni niepokojnie spi niewiem co znim wiec jestem zmeczona strasznie ale co tam kawa i daje dalej:pbuziaki i milego dzionka

Pisałyscie niedawno o niezpowiedziany wizytach znajomych czy rodziny...A do mnie wczoraj wpadła niezapowiedzianie położna środowiskowa i dosłownie sprawdzała nawet czystość kibla!!!!
Masakra. Na szczescie posprzatałam jakies pol godziny wczesniej a ta do mnie z tekstem, że widzi ze mieszkanie i dziecko zadbane ale zebym pamietała ze z dzieckiem trzeba jeszcze wychodzic na spacer. To jej odpowiedziałam ze jestem z nia codziennie minimum 6h poki jest taka piekna pogoda...Ehh tak mnie podkr..... ze chyba jeszcze mi dzisiaj nie przeszło.

Dziewczyny tez ide na kawę. Będziemy piły wspolnie :)

wpadam dziewczynki na krótką chwilkę, klikam z pracy i melduję, że u nas wszystko w porządku, wdrożyłam się na nowo w pracy, roboty kupa więc nadrabiam ;-) z nowości - Natalka dostała się do żłobka, dziś jest jej drugi dzień okresu adaptacyjnego (po 3 godzinki), od przyszłego tygodnia już będzie chodziła na pełen etat (9-15.30), narazie jest nieźle, bardziej ja się przejmuję niż ona ;-)
miłego dnia Marcysie!!

to sie streszczajcie bo ja mam pół kubka juz:-D:-D

Witam za oknem wiatr i deszcz wprost cudnie!!!!!!!!!!!! znów zmokniemy z nikitą wracając ze szkoły.....w niedziele zaczynam naukę jazdy trzymajcie kciuki bym auta nie rozwaliła:-D:-D:-D

nie mam pomysłu co tu na obiad ehhhhhhhhhh

Kika- kurna w kibel zaglądała??? masakra
Spring- eeeeeee to zawsze coś szalik i lakier no no do konca roku ci starczy:-D:-D
Wierka- pochawl sie jakośćią jak przyjdzie bo ja tez sie czaję na zakup

a miałam wam napisac jaką cegłe spaliłam w niedziele bedąc na tej sesji i znajomych.Moja Wikunia wchodzi do łazienki i po 10 sek wylatuje z krzykiem i mówi do Kamili mamy tego maluszką Ej a kto ci tak kibel obsrał ha ha ha myslałam ze padnę Kamila też bez ograniczeń jest ta moja Wiki...

Ostatnia edycja:
reklama
Wlasnie dziewczyny ja nie wiem o co chodzi...Podobno mam prawo jej nie przyjąć...Nie dość ze musiałam jej zwroci uwage zeby umyła rece jak chce Mała ogladać (!!!) to obejrzała mieszkanie, zwracała uwage na kurze na meblach, popatrzyła na podłoge pod łózeczkiem. Potem sie wzieła za Zuzie - sprawdzała przewroty, siadanie i trzymanie główki. To robiła juz wmiare profesjonalnie bo na poczatku miałam wrazenie ze wpusciłam złodziejke do domu...Potem zgadałam sie z sasiadka ze u niej tez była (ma synka urodzonego 2 dni po Zuzi)...

Pinka oplułam monitor hahaha Wiki mistrz!!!
Na obiad mam taki gar leczo ze bedziemy go jeść do piatku :D

Wierka to stuknijmy sie kubkami :)

Do góry