reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

koncia ty zdasz za pierwszym razem wiec sie nie stresuj;DD
WIERKA- ZDRÓWKA!!!!! i kciuki trzymamy :tak:

a my po testowaniu kubka młody zachwycony pił super tylko po brodzie czasami mu lecialo:-D:-D dobrze ze trzymalam mu ten kubek bo na bank by porozlewal:tak::tak: ale z czasem sie nauczy

dziewczyny smialo mozecie kubek zakupić POLECAM

reklama
Koncia ja zdawałam u 2 czóbków 1 mnie odrazu koło tesco oblał daleko pojechałam nie? A za 3razem z takim mega przystaojniakiem jakbym go nie zbajerowała to bym napewno nie zdała:)

Pinka to tym bardziej czekam za swoim

Dziewczynki mogę liczyć na Wasze głosy? nasza gmina przystąpiła do konkursu "Zdrowa Gmina" w ramach profilaktyki raka piersi i szyjki macicy, dostaliśmy się do 2 etapu, a teraz wszystko zależy od głosów internautów, a u nas niewiele osób ma neta, wspomożecie??? trzeba głosowac na Bolesławiec woj. łódzkie Konkurs Zdrowa Gmina

Udało się podczytac co nieco:-)
patik
głosik oddany,a można codziennie glosować?? Wstaw sobie link na sygnaturę to częściej
marcjanki zagłosują:tak:
marlena podwójne gratulacje
papcia/koncia to naprawdę zależy na kogo trafisz ja przy pierwszym razie jeszcze się dobrze nie rozpędziłam a już mnie oblał bo chcial oblac a przy drugim podejsciu tez bym nie zdala gdyby nie mój bajer
koncia z mlekiem to dietetyczka sugerowała by powoli wprowadzać by potem nie miał nietolerancji na wszystkie mleczne produkty w których jest laktoza
krówka współczuję tej tych nocek
pabella miłego weekendu w gronie gości
malina teraz doczytałam...GRATULACJE!!!
fifronka miłego biwakowania

Dziewczynki mogę liczyć na Wasze głosy? nasza gmina przystąpiła do konkursu "Zdrowa Gmina" w ramach profilaktyki raka piersi i szyjki macicy, dostaliśmy się do 2 etapu, a teraz wszystko zależy od głosów internautów, a u nas niewiele osób ma neta, wspomożecie??? trzeba głosowac na Bolesławiec woj. łódzkie Konkurs Zdrowa Gmina

zagłosowane!!! a to codziennie mozna czy jak?

reklama
dziewczyny - wielkie dzięki:))) wiedziałam że na Was zawsze można liczyć:-) z tego co czytałam to tylko można raz zagłosować, szkoda:( ale i tak się ruszyło z tymi głosami, więc się cieszę że nie będziemy na szarym końcu;-)

Do góry