reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hej!
i ja z kawką mówię Wam dzień dobry, dzisiaj mam wolne, więc się kuruję i dziewczynki też, szczepienie odwołałam bo już wieczorkiem Zosia katarku dostała, w nocy się budziła z płaczem, więc wylądowałam z nią na sofie:((( muszę zajechać do apteki i co nie co kupić na nasze kurowanie się...

kika co za babsztyl!!! a ja pomyślałam sobie że może ten przegląd zrobiła ze złośliwości bo jej zwróciłaś uwagę że ma umyć ręce...
Pinka tekst Wikuni mnie powalił!!! haha

Patik - najpierw zrobiła przeglad a potem sie za Mała wzieła to jej wtedy powiedziałam zeby rece umyła...Babsztyl jeden!!!
Szczepienie na pneumo?
My idziemy jutro...A potem na zakupy do lidla :) po body, bluze i rajstopki - brababcia sponsoruje wiec moze ja na askota tez naciagne :D

A u nas ciężka noc przez alergię i od rana też marudzenie, drzemka nam nie wyszła, bawić się nie chce, na rękach się wyrywa... padam na pysk, a jest dopiero 11 :-(

Patik- zdrówka dla was.......

Wierka- ile płaciłas za przesyłkę??? bo ja tu srawdzałam jak bym buty chciała zamówic to 4-fule biorą :crazy: a buty 5 fuli kosztują...

Kika ale bezczelna!!! Ja bym jej nawet drzwi nie otwarła:tak: Mogłaś zapytać czy ona z MOPS-u czy skąd...

Pinka Wiki szaleje z tymi tekstami:-D

Patik katar jest męczący dla dziecka,ale w końcu minie;-)

Ale wy późno kawę pijecie :-D U nas dzisiaj pobudka o 8, trochę poleniuchowałyśmy a teraz zbieram się w sobie, bo trzeba zrobić obiad i przygotować mieszkanie na wizytację teściowej :dry:
Patris
, gratuluję Kacperkowi ząbka :-)
Wierka, widzę, że miałaś wczoraj pracowity dzień. Super, ze Jamiemu smakował obiadek. Teraz nie pozostaje ci nic innego jak tylko dogadzać smakowo swojemu najmłodszemu mężczyźnie ;-)
O! I spring tez wczoraj szalała.. ;-)
Patik, zdrówka dla was!
Kika, no co za paskudne babsko z tej położnej! Następnym razem jej nie wpuszczaj ;-):-D Tez jutro wybieram się na łowy do Lidla. Mam nadzieję, że o 11 jeszcze będzie z czego wybierać ;-) A w piątek robię nalot na Mega Askot :-D
Pinka, Wiki jak zwykle wymiata :-D Za prawko kciuki już zaciskam :tak:
Koncia, łączę się w bólu... Moj eM ma, na szczęście, teraz pierwsze zmiany, więc tylko do 15 jestem sama z moją potworzycą :sorry2:

Witam się :)
Pinka córcie masz niesamowitą :)
Kika No to faktycznie jakiś wredny babsztyl :) Położna z brudnymi łapami do dziecka ?!:szok: to co to za położna eh :/ U mnie była tylko dwa razy jak Kacperek był malutki ale nie robiła przeglądu mieszkania :) Po za tym moja dzwoniła wcześniej i się pytała czy może przyjść :) Ty z Wrocławia jesteś Kika? Bo ja też bardzo często bywam w Askocie :) Jutro też się wybieramy z samego rana do lidla po rajstopki i śpiworek do spania :) Bodziaki już kupiłam w Carrefourze :)
Ja na nie szczepię ani na pneumokoki ani na meningokoki :) bo według mnie to wyciąganie pieniędzy my nie byłyśmy na to szczepione i jakoś żyjemy :)
Pabella ja do Mega Ascota mam strasznie daleko ale jak już będziesz po nalocie to podziel się wrażeniami czy warto się tam wybierać.

Pogoda taka sobie więc spacer stoi pod znakiem zapytania :) Muszę kupić śpiochy bo mi mały po wyrastał ze wszystkich :) W nocy ładnie spał zjadł o 19 mus z brzoskwini i malin z kleikiem kukurydzianym to się obudził o 24 zjadł mm i spał do 6 rano :) Trochę jest rozdrażniony po szczepieniu ale gorączki nie ma :)

Ostatnia edycja:
Pabella Mega Askot to niedaleko mnie :) a czego bedziesz szukać ?
Do Lidla tez ide ok 11 i mam nadzieje ze cos jeszcze zostanie

Spring nastepnym razem nie otworze!

Patris tak tak ja tez z Wrocławia i u mnie połozna tez była dwa razy i dzwoniła a teraz to jakas srodowiskowa była...
Ciuszki w Carefourze są fajne. Niestety dla mnie za daleko i wysyłam tam zawsze moich rodziców :)

reklama
Patris, ja mieszkam na Maślicach, więc dalej do tego Mega Askota chyba nie można mieć;-) Wrażeniami się podzielę na pewno :-)
Kika, tak właśnie mi się kojarzyło, ze ty z Zakrzowa jesteś. Jadę oglądać foteliki samochodowe. Wykombinowałam sobie, że jak ten sklep jest "Mega" to powinni mieć w jednym miejscu wszystkie marki a nie tak jak w normalnych Askotach. Zobaczymy!
Kurcze, szkoda, ze pogoda się psuje. Widzę, że został ci tydzień do powrotu do pracy i można by się jeszcze jakoś zgadać na spotkanie..

Do góry