Witam dziewczyny u nas nocka taka sobie dwie pobudki
Wczoraj byliśmy w Carrefour i kupiliśmy małemu kombinezon zimowy za 34.99 ładny nawet
Tylko jakąś zawyżoną rozmiarów kę mają , mierzyłam mu rozmiar na 9M to był w sam raz a ma przecież dopiero 6M prawie i kupiłam na 12M w końcu
Pabella U nas tak jest z dorosłymi że jak nie ma miejsca już do lekarza to można każą przyjść i może Pani doktor przyjmie albo do innego lekarza iść
Nie wiem jak z dziećmi bo mój mały jak do tej pory od pukać w nie malowane nie chorował
. A zdrowe dzieci przyjmują we wtorki od 14 na szczepieniach bo w tedy niema ludzi żadnych w przychodni
O właśnie muszę małego zarejestrować bo musimy iść na szczepienie w przyszłym tygodniu
.
Julia może wreszcie się poczujesz lepiej
Co się przejmujesz grunt że dobrze się bawiłaś
. mój zaczoł gadać bardzo wcześnie bo jak miał jakieś 2-3 tygodnie to były pierwsze samogłoski ,a jak skończył 1,5 to już zaczął pierwsze sylaby wymawiać typu ma, ba, bu ,mo itp też już wymawiał
A teraz nawija od rana do wieczora chyba że śpi ;-) i tylko sylabami , różne zbitki z nich tworzy , mata , tama itp , czasami wydaje sobie tylko znane dźwięki , piszczy , skrzeczy , pokrzykuje , słowem gęba mu się nie zamyka
Raz udało mu się nawet za świergolić jak ptaszek i nawet to nagrałam
. Co dziennie robimy tacie papapa na do widzenia i dwa dni temu zaczął mówić sobie "papapa".
Patik,Spring jak sadzam małego na kolanach to siedzi ,sam nie siada , a jak go posadzę to też się przewraca na boki albo do przodu.Ale wczoraj siedział po między moimi nogami sam trzymając się rączkami moich palców a potem puścił palce jedną rączką się podparł a drugą objął za kolano i tak sobie siedział samodzielnie ale byłam dumna
A jak łapie go za nadgarstki to pięknie się podciąga i siada
Wredniak mój mały też prrrr robi
Moje dziecie nie wpadło jeszcze na to że można się czegoś złapać i podciągnąć