reklama
spring
Szczęścia dwa :)
Cześć,
nadaję ze szpitala:-( Wczoraj wylądowałyśmy z Anią na oddziale niemowlęcym z obturacyjnym zapaleniem oskrzeli. Wiedziałam,że ten kaszel nie był normalny. Jeszcze rano dzwoniłam do przychodni żeby ją zarejestrować. Tam babki powiedziały,że do mojego pediatry nie ma już miejsc. Ale ja się uparłam i zadzwoniłam do niego na komórkę. Kazał przyjechać na IP do szpitala. Jak tylko ją osłuchać stwierdził silną duszność. Jednak matczyna intuicja jest niezawodna. Kończę -pełna obaw i niepokoju,co będzie dalej. Szczerze to mam już dosyć...
nadaję ze szpitala:-( Wczoraj wylądowałyśmy z Anią na oddziale niemowlęcym z obturacyjnym zapaleniem oskrzeli. Wiedziałam,że ten kaszel nie był normalny. Jeszcze rano dzwoniłam do przychodni żeby ją zarejestrować. Tam babki powiedziały,że do mojego pediatry nie ma już miejsc. Ale ja się uparłam i zadzwoniłam do niego na komórkę. Kazał przyjechać na IP do szpitala. Jak tylko ją osłuchać stwierdził silną duszność. Jednak matczyna intuicja jest niezawodna. Kończę -pełna obaw i niepokoju,co będzie dalej. Szczerze to mam już dosyć...
juliaidaro
Fanka BB :)
julia a w domu nie może mąż oglądać? szybko łyknij jakieś witaminy, gripexy i inne takie, może się uda to zahamować :*
patik, masala dla Waszych dzieciątek też uściski przesyłam z okazji 6 m-ca!
pinka Wiki chodzi do polskiego przedszkola? Nie chciałaś posłać do angielskiego? Nie musisz szaleć z obiadami, wystarczy że szalejesz z ciastami
Młodej posmakował szpinak, byłam w szoku, bo ja go nie cierpię
nie może bo cyfrowy polsat jest u mamy.... a ja łykam łykam i walcze z \dominikiem bo ryczy chyba już godzine;/
spring trzymajcie się kochana przytulam Was mocniutko!!
krowkabordo
Spring &&& niech już się u Was skończą te wszystkie choróbska! Duużżooo zdrówka dla Anuli! Trzymaj się!
Julia, Pabella- dużo zdrowia dla dzieciaczków!
Jak Was czytam, że choroba tu i tam to jestem wściekła! Czemu dzieciaczki muszą się tak męczyć! Niesprawiedliwe!:-(
Julia, Pabella- dużo zdrowia dla dzieciaczków!
Jak Was czytam, że choroba tu i tam to jestem wściekła! Czemu dzieciaczki muszą się tak męczyć! Niesprawiedliwe!:-(
juliaidaro
dziewczyny nie poznaje mojego dziecka...płacze bez przerwy krzyczy tak,że niewiem jak mu pomóc....
ZUZA1979
może ząbki, u nas tak prawie co drugi dzieńdziewczyny nie poznaje mojego dziecka...płacze bez przerwy krzyczy tak,że niewiem jak mu pomóc....
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
barbra - Natka też ostatnio wsunęła cały słoiczek szpinaku a był paskudny dziś wpałaszowała słoiczek brokułów
spring - życzę malutkiej szybkiego powrotu do zdrowia a Tobie siły na najbliższe dni!!
julka - te chłopy..
pabelka - i Twojej kruszynce życzę zdrówkA!
malinka - mnie jak kiedyś bolał ząb to wyrwałam... )
ja oglądam właśnie the voice of Poland, śpiewała dziewczyna, która śpiewała u mnie na weselu - przeszła
spring - życzę malutkiej szybkiego powrotu do zdrowia a Tobie siły na najbliższe dni!!
julka - te chłopy..
pabelka - i Twojej kruszynce życzę zdrówkA!
malinka - mnie jak kiedyś bolał ząb to wyrwałam... )
ja oglądam właśnie the voice of Poland, śpiewała dziewczyna, która śpiewała u mnie na weselu - przeszła
reklama
Spring, Biedactwo, nie załamuj się. Gdzie jesteście na te płucka? Może wreszcie fachowo sie Anią zajmą? Szpital to nic przyjemnego, ale czasami mniejsze zło. Dobiorą amtybiotyk i na pewno będzie dobrze. Trzymam za Was&&&