reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Pinia fajne autko;) u mnie na obiad zapiekanka z kapusty kiszonej;)
Papcia bo sa dwie wersje dady,zwukłe-gorsze od rosmanowskich i premium care identyko jak pampers
Patris te chusteczki rosmanowskie tez sa całkiem ok ale jednak Gosiowa kupe daja rade zmyc tylko dada;)bo sa bardziej mokre.Powodzenia na ''polowaniu'';)ja sie czaje na misiowego kombinezonika na teraz;)
Pati i jak po pracy?

u nas tez pogoda do bani,ledwo wyszłam na spacer to zaczeło kropic ale nic to ,poszłysmy do lasu bo nam deszcze nie straszny;)
pzniej wrzuce Wam fotki jak Goska sama siedzi:)
miłego dnia:)

reklama
Pabelka- mam nadzieje ze nam też bedzie auto sie sprawowało;-))) ale w racie co kupiliśmy w salonie dożywotnią gwarancję na niego...

ola- a ta zapiekankę robisz z ziemniakami czy makaronem....???

Pabella dzieki wielkie :) Mój szef mieszka na Królewieckiej :D
Pinka auto pierwsza klasa :) Nawet nie pokazuje mojemu mezowi bo jest w tych fordach zakochany :) My mamy focusa combii i tez jestesmy bardzo zadowoleni :)

hej dziewczyny :-)
Młody ma trzecią drzemkę, wymęczył mnie łobuziak. Wreszcie odsapnę po obiadku Maksia, bo strasznie już marudził. Nie rozumiem czemu ostatnio ciągle boli go brzuch po popołudniowym mleczku :baffled: ratuję się Gripe Water i wzdęcie znika, ale jak już mu sie humor popsuje, to tak zostaje :dry: No i chyba ma zatwardzenie, bo nie mógł kupy wydusić :-(
Nie wiem co zrobić, żeby mnie nie drapał po twarzy i nie ciągnął za włosy. Co go wezmę na ręce, to się nade mną znęca i ma ubaw jak wyję z bólu. Łapię mu rączki i tłumaczę, ale wiadomo, że ma to gdzieś :-p

papcia, a mi się nie podobają te Rossmanowe. Z dady jestem zadowolona, nic nie przecieka, jedynie jak się przepełni, to odrobinę pęka i żelik ucieka. 2 razy nam troszkę wyleciało po nocy. Teraz nie kupuję innych, zastanawiam się nad Fitti z Biedronki na noc, bo tak chłonnych pieluch jeszcze nie spotkałam. Ta to chyba na 24h starczy. :-p
A ostatnio dostałam chusteczki pampers w promocji w czteropaku i jestem na prawdę zadowolona. Potrafię ogarnąć kupę 1 chusteczką, chyba, że wielka i luźna, to dwoma, są bardzo wilgotne i wszystko schodzi jednym ruchem i na pewno pielęgnują, bo mam po nich fajne ręce haha :-D

Pinka
, fajne autko, niech wam się dobrze jeździ :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ha!
I ja jestem po weekendzie.
Już wczoraj na chwilę zajrzałam, ale zaraz K.wrócił z delegacji, to wiadomo...
No a dzis od rana rozpakowywałam i prałam i bawiłam się z Elą :))))))

Weekend był w połowie udany, ta druga połowa niestety deszczowa była.
A za tydzień wyprawa do Łodzi do siostry z drugą siostrą, Elą i siostrzeńcem (tym z fotki). K. znów jedzie w delegacje, więc ja też postanowiłam ruszyć się z domu. Sama się boję tyle jechać, ale z siostrą to już lepiej :))))

czesc jestem po badaniu i lekarz mowi ze juz wszytsko z jajnikie wporzadku uffffffffffffffff....:)
biore druga paczke antybiotykow eMek tez sie przeziebil o tak wszyscy jestesmy smarkaci ale co tam..damy rade;p
nie nadrobilam Was dzisiaj ale tylko widzxialam ,że koncia ma ten sam problem co ja..moje dziecko też nademna się znęca i nie potrafię mu tego odówić jak widzę jak się cieszy jak ja piszczę z bolu hhahhah

hej laseczki Marcóweczki!
melduję że żyję, dobrze że rodzice i siostra są przez tydzień to mam przez kilka dni wielką pomoc, nie wiem co będzie potem...w pracy tak sobie:( generalnie stwierdzam, że chce być kurą domową i Matką Polką w jednym - ale niestety dopóki "6" w totka nie trafimy to trzeba będzie zarabiać na chleb...tęsknię strasznie i nie wiem kiedy zdołam Was nadrobić:(((( urlopie macierzyński!!!! wróóóóóć!!!!!! buziaki dla Was i maluszków, kurujcie się z przeziębień jak najszybciej!

Witam się na szybko i na krótko ;)

patik łączę się z Tobą w bólu :* trzymaj się!
julia super że chociaż z kawałkiem twojego zdrowia lepiej :) :*
pinka widziałam zdjęcia nowego nabytku, bardzo ładny kolor i rocznik też niczego sobie :)
koncia mojej młodej ulubiona zabawą też jest drapanie mnie po twarzy i najbardziej ciągnięcie za włosy; ciągle chwytam ją w proteście za ręce albo po prostu krzyczę "boli" albo "puść" i wtedy puszcza zdumiona, po czym za chwilę jest to samo :/ Nie wiem czy jest na to jakaś rada. A WŁOSY NADAL WYPADAJĄ MI GARŚCIAMI :(

Reszty na razie nie jestem w stanie nadrobić, bo nie mam kiedy :( MOże w weekend...
Buźka i miłego dnia i tygodnia chyba też - dla wszystkich.

reklama
Dzień dobry!
Dziś podobno jest Światowy Dzień Witania się "Dzień Dobry":-)
Katar chyba Malutjiej mija, więc wybierzemy się na rehabilitacje, tylko ze spaceru raczej nici, bo pogoda mocno jesienna,
Julia, cieszę się, że wszystko w porządku. A tak się martwiłaś!
Patik, gratuluję w miarę uadanego powrotu do pracy. Na pewno z każdym dniem będzie lżej. Nas wszystkie to czeka, tylko niektóre trochę później.
Kobietki torturowane przez własne pociechy, ja też tego doświadczam. Mam małą, acz zwinną Szczypawkę. Potrafi celnie trafić, np. w sutek, co przyjemne nie jest. A wyrywanie włosów z dziką radością też przy każdym przewijaniu.
Miłego dnia, mimo jesiennej aury.

Do góry