reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

U nas weekend jako taki, ale dziś u Pawełka maruda się włączyła i nic nie pomaga:-(
Patik
- powodzenia w pracy &&&&
Pabella - kupuj kupuj mnie też rodzice 5 opakowań kupili, u nich biedronkę otwierali po remoncie i cena była też promocyjna
Pinka - współczuję nocek:-( gratuluję zakupu, oby się dobrze sprawował:tak:
Papcia - powodzenia w sprzedaży wózeczka;-)

reklama
Cześć dziewczęta:-)
Jaśko zalicza drzemkę to i ja mam chwilę. Przeziębienie jakby odchodziło ale katarek nadal jest. Mały mnie zadziwia, wczoraj to cały dzień gadał a repertuar mu się zwiększa co dnia. Nie wiem na ile mu to zostanie ale się cieszę.Usłyszeć można mama, tata, baba, blle. be, dada, papa i dziadzia i skąd mu się to bierze szok normalnie:szok:. Wczoraj na spacerze gdy M niósł małego (ten oczywiście gadał), pani z boku przechodząca z nie dowierzaniem pytała czy ona na pewno słyszała tata! Oczywiście nie obyło się bez tekstu typu jaka ładna dziewczynka choć powiedziane było, że to Jaś to pani stwierdziła ładniutka Jasia hehehe.
Wszystkim chorowitkom powrotu do zdrowia.
Piank- myślę, że to faktycznie za dużo wrażeń. No i fajnie, że macie funkiel nowe autko:-)
Patik- jak w pracy?

A ja muszę powiedzieć, że bardzo ale to bardzo byłam na nie co do pieluch dada. No i oczywiście jak to ze mną bywa jestem teraz na wielkie Tak!. Dada od długiego czasu z nami, jak pieluszki tak i chusteczki nawilżane. Według mnie rewelacyjna jakość za przystępną cenę:-). A rossmanowskie pewnie też bardzo dobre ale jakoś takie "grubsze" i mi osobiście nie podeszły.

Pogoda do du..., pada, zimno o ogólnie ble.
Wczoraj w Cocodrillo kupiłam Jaśkowi za całe 25 zł. buciki na rzepy, tekstylne ale ocieplane. Bardzo fajnie wyglądają i na pewno stopka nie zmarznie.

Trzymajcie się marcóweczki i marcjaniątka w ten ponury dzień:-)

Nikita ze szkoły odebrana teraz cos na obiad trzeba zrobic.....

dziewczyny kupiliśmy forda Mondeo combi 2008r. zrobilam zdjecie ale tylko takie bo małż tak zaparkował zeby drugie sie wmiesciło:-D
Zobacz załącznik 391856

Papcia- ha ha ja miałam taką manie kupowania wózków jak wiki sie urodziła na szczescie teraz tego nie mam....

U nas nocka ok jedna pobudka na karmienie więc ja jestem wyspana :) Pogoda okropna zimno i pada :/ grrr więc siedzę w domu i robię porządki :/. Na domiar złego coś mi małego po gryzło po główce i buzi koło oczka
realmad2.gif
, komarów jakoś ostatnio nie zauważyłam , mam problem z plagą mrówek ale te raczej same nie gryzą.Teraz się rozglądam czy jakiś pluskiew w domu nie ma bo mnie też coś gryzie od jakiegoś czasu :/. Ja poluje właśnie na jeden zestaw ubranek zimowych :).

Lokata
My używam pieluszek Dada prawie od urodzenia najpierw 2 teraz już 3 i są świetne chłonne i nic nie wycieka nawet po całej nocy no i mają dobrą cenę , wypróbowałam jeszcze w szpitalu bo się wymieniałyśmy z babkami na sali więc rossmenoskie też próbowałam ale jakoś ich nie lubię :). Chusteczek też używałam Dada przez długi czas i też są fajne ale jak podrożały przeniosłam się na rossmennowskie też świetne ale ten niebieskie bo te białe extra soft są jak dla mnie za suche :)

Krówko
u nas podobny repertuar mama , tata , baba , dada i wszelkie odmiany i połączenia :) Ostatnio nawet "loda" powiedział jak się Emek z nim bawił myślałam że pęknę ze śmiechu :) Gada jak najęty :) Tata i baba to go sama nauczyłam mówić :)

Spring
oby katar został tylko katarem :)

Pinka gratuluje zakupu :) Ta jak nasze dzieci dorosną i się wyprowadzą to my już będziemy pewnie na bezsenność cierpieć ;p

Julia
trzymam kuciuki za dobre wieści &&&&&

krowka a mnie sie własnie dada grubsze wydaja hihi ale jak nie ma promocji w rosmanie to kupuje dada

paris chusteczki sa świetne i kosmetki też ja do małej używam tylko kosmetyków babdream nic nie uczula no i świetna cene maja jedyne co mi podpadło to krem z filtrem 50 na lato bo jak gdzies kapnął to nie ma szans na pozbycie sie plam ale chronił świetnie

pinka wow fajna fura

Z miłą chęcią bym tez i na tańsze chusteczki i kosmetyki się przeniosła, ale najbliższego rossmana mam 25km od domu:-(. Więc pozostaje mi póki co biedronka.

wymysliłyscie cos na obiad???

a fura jak fura ja nie przywiązuje wagi do samochodu bardziej mój mąż:-D dla mnie musie dobrze jezdzic i być przestrzenny to wystarczy:-p

bo mnie wzieło na Tartę z kurczakiem i sliwkami:-D:-D jasna kosa ja to sobie zawsze zajęcie wynajdę na pół dnia:tak::tak:

reklama
Kika, na Królewieckiej, 3km za stadionem

Pinka, my tez mamy Forda, z tymże C-maxa. Kupilismy go w dniu robienia testu ciążowego ;-) My jesteśmy zadowoleni i oby wam się tez dobrze jeździło :-) A pomysł na obiad niezły. Ciekawe połączenie..

Ostatnia edycja:
Do góry