reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

moje słonko zasneło byłjuż tak wymęczony całym dniem płaczu a na koniec zastrzyk jeszcze dostal......nneiwiem czemu tak piszczy i krzyczy jakby niewiadomo co go bolało....choroba swoają droga,ale niewiem czy to przez gardło aż tak płacze i jeszcze mu sie biegunka utrzymuje.....mam dosyć i płakałam razem z nim..dzis zaczał dziwnie wciągać powietrze ale neiwiem czy to poprostu jego zabawa czy to znowu coś....sorkii ,że tylko o sobie ,ale musiałam te żale wyrzucić...........dziękuje Wam ,że jesteście:)

alaminga masz racje z tym szpitalem dlatego spring bądź silna a będzie dobrze zobaczysz......:)

reklama
hej

no więc 8 września byłam z chłopakami na kontroli w Zielonej Górze , wszystko jest dobrze , no ale niestety chłopaki się przeziębili i byłam u lekarza przepisał im leki i czekamy na efekty.
No i dzisiaj o godzinie 20:30 zostałam ciocią zdrowego bratanka.
Trochę dzisiaj u nas tłoczno mamy gość i grilla. Uciekam pa

Jamie wczoraj był tak marudny ze usnął dopiero po dawce paracetamolu.Dzis jestem pewna ze kły są na przebiciu bo zaczęło się rozwolnienie.Wygląda na zdrowego,jedynie gryzie wszystko i wszystkich także da się przeżyć.Dzisiaj z kolei m zrobił mi niespodziankę i wrócił już o 10-tej rano z pracy
biggrin.gif
zajmował się chłopcami a ja ogarnęłam chatę a potem wspólnymi ręcami zrobiliśmy bigos
laugh.gif
Także jeśli któraś ma ochotę to zapraszam.
Z dobrych wiadomości to moja najlepsza przyjaciółka z dzieciństwa spodziewa się dzidziusia
biggrin.gif

patris tak jak mówisz wszystko przed tobą,ja tez nigdy latawców nie puszczałam i przy Sammym mnie dopiero taki zaszczyt zastał
biggrin.gif
//a z tymi chrupkami kukurydzianymi to od kiedy można je dawać?
patik jak czytałam twojego posta o Zosiaczku to Jamiego objawy idealnie do tego opisu pasują
i tez stawiam na zęby tylko mój je ładnie,bo to żarłok jest
barbra masala patik pól roczku za wami,gratulacje
happy8se.gif

katjusza ja tez oglądałam,która to dziewczyna?jaka piosenkę śpiewała?
marlena super wiadomości,szkoda tylko ze chłopcy się poprzeziębiali ale jak widzisz jakieś
fatum nad naszym marcem zawisło,dużo zdrówka dla nich a dla Ciebie gratulacje cioteczko,stawiaj wirtualna flachę
wink2.gif

malina &&&& będzie dobrze
yes2.gif

julia po tych zastrzykach już musi być lepiej Dominiczkowi ale co się biedny namęczy to jego
pinka dobry moment wybrałaś na powrót do pracy
yes2.gif
Eryk skończył pól roczku,Wiki już w przedszkolu.Super ze jej sie spodobało ma tam jakieś polskie koleżanki?
spring dobrze ze nie czekałaś z Ania tylko interweniowałaś w porę
yes2.gif
well done,będzie dobrze,dużo zdrówka życzę
koncia jakaś równowaga w naturze musi być
wink2.gif
teraz my narzekamy

po zastrzykach musi byc lepiej tylko ja dokonca niewiem czemu on w taka histerie wpada calymi daniammi .....intuicja podpowiada mi ,że tos innego niż tylko choróbsko...może zęby i może wszytsko właśnie jest od nich tzn.biegunka,lekka goraczka..gardlo...hmmm ale przeciez lekarz chyba wie co robi może kolki kurde szkoda że nie potrafi mi jeszcze powiedzieć.....
nie ma co gdybać tylko modlić sie by szybko mu przezło dobrze wiecie jak to jest jak dziecko cieprpi a matka niewie co począć.....

julia a jak jest z jedzeniem?Może Dominik jest głodny,bo nie może się przez ból gardła najeść.A z zębami to wszystko możliwe,ja pamiętam jak Sammy ząbkował to zawsze się do niego jakiś wirus na dodatek przyplątał+biegunka
katjuszka nie widziałam występu Oli,musiałam w tym czasie chyba bigos mieszać:-D ale obejrzalam teraz na necie i ładnie zaśpiewała,myślałam ze ja Nergal weźmie do siebie:-p

reklama
kochane ja tylko na chwilkę bo juz zasypiam szalałysmy na zakupach z wiki ze ho ho :-D:-D
a mój synek po powrocie do domu zrobił mi niespodziankę ,przebrałam go połozyłam do lózeczka i ukladałam ciuszki do jego szafy odwracam sie a on z pozycji lezącej sobie usiadł:szok::szok: czaicie to bo ja nie:no::no: oczywiscie zaraz poleciał na bok bo stabilnosci takiej nie ma,ale poem jeszcze 2 razy tak zrobił normalnie ze strachu juz go samego nie zostawie w łózeczku:no::no:

Spring- tule cie kochana tak mocno jak tylko potrafię buziaki dla Aneczki!!!!!!!!!!!!
Wierka- nie ma u niej w grupie zadnej polki:no: moze to i dobrze....

ok uciekam buziam was mocno spokojnej nocki

Do góry