reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Hej!
Witam się porannie;-) U nas dziś paskudna pogoda,pewnie za chwilę spadnie deszcz. Jak ja nie cierpię jesieni:dry:
Weekend minął w miłej atmosferze:wczoraj byliśmy u teściów na obiedzie. Potem poszliśmy na działkę łapać ostatnie ciepłe promienie słońca. Jaś już w przedszkolu,a ja siedzę z Anulą w domku. A Ania znów ma katar. Ech... Mam nadzieję,że nie skończy się to tak jak ostatnio:baffled:

Patik
&&&& za pierwszy dzień w pracy:happy2:

reklama
Dzień dobry Kochane ... witam sie po długiej nieobecności ... poczytywałam Was ale nie było już czasu by samej sie odezwać.
No i nadeszły chłodne dni a szkoda bo ciężej będzie na spacerki wychodzić z racji deszczu :wściekła/y:
U nas w sumie wielkich nowości nie ma ... Malwi ma już 7,800kg i ok 67-68cm.
Z jedzonkiem zaczyna marudzić, jednego dnia nie chce jeść domowych obiadków, drugiego wsunie cały słoiczek, no i kolacjami mamy problem bo wypija od 40-100ml i musze jej zrobić potem kaszle żeby sie najadła na noc.
No i przekonaliśmy sie do pieluszek Dada z Biedronki, byłam sceptycznie nastawiona ale kupiliśmy jedno opakowanie i na chwilę obecną pampers na noc, dada w ciągu dnia.
I dalej z gondoli sie wozimy chociaż już mało miejsca tam ma ale jakoś nie wiem kiedy ją do spacerówki przesiąść.

padam na paszczę:wściekła/y::wściekła/y:

Wikitoria dziś 5 razy w nocy sie budziła nie wiem co sie z nią porobiło wyje w tej nocy kopie nogami gada cos tam szok normalnie chyba za dużo wrażeń ma na codzień.... a młody po 5-tym razie przestałam liczyć.... masakra jakas ząb juz mu wylazł a on zachwouje sie jeszcze gorzej niż jak mu wychodził..... moze kolejny idzie??? hmmm musze poszukać........... na dodatek znów nie chce mleka od kilku dni pic:rofl2::rofl2: ehhh ja juz nie mam sił mąz aż sie boi jak on da rade ha ha ha:tak:

Musze sie wam pochwalic ze udalo nam sie kupić nowe autko jupiiii teraz do polski pojedziemy spokojniej....

Patik-powodzenia daj znac jak było-)
Spring- słoneczka i zdrówka dla Anki u nas tez mlody cos posmarkuje i pogoda doo kitu...

padam na paszczę:wściekła/y::wściekła/y:

Wikitoria dziś 5 razy w nocy sie budziła nie wiem co sie z nią porobiło wyje w tej nocy kopie nogami gada cos tam szok normalnie chyba za dużo wrażeń ma na codzień....

Może Wiki odreagowuje przedszkole;-) Jaś też tak czasami się zachowuje. I pyskować zaczął...:tak:

Super,że macie nowe autko!!!:-D

Może Wiki odreagowuje przedszkole;-) Jaś też tak czasami się zachowuje. I pyskować zaczął...:tak:

Super,że macie nowe autko!!!:-D

tez tak mysle bo wszystko sie zaczeło jak do przedszkola poszła tak to w miare ładnie spała raz lub 2 razy sie budziła...a teraz kosmos...

zastanawiam sie kiedy my sie w koncu wyspimy.....

Dzień dobry poweekendowo! :-)
Goście przyjechali, posiedzieli i pojechali ;-) a ja jestem meeeeeeeega niewyspana.
Pochwalę się za to, ze wygrałam konkurs-quiz Nestle na FB :-p ciekawe co oni mi tam przyślą..

No i przekonaliśmy sie do pieluszek Dada z Biedronki, byłam sceptycznie nastawiona ale kupiliśmy jedno opakowanie i na chwilę obecną pampers na noc, dada w ciągu dnia.
U nas pod domem w piątek otworzyli Biedronkę i na otwarcie zrobili promocję na pieluchy. Opakowanie kosztuje 19zlotych :szok: więc stwierdziłam, że to już grzech będzie ich nie kupić ;-) Rzeczywiście są fajne i stosujemy taką samą zasadę: Dada w dzień, Pampers w nocy :-) Teraz muszę jeszcze sie tam wybrać i zrobić zapasy :-D

Och, Pinka, współczuję nocki :-( A jakie autko kupiliście?
Patik, &&&&&&&&&& za pierwszy dzień pracy!

Pabela takie tanie ja też tak chce !!!! my ich używaliśmy ale jedziemy na rosmanowskich jak dla mnie nie do przebicia wczoraj założyłam małej o20 to śćiagłam dopiero dzisiaj o11 i nic nie przeciekło śmiało nawet powiem że było w niej miejsce na załadunek

Pinka pochwal sie autkiem, co do dzieciaków współczuje może Nikita na serio tak przedszkole odreagowuje a ja myślałam że najwiecej wstawania jest przy malutkich dzieciach

a ja właśnie sprzedałam spacerówke którą kupiliśmy na wczasy i jesteśmy o krok od pozybia sie wilofunkcyjnego już nie moge sie doczekać kiedy kupimy nowy wózeczek jest cudny i tani jak barszcz jednakże jednakże nie bede kupowała kolejnego wózka dopóki sie tego nie pozbęde bo bez sensu gdzie ja bym je kumulowała hihi chociaż kusi nie powiem

reklama
Cześć Babeczki!
Noc mimo obfitego kataru minęła spokojnie. Teraz też Malutka spi. Zastanawiam się czy iśc do lekarza? Niestety, jest problem z odciaganiem glutków.Niunia bardzo protestuje i sama nie daję rady. Spring, łączę się w katarowym bólu, oby nie przerodziło sie to w nic poważniejszego.
Patik, powodzenia w pracy.
Pinka, gratuluje bryki. A co kupiliście?
Lokata, miło Cię znów tu widzieć. Fajnie, że z Malwi wszystko ok.Wymiarami sa identyczne z Alusią. Też jeszcze nie uzywamy spacerówki, a gondolce ciasnawo.
Pabella, gratululacje! Pochwal sie nagrodą.

Do góry