reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Pinka brawa dla Eryczka :-)
fajnie ze tatuś bedzie cie zamieniał w opiece na Erykiem mysle ze to bedzie z korzyscia dla was wszystkich bo jak mowi super mama Kasia Cichopek:"Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko" :laugh2:

wierka je mniej ale raczej duzo wiec jest pod tym wzglede ok..

mój mistrz przegrał a ja głupia zalewałam się łzami..i tak go szanuje i kocham i wierze ze sie podniesie po tej walce ......och

Witam sie po tygodniowej nieobecności.

Najpierw K. pojechał w delegację, więc wybyłam do rodziców, a tam komputer padł, w środe i w czwartek umierałam z bólu głowy (chyba po raz pierwszy w życiu miałam migrenę) i nie byłam w stanie wykrzesać z siebie więcej sił, niż minimum niezbędne do ogarnięcia Eli, a wczoraj i dziś znów u rodziców.

Zazdraszczam Malinka przespanych nocek. U nas jakiś regres nastąpił, bo jak tylko do łóżeczka próbuję odłożyć, to wycie. A już było tak ładnie...

Pytałyście o mój zatkany kanalik - no więc rada Veci jak zwykle bezcenna, i w ciągu 4 serii udało sie odblokować :))))))

No i jeszcze coś tam miałam popisać, ale nie pamietam....

Za to ciągle zapominam napisać do Marleny - Alanek to była taka kruszyna jak moja Ela, więc ciągle trzymamy za was kciuki, bo mamy sentyment ogromny.

Teraz lece spać, do jutra kochane.

dzień dobry!
nie wiem jak długo to potrwa ale znowu obyło sie bez mm na noc i Zosiaczek bez pobudek nocnych wstał o 8.30 jupii
walkę oglądałam online, szkoda że nie wygrał, ale po tym co widziałam to Adamek nie miał najmniejszych szans:-( :-(ten Kliczko za bardzo wyrósł:-p

Pinka ale zdolna bestia z Eryka!!!! gratulujemy i buziaki ślemy:))
spring ojejku co to się porobiło! powrotu do zdrowia życzymy!!!! uściski dla Anulki:)
a naszym małym kochanym półroczniakom - Emilce, Gosi i Zosi życzymy wszystkiego NAJ:-)
Miłej niedzieli Marcóweczki:-)

reklama
Witam i ja.

U nas Ela nadal nie daje odłożyć się do łóżeczka :(
No ale zaczęła oswajać się ze smoczkiem, może to pomoże w samodzielnym zasypianiu we własnym łóżeczku. Mam taką nadzieję, bo inaczej będzie kiepsko.

Ja walki nie oglądałam i dobrze, bo bym się tylko stresowała. Za bardzo lubię Adamka, żeby patrzeć jak obrywa :)

Do góry