reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

w akcie totalnej desperacji uśpiłam dziecko na leżaczku po 6 godzinach walki :confused2:tak źle to dawno nie było, jakiś skok rozwojowy czy co?:hmm: brzuszek nie boli, ząbki nie rosną, już się nie drapie, więc alergia chyba też nie...

reklama
Spring bo to jest Wrocławska sieć sklepów z artykułami dziecięcymi :)
Pabella ja mieszkam w samym centrum więc kawałek mam ale Ty masz dalej :)

Ostatnia edycja:
pabella to sprzątaj sprzątaj,teściowe to są niczym NIK:tak:
pinka £3.99 dokładnie
koncia współczuję tych nawrotów skoku,trzymaj się

Hello!
Widzę, że wszystkie Marcjaniątka będą śmigać w tych samych ciuszkach z lidla. Ja wysyłam szwagierkę już o ósmej. Koło mnie jest bradzo popularny lidl, więc zanim się wygrzebię z Małą nic pewno nie zostanie.
Wróciłysmy z ćwiczeń i dochodzę do wniosku, że to raczej ja wymagam rehabilitacji. Kręgosłup mi wysiada od noszenia Małej, fotelika, zjeżdżania wózkiem za każdym razem po kilkunastu schodach. Nie wiem,co to będzie w czasie deszczu. Szczerze podziwam te z Was, które radzą sobie z dwójką dzieci.
Kika, u mnie położna środowiskowa była, ale dużo wcześniej. Nigdzie mi nie zaglądała. Głównie zrobiła wywiad. Może znowu wpadnie? Trzeba kibel umyć;-).
Patik, kurujcie się szybko i skutecznie.
Pinka, załóż dziecięcy kabaret. Wiki będzie rzucać tekstami, a Eryczek dośmieszy swoim śmiechem.
Koncia, oby ten cięższy czas wkrótce minął.
Spring, zaszalałaś. Dziś też się wybieram do Silesii na zakupy.
Wierka, Synuś wie co dobre. Ja staram się chociaż co drugi dzień gotować dla Niuni, zwłaszcza, że mam dostęp do dobrych warzyw i domowego drobiu.
Dobra, Kobiety,idę rosprostować kości.
Smacznego obiadu i miłego popołudnia.

Siedzę i wyję, bo już siły nie mam, pospał 30min i dalej buczy. Już zapomniałam jak to jest mieć takiego małego diabła! Przechwaliłam go, więc teraz muszę to odwrócić. Jest strasznie wkurzający!!!! :wściekła/y::dry:

kika nie na pneumo tylko na wzw B...na pneumokoki została nam tylko dawka przypominająca w drugim roku życia...
koncia bidulko! ale Maksiu daje popalić, oj nieładnie nieładnie!
wierka ale radocha z takiego gotowania no nie? ja też gotuję, od razu więcej i mam na kilka dni...raz dawałam Zosi obiadek słoiczkowy - warzywka z królikiem z gerbera i zjadła tylko kilka łyżek potem było mega marudzenie, dlatego sobie pomyślałam że jak moje tak ładnie wcina to muszę dobrze gotować:-D:rofl2:
wszystkie o tym lidlu piszecie że i ja obczaję ofertę i ewentualnie poproszę mamę żeby zobaczyła...ja nie mam siły po sklepach latać, choć i tak jutro po pracy musimy jechać z emkiem i dziewczynkami do banku, mam nadzieję że załatwimy wszystko raz dwa...

dziewczynki teraz drzemią więc mam chwilkę dla siebie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Aaa Patik ok :) Moja tez spi i jem leczo :D

Pabella chetnie bym sie spotkała :( ale niestety juz do 13.10 mam tak zawalone dni ze nie bede miała kiedy...
A moze tak w ktorys weekend jakies spotkanie wrocławianek zorganizujemy? Bez dzieci na kawe lub obiad i na mega plooooootki???

Koncia duzo wytrwałości!!!

Alamiqa szoruj kibel bo nie znasz dnia ani godziny :D Buziaki dla dzielnie cwiczacej Alusi :)

Dziewczyny jestescie na Facebooku???? Nie umiem wklejac zdjec a wlasnie dostałam fotki z naszej sesji niedzielnej z Ostrowa Tumskiego :) Ujawnijcie sie :D

Do góry