reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Cześć,
nadaję ze szpitala:-( Wczoraj wylądowałyśmy z Anią na oddziale niemowlęcym z obturacyjnym zapaleniem oskrzeli. Wiedziałam,że ten kaszel nie był normalny. Jeszcze rano dzwoniłam do przychodni żeby ją zarejestrować. Tam babki powiedziały,że do mojego pediatry nie ma już miejsc. Ale ja się uparłam i zadzwoniłam do niego na komórkę. Kazał przyjechać na IP do szpitala. Jak tylko ją osłuchać stwierdził silną duszność. Jednak matczyna intuicja jest niezawodna. Kończę -pełna obaw i niepokoju,co będzie dalej. Szczerze to mam już dosyć...

julia a w domu nie może mąż oglądać? szybko łyknij jakieś witaminy, gripexy i inne takie, może się uda to zahamować :*
patik, masala dla Waszych dzieciątek też uściski przesyłam z okazji 6 m-ca!
pinka Wiki chodzi do polskiego przedszkola? Nie chciałaś posłać do angielskiego? Nie musisz szaleć z obiadami, wystarczy że szalejesz z ciastami :)

Młodej posmakował szpinak, byłam w szoku, bo ja go nie cierpię ;)

nie może bo cyfrowy polsat jest u mamy.... a ja łykam łykam i walcze z \dominikiem bo ryczy chyba już godzine;/

spring trzymajcie się kochana przytulam Was mocniutko!!

Spring &&& niech już się u Was skończą te wszystkie choróbska! Duużżooo zdrówka dla Anuli! Trzymaj się!
Julia, Pabella- dużo zdrowia dla dzieciaczków!
Jak Was czytam, że choroba tu i tam to jestem wściekła! Czemu dzieciaczki muszą się tak męczyć! Niesprawiedliwe!:-(

barbra - Natka też ostatnio wsunęła cały słoiczek szpinaku a był paskudny ;) dziś wpałaszowała słoiczek brokułów ;)
spring - życzę malutkiej szybkiego powrotu do zdrowia a Tobie siły na najbliższe dni!!
julka - te chłopy.. ;)
pabelka - i Twojej kruszynce życzę zdrówkA!
malinka - mnie jak kiedyś bolał ząb to wyrwałam... ;))

ja oglądam właśnie the voice of Poland, śpiewała dziewczyna, która śpiewała u mnie na weselu - przeszła ;)

reklama
Spring, Biedactwo, nie załamuj się. Gdzie jesteście na te płucka? Może wreszcie fachowo sie Anią zajmą? Szpital to nic przyjemnego, ale czasami mniejsze zło. Dobiorą amtybiotyk i na pewno będzie dobrze. Trzymam za Was&&&

Do góry