reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Paris nie da rady ja nie zasne w dzień w dodatku młoda odpuściła sobie popołudniową drzemke zasneła o20a o21 obudziła sie z oczkami jak 5zł na szczeście m ja wymęczył i właśnie zasneła

a ja dzisiaj nic nie załatwiłam z rana czego można było sie spodziewać po takij nocce ale jutro już na mus musze wszystko pozałatwiać wiec od rana napewno mnie nie bedzie

witam porannie z wielka chrypa gadam jakbym piła sto lat:)hhahahha

czekamy na zastrzyk jeszcze jutro i na kontrol ,ale Dominik jeszcze poskasłuje no ale zobaczymy co nasz doktorek powie::p
miłego dnia

Witajcie :))))

Ja tak pourodzinowo wpadam. Poczytałam, ale jakoś niewiele zapamiętałam.
Ela śpi niespokojnie i co chwila się budzi. Wczoraj zostawiłam ją na 2 godziny z babcią i niestety ma do mnie żal. I teraz co chwile sprawdza, czy jestem obok, eh :/
Dostałam w prezencie aparat :))))
Oczywiscie, ponieważ jestem noga z fotografowania, to dostałam jakąś prostą cyfrówkę. Nie będzie więc super fotek, bo od takich to sa inne dziewczyny na foum :D

Witamy się i my , już obróciliśmy do Mops-u i z powrotem , papierzyska złożone :) Mały był bardzo grzeczny i cierpliwy :) Na szczęście dużo ludzi nie było :) Żeby było zabawnie byłam przekonana że dziś 15 września i dopiero babka w urzędzie mnie z błędu wyprowadziła a ja jeszcze się z nią spierałam he he.Normalnie przy małym dziecku człowiek traci rachubę czasu ;P.Teraz siedzimy i czekamy na kuriera a jak już przyjdzie to na zakupy bo nowe obiadki trzeba małemu ugotować :)

Wiera dokładnie zaczepiał mnie :)

Papcia to witaj w klubie ja też nie potrafię spać w dzień , niestety :) Mam nadzieje że dziś się wyspałaś :)

Ewe dobre dobre :)

Julia
oby już było lepiej z Dominikiem :)

Fifronak to czekamy na fotki :)

Cześć Laseczki Marcóweczki!
wczoraj byłam na odwyku od BB bo za żadne skarby nie chciała mi się otworzyć strona z forum, ale byłam zła:wściekła/y: dziewczynki po wielkich walkach w końcu zasnęły o 23:-( i jak już mogłam do Was zajrzeć to net nie działał:((((
Zosia ostatnio robi coraz większe afery przy zasypianiu, wczoraj wymyśliłam że spróbuję jej podać kaszkę z butli po kąpieli, a ona troszkę wypiła, potem awantura i zaczęła mnie ciągnąć za bluzkę i odwracać sie do cyca - bo on jest najważniejszy - tak jak kiedyś mniej więcej te przerwy na karmienie były co 3 godz. w upały częściej ale to normalne, tak teraz od rana do południa traktuje pierś typowo na żądanie, co godz. co półtorej, na owocki się też chyba obraziła, bo już nie zjada całych porcji...bez cyca też nie zaśnie, będzie emek miał mega przeprawę coś czuję. Może ona już wie co się święci hi hi?

patris mnie się też mylą dni, nigdy nie wiem który jest dzień tygodnia:tak:
śliczny ten blender który wybrałaś, mnie się dwa dni temu mój rozkraczył i emek wczoraj pojechał kupić - wybrał taki Blender mikser Philips HR1363 HR 1363 (1811493497) - Aukcje internetowe Allegro i nawet był tańszy niż na allegro:tak:
Fifronka Elunia spryciula jest, taki maluszek a tyle już rozumie:tak: no to pstrykaj fotki i się chwal:-D
julia żeby zdrówko do Was w końcu wróciło:tak:
papcia szkoda że nie ma tego kierunku gdzieś bliżej Ciebie, a może znajdziesz coś innego? czasami czuję głód studiowania:-D czasami marzą mi się studia podyplomowe, ale to chyba będzie realne dopiero za kilka lat, jak dziewczynki będą większe:sorry2:
magdzior, Katjusza ooo i ja jestem ofiarą szczypawiczki Zosi:-D skąd te dzieci mają tyle siły???:szok:
wierka najważniejsze że Sammy zadowolony ze szkoły:tak: i Ty będziesz spokojniesza. Pytałaś o nianię, jak na razie mieszane uczucia, jutro zapoznawania ciąg dalszy - ja będę się modlić żeby te dwie godziny kiedy będzie niania - moje dzieci przesypiały:-D

piszę tego posta chyba od godziny - dziewczynki bawiły się na kołderce i co chwile musiałam ratować Zosie przed atakami czułości Haneczki:-D

Dzień dobry:-)

mnie ostatnio bardzo mało na forum ale mam trochę kłopotów i muszę się z nimi uporać + jeszcze pracuję późnymi wieczorami.

Dziś mamy półroczku! ten czas tak szybko leci że szok!

Mam nadzieję że wybaczycie mi tą nieobecność i nie zapomnicie o futrzaku:-D

Całusy dla wszystkich mamusiek i marcjątek:-)

reklama
Cześć dziewczęta!
Jaśko śpi, zasnął sam! Jak ja się ciesze, że takie postępy są. Wczoraj pół dnia krzyczał i piszczał mam wrażenie, że tak robi bo jest fajnie:szok:. A mnie wcale fajnie nie było...
Dziś mamy pól roku! Ja nie mogę jak ten czas zleciał! Ja nadal się nie mogę nacieszyć moim Jankiem:-). O i witamy w granie szczypawek:-)
Futrzak - sto lat!
Patik - może Zosia faktycznie "zwąchała" sytuację i chce być jak najbliżej mamy:-)
Fifronka- owocnego fotografowania!
Julia- &&& za kontrolę jutrzejszą!
Wierka- fajnie, że z porad dietetyczki jesteś zadowolona:-)

Miłego dnia laski:-D
Patris- a co smacznego gotujesz?

Do góry