reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Spring bardzo Ci współczuje i mocno trzymam kciuki &&& żeby było dobrze :* Wiesz po narodzinach pobiera się krew z piętki między innymi właśnie na Mukowiscydozę i jeśli w tedy wyniki były ok to faktycznie mało prawdopodobne :)

Ewe dzięki już mi trochę ból głowy przeszedł :)

Właśnie oglądam Rozmowy w Toku z zgodzie z naturą, z dala od cywilizacji, prądu i toalety. Bez plastikowych zabawek i kosmetyków, lekarstw i telewizji.A gorączkę zbiją cytryną w skarpetkach a naczynia myją popiołem normalne średniowiecze.Nie wiem co o Tym myśleć ale odnosze wrażenie że ludziom odbija już na tle Ekologi , wszystko powinno mieć swoje granice.

Ostatnia edycja:
reklama
Rany Pinka, aż się rodzić odechciewa!!! Gdyby faceci musieli rodzić, to nie byłoby czegoś takiego jak SN ;D nawet wrogowi nie życzę takiego porodu! A ja myślałam, że to nade mną się znęcali, ale ja tak wyłam, że cały szpital pobudziłam ;D

spring, bądź dobrej myśli, a ja trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze

Spring - marcjańskie kciuki są magiczne,więc wszystko będzie dobrze &&&
Patris - współczuję :-( doskonale wiem co to migrena:-( a jeśli chodzi o ekologię to gro osób zaczyna przeginać:tak:
Pinka - mniam serniczek, ale mi ochotę zrobiłaś:tak:

Pinka ło matko takie rzeczy to tylko w polsce mogą sie zdarzać a wiecie co jest najśmieszniejsze że jak facet rodzi kamyszek to bez pytania dostaje znieczulenie a baby takie wielkie dzieci muszą w mękach rodzić

aha i miałam Ci prosic o przepis na napoleona

Patris odniosłam takie samo wrażenie co Ty

my już po obiadku i deserku zaraz m bierze wedke i idziemy nad jeziorko próbować łapać szczupaka heh po ostatniej takiej wyprawie z wielką dumą złowiłam ogromną ropuche hehe ciekawe co tym razem sie przypałeta:)
Spring &&&&&&&&&

Spring, trzymam kciuki za same dobre wyniki badań. Niech wreszcie coś ustalą i podejmą skuteczne leczenie.
Patris, ja też w ciąży miałam spokój z migreną, a teraz niestety co jakiś czas mnie męczy. Ale chyba i tak jest ciut lepiej. A ja dziś zmykam do fryzjera podciąć resztkę włosów. Ostatnio stylizuje mnie Alusia. Za każdym razem jestem trochę bardziej łysa. Za to Mała ma radochę.

papcia- przepis zamieszczony
Spring-trzymam mocno kciukasy za Ankę:tak::tak:
wierka-sernik ma wzięcie he he a raczej serniki bo mumiem co prawda tylko 4 upier ( rodzaje) ale zawsze to coś a Angole aż sie zabijają za naszym sernikiem:tak:

obiad jadłam teraz ide zagryśc czyms słodkim:-D:-D dawno urodziłam ale tu sie nic nie zmieniło z zachciankami...:-D:tak:

marlena po tylu %%%%,które postawiłaś to bratanek będzie zdrowo rósł:tak: p.s.uwielbiam imię Oktawian ale w wersji żeńskiej i kiedy byłam w ciąży i wybieraliśmy imiona to dziewczynka miała być na 100% Oktawia:-)

No bo on wszystkich synów ma na O
pierwszy syn ma Oskar Filip
drugi Oktawian Jakub
a ten mały to Oliwier Michał .
A dla dziewczynki miało być Julia ,a wyszedł Oliwier.

no ładnie ładnie nasze dzieci zaczynają przemawiać ludzkim głosem hi hi , Zosia powie "mama" jak płacze, a "tatatata" wychodzi jej coraz częściej w czasie zabawy
a ja z dziewczynami sama, emek w pracy:( ale przyjeżdza do mnie brat wiec mam nadzieje ze będę mieć w nim choć trochę wsparcia.

Ewe gratki dla Emilki:) a co jej nalałaś do kubeczka? link mi sie nie otworzył:(
marlena umarłabym chyba gdybym popiła tej wódki:-p postaw jakieś dobre winko to się na lampkę skuszę:-D
magdzior koniecznie zapamiętaj dzisiejszą datę, jeszcze nieraz będziesz wspominać te wzruszenie:tak:
fifi u nas też kiepsko z samodzielnym zasypianiem w łóżeczku, a było kiedyś bezproblemowo...teraz jak zęby dokuczają to już zupełnie - najszybciej wychodzi przy cycu, w drugiej kolejności gondola ratuje...ja wracam za tydzień do pracy, nie wiem jak to będzie:(

patik80 - proszę to na życie . hehe:-)
1575_wino.jpg

PS. przepraszam ,że tak napisałam dziwnie

reklama
Cześć dziewczyny. Ja nie w nastroju, więc tylko na szybko ogarnę, to co zauważyłam i zaszyję się znów w mojej jaskini.

julia uściski dla Dominika! Niech zdrowieje i niech te zębiska wreszcie się wyklują! A Tobie też cierpliwości do tych wszystkich badań swoich i dobrych wyników życzę po raz kolejny :*
pinka koleżanka w PL rodziła? Bo chyba tylko u nas takie jaja mogą się dziać...
spring trzymam kciuki za Anię :*

Wy macie migreny, a mnie po ciążowej przerwie powróciła opryszczka. Niech ją szlag! Taki spokój był...
W domu bez zmian, Maja zdrowa ale pobudki o 4ej pozostały. W środe wizyta u pediatry, może zmieni już mleko na 2kę to się pobudki skończą. A marudna jest dziewucha że hej. Uspokaja się i zasypia po podaniu Dentinoxu. A w ciągu dnia pomyka po pokoju jak szalona, gibie się na tych małych rączkach i kolankach i tak pół pokoju przejdzie jak ją spuszczę z oka na chwilę :) To mi przypomina, że muszę znów odkurzyć moje włosy z dywanu, żeby dziecko ich nosem nie wciągało ;)
Zmykam i życzę miłego wieczoru wszystkim!

Do góry