reklama
magdzior1985
Fanka BB :)
U nas nocka dziś rewelacyjna Już byliśmy w elektrowni podpisać nowa umowę, ale to autem; 2 prania wyprane susza się na balkonie. Jak młody się zdrzemnie to umyję mu okno i zawieszę nową kubusiową firaneczkę;-) A po obiadku spacerek
Patris - blender super teraz będziesz szaleć w kuchni;-)
Patris - blender super teraz będziesz szaleć w kuchni;-)
Ewi82
Znalazłam 10 minut żeby tu zajrzeć pomyśleć że kiedyś byłam tu codziennie i pisałam przez pół dnia a teraz nie mam czasu na nic. Ciągle coś się dzieje. Za dużo problemów na raz!
Magdzior jaka Ty pracowita kobietka i ile od rana zrobiłaś! Ja też już drugą pralkę nastawiłam ale poza tym to Hania na nic mi nie pozwoliła. Teraz śpi a ja zamiast wziąść się za robotę to na forum siedzę
Papcia ja uwielbiam wędkować szkoda że mieszkasz tak daleko bo miałabym koleżankę od wózka i od wędki haha, a co masz w planie studiować?
Pinka doczytałam o porodzie. Nie rozumiem jak można tyle ludzi człowieka trzymać w takim bólu?! Chyba Ci lekarze to jacyś sadyści.
Patik ja z jedną nic zrobić nie mogę a co dopiero z dwoma! Dzielnie dajesz sobie radę!
Barbra i mnie opryszczka zaatakowała ostatnio i to aż dwa razy. Organizm wyczerpany karmieniem piersią i po porodzie. Oby się małe nie pozarażały.
Magdzior jaka Ty pracowita kobietka i ile od rana zrobiłaś! Ja też już drugą pralkę nastawiłam ale poza tym to Hania na nic mi nie pozwoliła. Teraz śpi a ja zamiast wziąść się za robotę to na forum siedzę
Papcia ja uwielbiam wędkować szkoda że mieszkasz tak daleko bo miałabym koleżankę od wózka i od wędki haha, a co masz w planie studiować?
Pinka doczytałam o porodzie. Nie rozumiem jak można tyle ludzi człowieka trzymać w takim bólu?! Chyba Ci lekarze to jacyś sadyści.
Patik ja z jedną nic zrobić nie mogę a co dopiero z dwoma! Dzielnie dajesz sobie radę!
Barbra i mnie opryszczka zaatakowała ostatnio i to aż dwa razy. Organizm wyczerpany karmieniem piersią i po porodzie. Oby się małe nie pozarażały.
Ostatnia edycja:
juliaidaro
Papcia fajnie ja też bym chętnie po wędkowała bo nigdy nie miałam okazji a zawsze chciałam . Ładny połów
Barbara nie wiadomo co gorsze eh Tyle że z opryszczką łatwiej się uporać , jak Patik napisała , plasterek makijaż i już a z migreną to bywa gorzej niestety
apistella super że powrót do pracy udany To się strachu najadłaś bidulo , dobrze że to nic groźnego Ja nawet nie wiedziałam że jest coś takiego jak nocna pomoc lekarska Ja wiem jaki jest ryk jak dziecko ma zatkany nos , przerabiałam to jak się małemu wody do noska nalało , zatkało mu nosek i tak ryczał że go nie mogliśmy go uspokoić :/ Dopiero jak mu oczyściłam mu nosek to się uspokoił .
Krówka widzę że tak jak mój Kacperek też się ostatnio z takim przeraźliwym krzykiem obudził :/ Super że wyniki lepsze .
Julia Obyś w końcu trafiła do dobrego lekarza ,który znajdzie przyczynę Mój też lubi książki Chce mu kupić taka książeczkę Fisher Price ale elektroniczną
Patik to życzę żeby niania się sprawdziła
Dziś jedna pobudka koło 4 rano i zjadł 150ml mleka zagęszczonego , wczoraj między obiadem i kolacją zjadł 140 ml
My dzisiaj znowu do US wybieramy odebrać zaświadczenie Rozpogodziło się trochę więc to będzie miły spacerek
Zamówiłam wczoraj bledner Boscha o taki :
BOSCH MSM 7406 SKLEP NEO24.PL MSM7406 CENA
i czekam na niego z nie cierpliwością , wreszcie będę mogła konfortowo gotować dla mojego skarba małego
jaką masz na myśli??bo ja mam taką rymowankę....
nikola witaj
ja na antybiotykach od dzisiaj bo zarazilam sie tez i niechce potem malego zarazac na nowo ach te chorobska wstretne....
milego dnia kochane marcoweczki
Ostatnia edycja:
Ewi82
Ewe moja też się tak budzi i zębów nie ma więc ja tak sobie myślę że albo zęby albo nasze mleko już im nie wystarcza. Ja od kilku dni robię wielka butlę mm na noc bo dzięki temu przesypia pół nocy a na cycku budziła się nawet co 2 godziny i ja chodziłam jak zombi i podsypiałam w dzień co normalnie mi się nie zdarza...
juliaidaro
kika nie zrozumiałam pytanka;p
reklama
papcia
Mamunia Lenuśki
Hej witam sie jako zoombi młoda była wyspana już o4 a matka dopiero o2 poszła do łóżka więc rewelka padam nawet obiadu nie robie będą gołąbki od wczoraj m zaraz do ortopedy a ja zostane z wrzaskunem
Ewi nie gadaj łowisz hehe łe no rzeczywiście szkoda że tak daleko mamy do siebie bo ja tu ani koleżanki od wózka ani od wędki nie mam hahah
Patik nad studium myśle wymózdzyłam że mogłabym iśc na fizjoterapie dziecięcą ale niestety jak zwykle na tym zadupiu nic nie ma takiego a do poznania dojeżdzać napewno nie bede ewentualnie odnowa biologiczna lub masaż
Ewi nie gadaj łowisz hehe łe no rzeczywiście szkoda że tak daleko mamy do siebie bo ja tu ani koleżanki od wózka ani od wędki nie mam hahah
Patik nad studium myśle wymózdzyłam że mogłabym iśc na fizjoterapie dziecięcą ale niestety jak zwykle na tym zadupiu nic nie ma takiego a do poznania dojeżdzać napewno nie bede ewentualnie odnowa biologiczna lub masaż