reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

To chyba wszystkie marcjaniątka takie wygodne. Ela też zajmuje pół łóżka, K. prawie pół, a ja prawie spadam, bo z samego brzegu śpię :)
Patik, papcia dzięki za rady. Spróbuję jeszcze tego przepisu, a jak też się nie uda, to pewnie biszkopty gotowce będę musiała kupować.
Elcia śpi i ja zaraz też się kładę, bo oczy mi się same zamykają. Nie wiem co mnie tak zmęczyło dzisiaj.
Do jutra :)

reklama
Dziękuję dziewczyny za odzew, super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fifi jakoś ciężko mi sobie wyobrazić, jak Twoja kruszynka zajmuje pół łóżka hihihihi ;) Mój szkrabik to najchętniej spałby z nogami mamie na głowie;) ale dzisiaj nie miał okazji, bo wstał o 3ej na mleczko, a potem dopiero 6:45 więc już nie miałam okazji go do nas zabrać, bo szykowałam się do pracy..

Pati nie ogarniam się, strasznie to przeżywam, Jasiek też, nawet gadać mi się o tym nie chce :/ Dzisiaj mam nadzieję na jakąś decyzję..........

czesc dziewczyny

U nas dziś nocka taka sobie, najpierw pobudki co godzinę, a potem od 5 do 7 co 20min. Ledwo widzę na oczy i ciągle na coś wpadam :baffled: jak ja bym miała iść teraz do pracy, to dziękuję...także podziwiam mamy, które mają niesforne dzieciaczki i pracują :tak:
Wstaliśmy po 8 i trzymam mojego łobuza w łóżeczku do śniadania, mam nadzieję, że wytrzyma do 9.30, niech się tam wybawi maruda, nie będę mu robiła placu zabaw, bo wreszcie muszę się zebrać i zapisać na egzamin z prawka.
M ma 6 dni nocek, więc jeszcze dziś będzie bezużyteczny... Po nockach, to on tylko śpi i je... a ja mu zazdroszczę :-p
Znowu idzie weekend i znowu nie wypocznę ehh
No to sobie posmęciłam, mam nadzieję, że u Was lepiej mamuśki :-)

Dzień dobry!
Koncia, współczuję Ci niewyspania. Ja też często mam problemy z bezsennością, chociaż Mała budzi sie góra dwa razy. W szpitalu nie spałam w ogóle trzy noce z rzędu. Tylko po południu trochę się zdrzemnęłam. Byłam na skraju załamania nerwowego. Mam nadzieję, że choć w dzień odeśpisz.
Moja Alusia urządziła sobie Hyde Park nocny. Tak się rozgadała, że trwało to dwie godziny i pobudziła sąsiadów. Strasznie jest rozmowna, a ostatnio dziarsko pokrzykuje. Dziwne, że Jej gardło nie boli. Chyba będzie politykiem, albo założy zespół trash metalowy.
Korzystam z ładnej pogody i biorę Niuniena kolejny długi spacer. Życzę Wam miłego piątku:-)

Witajcie :)

U nas kolejna ciężka noc. Mam wrażenie, że zbliża się migrena, a K. znów wybywa w delegację na cały weekend.
Na szczęście ja też wyjeżdżam z moimi rodzicami, więc może choć trochę odpocznę, bo sama z małą to bym chyba zwariowała.

Malina Ela zajmuje pół łóżka, bo się turla w nocy nawet przez sen. A jak coś jej stanie na przeszkodzie, to się budzi z płaczem :)

Przez weekend tu nie zajrzę, bo nie będę miała kompa na biwaku. Do zobaczenie w poniedziałek.

Tadammmmmmmmmmmmm nareszcie decyzja - do końca roku pracuję z domu ufffffffffffffffffffff normalnie kamień z serca!!
Teraz dopiero po tym tygodniu bez Jasieńka przez 7h codziennie doceniam każdą chwilę spędzoną z nim!!
Ale od poniedziałku już będziemy razem, zaraz chyba się poryczę z tego szczęścia :))))))))))))))))))))
Jeszcze nie wiem jak się zorganizuję z pracą przy moim śmiegiełku, ale jakoś to będzie..
PEŁNIA SZCZĘŚCIA :rofl2:

Koncia pocieszyć Cię?? Moja przyjaciółka wczoraj oblała prawko 4 raz koszmar!!

hejka!
wcinam śniadanie i szybko zaglądam co tam u Was:) nad ranem Zosia jakaś niespokojna była, wzięłam ją do łóżka i pomimo tego że co jakiś czas popłakiwała to i tak pospałyśmy do 9! za chwilę musze zabrać się za ogarnianie kuchni, na wieczór robiłam racuchy z jabłkami i jest sajgon taki ze głowa boli:tak:
malinka super!!!!! cieszę się bardzo, że poszło po Twojej myśli:-):-):-):-)
koncia, fifronka współczuje nocki:(
koncia ja zdałam za 5 razem:zawstydzona/y:
alamiqa udanego spacerku:-)
Pinka brakuje Cię tutaj:-(
spring jak Aneczka się czuje?

fifi udanego wypoczynku!! malina swietna wiadomosc!! koncia ojoj wszytskie wiemy jak to jest byc nie wysapneym...ehhhh duzo siły:)
my o 14 jedziemy na kontrol z małym zobaczymy co doktor nam powie.......
czekam na kojec bo dzisiaj ma przyjsc:p
miłego dnia dla wszystkich bez wyjatku:)

reklama
witajcie dziewczęta

my już po rehabilitacji, godzinnym spacerze i drugim śniadaniu

Natka dziś niegrzeczna, wszystko wymusza wrzaskiem, jakiś diabełek w nią wstąpił ale ja go ujarzmie!! :->

Malinka - takiej to dobrze - GRATULACJE!! :-)

Do góry