reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Julia haha :) chodziło mi o to czy w jakis sposób izolujesz Dominiczka od siebie żeby tez go choroba nie dopadła? Podajesz jakies witaminy dodatkowo? U nas w nocy był dramat. Zuzia budziła sie co pol godziny ale nosek czysty a goraczka mierzona w pupie 37,5 czyli 37...No i generalnie po niej nie widac zeby sie cos działo.
Daje jej dodatkowo wapno w syropie tak polecała nasz pediatra gdyby złapał ja katar.

reklama
Cześć Marcówki

witam sie dopiero teraz bo cały ranek miałam zajęty.Sammy pojechał dziś na wycieczkę szkolna,nad morze a ja z małym Jamiem zaliczyłam pierwszy playgroup. Bylo całkiem milo,Jamie pobawił się nowymi zabawkami,ja wypiłam kawkę z innymi mamami.Po powrocie szybkie ogarniecie chaty,obiad się kończy gotować a Jamie po obiadku szykuje się do spania.Chcialam go troche przetrzymac bo za pol godz wychodzimy na wizytę z dietetyczka ale padl mi w tym momencie:dry: Na dodatek się rozpadało.

pinia
jasne jak będę do Harsh jechać to Cie odwiedzę po drodze;-) a tak na serio to mam przeczucie ze my sie kiedyś naprawdę spotkamy:tak:
papcia oj na pewno temat by mieli mój m cale życie mieszkał nad jeziorem a teraz próbuje
mnie połowami zarazić:-)/// może uda ci się w dzień zdrzemnąć?
patik jak tam wrażenie po wizycie niani?
patris miłego blenderowania
julia przegon te choróbska,niech już wam dadzą spokój,przykro ze badania nic nie pomogły
kika zdrówka życzę
nikola witaj

My już po spacerku do US a juto mnie czeka o 7 spacerek do MOPS-u złożyć papiery bo później muszę być w domu bo jutro kurier ma przynieść mój wymarzony blender :) Widzę że choróbska dalej szaleją :/.A mój dzieć dostał na kolekcję wczoraj kaszkę z bananem ,wzięłam go na ręce odbiło mu się i za chwilę połowa była na mnie , na śpiochach itd.Od dość dawna mu się już niezdażało ulać eh :/

Julia
Ja miałam na myśli z tej serii ale ta rymowanki też jest ciekawa :)
Fisher Price Edukacyjna Książeczka Zgadywanka (1802314280) - Aukcje internetowe Allegro
Fisher Price Książeczka Szczeniaka V8520 (1813680815) - Aukcje internetowe Allegro

Ewe , Magdzior no poszaleje ale ile musiałam się nagadać bo mój M to co bym kupić nie chciała to uważa za zbędne gadżety eh :/

Wiera to dzień pełen wrażeń miałaś :)

Papcia
to może weź małą i sie teraz prześpijcie :)

Witajcie!
Wróciłysmy właśnie z ponad dwugodzinnego spaceru. Pogoda piękna i zaczyna się babie lato. Mała cały dzień śpi. Ciekawe co będzie wyprawiać w nocy?
Julia, wszystkiego dobrego dla Dominika, wczoraj nie zdązyłam z życzeniami.
Spring, co tam u Was? Macie już wypis?
Nikola, witaj.

Ewe tak Ci faceci ;) Z nim źle bez nich jeszcze gorzej ;P

Mój synek sobie zabawę wymyślił siedzi koło mnie w foteliku mówi "Mama" a jak się na niego popatrzę to się śmieje :) Cwaniak mały ;P

moje dziecie spało dzis dosc dlugo w ciagu dnia w sumie ponad 4 h i nabyla nowej umiejetnosci mianowicie zaczela sie turlac :tak: na brzuch z brzucha na plecy i tak ciagle :-D

kika nie izoluje bo to od niego chyba sie zaraziłam ....on juz od kilku dnki jest na zastrzykach ;/

patris a w sumie zauje ze kupilam ta rymowanke bo moglam wybrac jedna z tych ktore wymienilas.....wydaja mi sie ciekawsze....a kupowalam na szybko zaplacilam prawie 90 zl ale co tam fajna jest i ta:)

witajcie dziewczęta (i "stare" i "nowe" ;-))
my korzystamy jak najwięcej z końcówki lata, bo obawiam się, że jak sie w końcu rozpada, to na dobre, poza tym za trzy tygodnie wracam do pracy i czuję jak czas przelewa mi się przez palce!!

Natka nauczyła się w ostatnim tygodniu dwóch nowych rzeczy: mruczenia (albo raczej charczenia) jak niedźwiedź i szczypania... :-)

teraz siedzi w foteliku i wyrzuca z niego zabawki a ja nadrabiam zaległości zdjęciowe.

miłego wieczoru!

reklama
Jestem z powrotem.Dietetyczka załatwiona,dala mi dalsze wytyczne co do nietolerancji laktozy Jamiego,także jestem z wizyty zadowolona,potem szybko do szkoły po Sammiego a tam na miejscu poinformowali nas łaskawie ze maja godzinę opóźnienia.Powrót do domu po mleko i znowu do szkoły.Do domu dotarlismy o 16.30 ale najważniejsze ze Sammy megazadowolony:tak: cały dzień o nim myślałam i z tego wszystkiego nabawiłam się bólu głowy,na szczęście apap już zadziałał.
alamiqa przespanej nocki po tych spacerach
patris zaczepiał cie Kacperek;-)
ewe turlu turlu :-D

Do góry