reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

hej

U mnie piękny dzień 2 godziny spaceru = 4 godziny spania
Dzisiaj rano idę do łazienki , a moja mama została z chłopakami i krzyczy marlena choć zobacz , patrze a tu Emil siedzi. Jutro albo w poniedziałek Alan będzie miał ząbka na wierzchu , bo dzisiaj mu się góra przebiła , a niecały i czekamy :-D:-):happy:

reklama
witam sie na głównym po sporej nieobecności:( :tak:

Wszystko jest spowodowane faktem iz od zeszłego tygodnia mielismy raczkującą Amelke a teraz mamy tez i Oliwke. Mało mam czasu na kompa bo musze miec oczy dookoła głowy ze juz nie wspomne ze kłopot jest z alokacją dzieci w domu:) Wszedzie ida w w szczególnosci za kims jak juz kogos dopatrza:) Jest to prze słodkie i kochane no ale i kłopotliwe x2:)
:-D. Jeden kojec jak zauwazylismy to dla nich mało wiec musimy załatwic drugi- do tego czasu wspomagamy sie basenem dmuchanym:)

pozdrawiam:)

Dzień dziś taki piękny , byliśmy dziś na długim kilku godzinnym spacerku , poszliśmy aż do Carrefoura bo wraz z próbkami mleka dostałam dwa kupony rabatowe 15 na dużą puszkę Hipp Bio Combiotki jeden był do Carrefoura.No i kupiliśmy taką dużą puszkę 800 za 33 zł tego mleczka , ciekawe jak małemu posmakuje.Normalnie mało dziś zawału nie dostałam jak mi mały zaczął , charczeć jakby go na wymioty brało , ale zachowałam zimną krew posadziłam po klepałam po pleckach i odkrztusił małą chrząsteczkę , normalnie chyba będę mięso z lupą oglądać eh :/ Myślałam że polędwiczka to czyste mięsko :)

Malinaa
poradzą sobie z tą umową tylko trochę czasu potrzebują :)

Marlenka gratki dla chłopców :)

Wierka Vetka
ma racje z tą nietolerancją laktozy :) Zdrowiej szybko :)

Milutek
jak ten czas leci , dzieci już zaczynają raczkować :) ah

Spring cieszę się że w końcu się u Ciebie unormowało :)

Julia kuruj się kuruj i zdrowiejcie szybko , myślę że kupka to po lekach taka :)

Ojejka ale tu pusto widać że wszystkie korzystają z ostatnich tchnień lata

my dzisiaj w rozsypce mała zajmował sie dziadek pra babcia i m a ja wałczyłam przy garach narobiłam jedzonka dla nas i dla małej w słoiczki a teraz szukam weny jak spedzić jutrzejszy dzień

Milusia oj to Ci sie teraz zaczeło wesołe miasteczko w domu:)

Paris pewnie że obcieta ta polędwica była i z tad te kosteczki

Dzień dobry!
Ja dziś pierwsza. Malutka ma katar i kolejna nocka niedospana. Na wiosnę dawała sobie ładnie fridą odciągać. Teraz to graniczy z cudem. Mam nadzieję, że skończy się tylko na katarze. Wczoraj wieczorem dostałam wolne i pojechałam na zlot czarownic. Z niektórymi koleżankami nie widziałam sie ponad dwa lata. Było bardzo fajnie. Oprócz najnowszych ploteczek zajęłyśmy się planowaniem wesołej starości. Następne spotkanie mamy za miesiąc i już się na nie cieszę.
Milutku, gratuluję mobilnych Córeczek. Oj, nabiegacie się teraz!
Vetka, jak katar u Nadii?
Życzę Wam leniwej niedzieli.

czesc dziewczynki pisze rzadko bo jakos natroj do dupy..
jutro jade zbadac co sie dzieje z tym torbielem na jajniku od rana sie juz stresuje....mam nadzieje ze @ mi do konca sie skonczy do jutra hahhahha
wczoraj bylismy na spacerku dostalismy pozwolenie od lekarza....ja nadal chora...ale co tam ....zycze Wam kochane super niedzieli :)

Dzieki vetka za wyprowadzenie mnie z błędu.Właśnie z kim bym nie rozmawiała to każdy miał na ta nietolerancje lakt. inne zdanie i często nazywano ja alergia dlatego tez przyjęłam ze to alergia na wszystkie produkty mleczne:zawstydzona/y: Mam jeszcze pytanie,czy jego organizm kiedykolwiek będzie produkował laktazę???? Z tego co mówiła dietetyczka(o ile dobrze zrozumiałam) to taki proces trwa od 3-6mcy.Jamie ma prawie 6mcy i nie ma żadnej poprawy.Powinnam jeszcze poczekać i nie histeryzować czy raczej więcej poczytać na temat diet bez laktozowych i przygotować się na kolejne miesiące lakto free??
Sorry dziewczyny ze tak tylko o sobie ale dosłownie wpadłam tu na 5 min

hej!
wpadam tylko życzyć miłej niedzieli:) jutro pierwszy dzień do pracy i mam mega stresa:( zdrówka dla wszystkich chorańkich Marcowych maluszków i mamuś oczywiście też:tak: może wieczorkiem zajrzę jak zdołam!

Witam sie i ja popołudniem niedzielnym

Patik już jutro o matko jak to zleciło nie stresuj sie bedzie dobrze

Vierka jogurty są pycha odkąd ja zaczełam młodej dawać to jej ulubiony deser i je codziennie

A my dzisiaj mieliśmy na obiad ziemniaki z surówką bo wołowina piekła sie od9 rano i o 15 była jeszcze twarda jak kaień masakra już nigdy wiecej wołowiny nie kupie cały czas sie gotuje dziadostwo i cały czas twarda ta krowa to chyba 200lat miała
no i zaraz idziemy sie dotlenić tylko mała musi skończyc szamanko dzisiaj dostała deser wg zasad blw ale sie uśmiałam przy niej

reklama
Do góry